Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskadaffik napisał(a):
A Rysio mnie uchlał wczoraj !!! gadzina niedobra !!
Robiłam mu zastrzyk, bo zaczął kaszleć znowu... ale źle nie jest, szaleje na potęgę !!!

Rysio nie lubił zastrzyków. Wetka brała go na ręce, zakładała szmatkę na głowę żeby nie widział i robiła, inaczej gryzł:(

Posted

Rysio jest dzisiaj na kontroli u weta, bo przez cały zeszły tydzień brał gentamycynę w zastrzykach, bo strasznie kaszlał, niestety nadal kaszle. Jutro dowiem się od Asi, co powiedział lekarz!

Posted

agusiazet napisał(a):
Rysio jest dzisiaj na kontroli u weta, bo przez cały zeszły tydzień brał gentamycynę w zastrzykach, bo strasznie kaszlał, niestety nadal kaszle. Jutro dowiem się od Asi, co powiedział lekarz!

O matko:( Rysio, bądź zdrowy!!!

Posted

Rysio osłuchowo ma płuca czyste, ale niestety czasami słychać, że kaszle!!! Jest wesoły, ma apetyt, nie stroni od zabawy, więc za dwa tygodnie będziemy niuńka szczepić. Wizyta u Rysia w czwartek 14 października:)

Posted

[quote name='agusiazet']Rysio osłuchowo ma płuca czyste, ale niestety czasami słychać, że kaszle!!! Jest wesoły, ma apetyt, nie stroni od zabawy, więc za dwa tygodnie będziemy niuńka szczepić. Wizyta u Rysia w czwartek 14 października:)[/QUOTE]
Oj Rysio Rysio Kochany, Ty nie choruj, no! :):)
Całuski dla Niego:)

Posted

No i znowu z wizyty chyba nic nie będzie, bo zamiast Dnia Nauczyciela wolnego mamy jakieś nadzwyczaj interesujące szkolenie:( A potem jesteśmy umówione do okulisty z Ala, może co ś nam się uda czasu wygospodarować po południu!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Gdzie te ogłoszenia dla Rysia??? Zaczynam tracić cierpliwość, bazarek zapłacony, ale nie zrobiony nadal:([/QUOTE]
A Rysio tak szuka domu:(

Posted

Fajnie, jakby był juz u swoich ludzi.
My wywozimy Citę do mojej mamy na DT choć na kilka dni, bo wyłazi sama z pokoju i wczoraj by skończyła żywot w Foki paszczy:(

Posted

[quote name='Edi100']Fajnie, jakby był juz u swoich ludzi.
My wywozimy Citę do mojej mamy na DT choć na kilka dni, bo wyłazi sama z pokoju i wczoraj by skończyła żywot w Foki paszczy:([/QUOTE]

Kurczę, to sytuacja patowa:( Same niepowodzenia. Ogłoszeń jak nie było tak nie ma:( Znaczy się jest jedno!

Posted

[quote name='agusiazet']Kurczę, to sytuacja patowa:( Same niepowodzenia. Ogłoszeń jak nie było tak nie ma:( Znaczy się jest jedno![/QUOTE]
7 mcy Cita w zamknięciu, tyle co Kropka lekcje robi i spi. Całe życie toczy się po za pokojem Kropki i Cituś słysząc też chce:(