Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę o pomoc:-( Mam kolejnego Koteczka:-(:-(
Przed chwilą na wieczornym spacerze z psami, latało małe kocio po ulicy między samochodami. Cudem nie wpadło pod koła:-( Co miałyśmy robić? Kotek u nas... Mały, ok 3 miesięcy śliczny, nie dziki. Chyba ktoś go wywalił na drodze:-( Bardzo, bardzo pilnie szukamy DT. !!!
Kropka zaraz zrobi foty. Kotek jest w klatce, Cita nasza kotka tymczasowiczka syczy na niego strasznie, więc nie ryzykujemy by Kocio spał z Citą i Kropką w pokoju. Kocio zajęło miejsce obok klatki królicy. Nie ma wyjścia. Psy szału dostają, może jakoś prześpimy noc bo jutro w sprawie pracy jadę. Pomocy z szukaniem DT:-( BŁAGAM

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Edi, zrobię mu allegro, tylko proszę podaj mi podstawowe informacje na temat kotka, przybliżony wiek, płeć. Ładny kociu, znajdzie domek

Chłopak, na oko 3 miesiące. Miziasty przytulak. Bardzo kochaniutki.
Postaram się wziąć go na oględziny do weta z odroczonym terminem płatności, to będę wiedziała więcej.

Posted

Rysio jest naprawdę bardzo słodki, przytulalski. Najlepiej mu na rączkach, tyle że psy się wściekają. Rysio nie boi się piesków i z zaciekawieniem obserwuje Królisię i tv:)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Edi, dalas Rysia na miau? Moj kot tez znajda ma na imie Rysiek. Ten Wasz tez znajdzie dobry dom. Moze popros ELOISE o ogloszenia dla kociaka?

Na miau jest nasza Tymczasowiczka Cita od 5 miesięcy. Mimo ogłoszeń, cisza:( Może Rysio będzie miał więcej szczęścia. Biłam się z myślami, czy dobrze zrobiłyśmy bo On ciągle w klatce siedzi:( Głaskamy Go co jakiś czas, ale On tak by pobrykał a się nie da. Mimo tego ciepło mi na sercu jak widzę kiedy śpi słodko najedzony i bezpieczny. Wie co to kuwetka, a wystarczy podejść by traktor warczał/ Cudnie się też bawi pluszakiem:)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Edi, dalas Rysia na miau? Moj kot tez znajda ma na imie Rysiek. Ten Wasz tez znajdzie dobry dom. Moze popros ELOISE o ogloszenia dla kociaka?

Skleroze mam:( Kuchnia oczywiście, ze Rysio na miau. Od razu załozyłam wątek. Gapa jestem:(

Posted

kilka innych stron nktore znalalzlam na internecie ( ponoc przysylaja darmowe probki )

moze warto sprobowac:

[email protected] BIOMILL
[email protected] NG
[email protected] ACANA
[email protected] PROPAC I SPORTMIX
[email protected] --------
[email protected] GLIPA
[email protected] NN
[email protected] BOSCH
[email protected] PURINA
[email protected] RC
[email protected] EAGLE PACK
[email protected] YARRAH

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']kilka innych stron nktore znalalzlam na internecie ( ponoc przysylaja darmowe probki )

moze warto sprobowac:

[email protected] BIOMILL
[email protected] NG
[email protected] ACANA
[email protected] PROPAC I SPORTMIX
[email protected] --------
[email protected] GLIPA
[email protected] NN
[email protected] BOSCH
[email protected] PURINA
[email protected] RC
[email protected] EAGLE PACK