Edi100 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 agusiazet napisał(a):Zamówiłam Rysiowi wypasione allegro, może ktoś fajny go wypatrzy:) Oj, to kciuki zaciskamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
kaskadaffik Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A Rysio mnie uchlał wczoraj !!! gadzina niedobra !! Robiłam mu zastrzyk, bo zaczął kaszleć znowu... ale źle nie jest, szaleje na potęgę !!! Quote
Edi100 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 kaskadaffik napisał(a):A Rysio mnie uchlał wczoraj !!! gadzina niedobra !! Robiłam mu zastrzyk, bo zaczął kaszleć znowu... ale źle nie jest, szaleje na potęgę !!! Rysio nie lubił zastrzyków. Wetka brała go na ręce, zakładała szmatkę na głowę żeby nie widział i robiła, inaczej gryzł:( Quote
agusiazet Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Czyli, że znowu trzeba czekać ze szczepieniami.Biedny Rysio, ciągle choruje:( Quote
kaskadaffik Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Rysiulek z maleńką Majką :) http://www.youtube.com/watch?v=qyBZtuV60XY http://www.youtube.com/watch?v=-g0zaYNdKXA Zaczepia ją i kung fu jak widać robi, a ona taka malizna, że się troszkę boi, ale Rysio jak widzi że przesadza to daje sobie spokój, nigdy jej krzywdy nie zrobił :) Siedzą troszkę razem, bo samemu to smutno, a że oboje szalńcy to gitara :) OX Quote
Edi100 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Rysio ciekawski bardzo:) Fajnie, że ma koleżankę:):) Quote
agusiazet Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 W najbliższym czasie Rysio dostanie z bazarku dwie serie po 30 ogłoszeń. Bardzo chciałabym, aby przyniosły mu dom!!! Quote
Korenia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 On jest taki pozytywny chłopak, że powinno się udać! Trzymam kciuki! :* Quote
agusiazet Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Musimy się wybrać w najbliższym czasie do Rysia:) Moja Ala jest go strasznie ciekawa, choć boi się jego drapania:) Quote
agusiazet Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Rysio jest dzisiaj na kontroli u weta, bo przez cały zeszły tydzień brał gentamycynę w zastrzykach, bo strasznie kaszlał, niestety nadal kaszle. Jutro dowiem się od Asi, co powiedział lekarz! Quote
Edi100 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 agusiazet napisał(a):Rysio jest dzisiaj na kontroli u weta, bo przez cały zeszły tydzień brał gentamycynę w zastrzykach, bo strasznie kaszlał, niestety nadal kaszle. Jutro dowiem się od Asi, co powiedział lekarz! O matko:( Rysio, bądź zdrowy!!! Quote
agusiazet Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Niestety, jakoś się maluch nie może pozbierać!:( Quote
agusiazet Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Rysio osłuchowo ma płuca czyste, ale niestety czasami słychać, że kaszle!!! Jest wesoły, ma apetyt, nie stroni od zabawy, więc za dwa tygodnie będziemy niuńka szczepić. Wizyta u Rysia w czwartek 14 października:) Quote
Edi100 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='agusiazet']Rysio osłuchowo ma płuca czyste, ale niestety czasami słychać, że kaszle!!! Jest wesoły, ma apetyt, nie stroni od zabawy, więc za dwa tygodnie będziemy niuńka szczepić. Wizyta u Rysia w czwartek 14 października:)[/QUOTE] Oj Rysio Rysio Kochany, Ty nie choruj, no! :):) Całuski dla Niego:) Quote
agusiazet Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No i znowu z wizyty chyba nic nie będzie, bo zamiast Dnia Nauczyciela wolnego mamy jakieś nadzwyczaj interesujące szkolenie:( A potem jesteśmy umówione do okulisty z Ala, może co ś nam się uda czasu wygospodarować po południu!!! Quote
agusiazet Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Gdzie te ogłoszenia dla Rysia??? Zaczynam tracić cierpliwość, bazarek zapłacony, ale nie zrobiony nadal:( Quote
Edi100 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='agusiazet']Gdzie te ogłoszenia dla Rysia??? Zaczynam tracić cierpliwość, bazarek zapłacony, ale nie zrobiony nadal:([/QUOTE] A Rysio tak szuka domu:( Quote
agusiazet Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Edi100']A Rysio tak szuka domu:([/QUOTE] Dokładnie!!! Quote
Edi100 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Fajnie, jakby był juz u swoich ludzi. My wywozimy Citę do mojej mamy na DT choć na kilka dni, bo wyłazi sama z pokoju i wczoraj by skończyła żywot w Foki paszczy:( Quote
agusiazet Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Edi100']Fajnie, jakby był juz u swoich ludzi. My wywozimy Citę do mojej mamy na DT choć na kilka dni, bo wyłazi sama z pokoju i wczoraj by skończyła żywot w Foki paszczy:([/QUOTE] Kurczę, to sytuacja patowa:( Same niepowodzenia. Ogłoszeń jak nie było tak nie ma:( Znaczy się jest jedno! Quote
Edi100 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='agusiazet']Kurczę, to sytuacja patowa:( Same niepowodzenia. Ogłoszeń jak nie było tak nie ma:( Znaczy się jest jedno![/QUOTE] 7 mcy Cita w zamknięciu, tyle co Kropka lekcje robi i spi. Całe życie toczy się po za pokojem Kropki i Cituś słysząc też chce:( Quote
agusiazet Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jednak jedziemy jutro do Rysia, wizyta o 10-tej:) Quote
Recommended Posts