Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie wiem ,dlaczego na moje?ja dostalam kase za Dustego na pierwszy m-c i weta.Jeszcze tylko za karme.
Dzisiaj zostaly zaszczepione na wscieklizne,zalozylam im ksiazeczki.

Posted

[quote name='yumanji']Ja nie wiem ,dlaczego na moje?ja dostalam kase za Dustego na pierwszy m-c i weta.Jeszcze tylko za karme.
Dzisiaj zostaly zaszczepione na wscieklizne,zalozylam im ksiazeczki.[/QUOTE]

No ale byś już dostała właśnie na karmę chociaż. Czy kolejnego weta. Bo na razie się zebrało 130 zł. Mogę też trzymać i Ci przesłać, jak będzie potrzeba.

Posted

[quote name='paulinken']No ale byś już dostała właśnie na karmę chociaż. Czy kolejnego weta. Bo na razie się zebrało 130 zł. Mogę też trzymać i Ci przesłać, jak będzie potrzeba.[/QUOTE]
Ok,to na karme .Podam potem nr konta.Na weta na razie nie trzeba.Moze lepiej zbierac na kastracje.

Posted

[quote name='Akrum']to kto w końcu jest księgową Dusty;ego?? paulinken ty? czy Bonsai?
na czyje konto są zbierane deklaracje, bo ja już się z lekka pogubiłam.[/QUOTE]

Ja nie. Chyba Bonsai. Ale ja zbieram kasę na cegiełkowym bazarku i chciałam przekazać od razu yumanji.

Posted

Mały raport:

Yumanji otrzymała 203 zł na hotelik i weta dla Dusty'iego.
Jak do tej pory wpłaty, które wpłynęły opiewają na kwotę 405zł
Dusty zatem dysponuje jeszcze 202 złotymi.

Szczegółowe wyszczególnienie wpłat i wypłat jest w pierwszym poście na wątku.
Finanse Dusty'iego prowadzę ja w imieniu Bonsai - jeśli ktoś potrzebuje numeru konta to proszę o prywatną wiadomość. Lepiej niech tylko jedna osoba będzie odpowiedzialna za finanse, bo szybko się pogubimy.

Pozdrawiam.
TŻ Bonsai

Posted

No mi to obojętnie. Jutro bazarek cegiełkowy się kończy. Mogę trzymać kasę na kastrację Dustiego, przelać yumanji na karmę albo Bonsai, żeby trzymała wszystko razem. Wy zdecydujcie, jak będzie lepiej.
Jutro wyjeżdżam po południu i nie wiem, czy na miejscu będę miała neta, ale podam swój numer tel na PW yumanji i Bonsai.

Posted

Dobrze.Dzis moj starszy syn je wyprowadzal,bo ja mam sporo roboty dzisiaj,bo mlodszy konczy szesc lat i po poludniu bedzie imprezka.Rozpakuje zakupy i przelece sie z Nimi.
Nusia jest slodziakiem.W sobote za tydzien bedzie Muzzy ,zrobimy sesje zdjeciowa,wymyslilam,ze jej i Dustemu zrobimy w pokoju mojego mlodszego syna,z Nim i wsrod zabawek,
zeby pokazac ,jakie sa przyjazne w stos do dzieci i "udomowione".Co Wy na to?

Posted

[quote name='_Goldenek2']Super pomysł.... jeśli to prawda :). Jestem zdecydowaną orędowniczką mówienia prawdy o psie. Inna postawa generuje tylko kłopoty :roll:[/QUOTE]
Nie,dam im przedtem Relanium ...no pewnie,ze lubia dzieci i to bardzo...

Posted

[quote name='yumanji']Dobrze.Dzis moj starszy syn je wyprowadzal,bo ja mam sporo roboty dzisiaj,bo mlodszy konczy szesc lat i po poludniu bedzie imprezka.Rozpakuje zakupy i przelece sie z Nimi.
Nusia jest slodziakiem.W sobote za tydzien bedzie Muzzy ,zrobimy sesje zdjeciowa,wymyslilam,ze jej i Dustemu zrobimy w pokoju mojego mlodszego syna,z Nim i wsrod zabawek,
zeby pokazac ,jakie sa przyjazne w stos do dzieci i "udomowione".Co Wy na to?[/QUOTE]

Świetny pomysł. No i takie zdjęcia z dziećmi na pewno chwytają za serce :cool3:
No a dla syńcia najlepsze życzenia! Niech będzie grzeczny dla mamusi :diabloti: