Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja nie wiem, czy w końcu łomotu ( który jej się słusznie należy ) nie zbierze......w końcu gówniara stawia się do starszych.
Mój koci tymczas - usiłował lać Brombę ( Bromba jak to ona zaczęła mu schodzić z drogi - wie ze oprawię i postawię przed kominkiem jak kota ruszy;-) ).....no i co? No i w końcu wnerwiła się moja przewodniczka stada kotka Mela. Nie żeby psicę jakoś kochała.....nie. Ale porządek musi być. Rudy gówniarz zarwał po dupsku aż miło było popatrzeć.......ale zrozumiał nauczkę. I dobrze....

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak poważnie to trochę się martwię i cały czas obserwuję całą trójkę, żeby nie było niespodzianek jak któreś większe straci wreszcie cierpliwość do tej małej terrorystki;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Tak poważnie to trochę się martwię i cały czas obserwuję całą trójkę, żeby nie było niespodzianek jak któreś większe straci wreszcie cierpliwość do tej małej terrorystki;)

Wyluzuj - przypadki solidnego poturbowania szczeniaka można policzyć na palcach jednej ręki. Robią to tylko psy, które moim zdaniem mają coś z psyche. Dlatego szczeniaki tak specyficznie pachną ( uwielbiam ten zapach:-) ), żeby starszy pies wiedział, że to gnoje.
Jak dostnie klapa w dupala, to od tego nie umrze.....a nauczy się rozumu.Normalna i potrzebna, ba konieczna rzecz w stadzie.

Ja tam Melce jestem głęboko wdzięczna - oberwanie od kotki dało mu do myślenia, że moze lepiej z psowatymi nie zaczynać. Dla jego bezpieczeństwa to choćby ważne. Potem wyrośnie taki fafa wiracha co myśli, ze każdemu psu poradzi i wtopa......

Posted

dokładnie - potwierdzam !

Moja Tina ma na koncie 2 pogryzione psy i 3 zagryzione koty.
a jak mi szczeniaka przerzucono przez płot - moja mama usłyszała pisk, ale był wieczór i nic nie zobaczyła a po 5 minutach...- dziarsko przylazł sobie sam do domu wparadował do kuchni jak do siebie ( drzwi były otwarte ) a Tina tylko dziwnie sie na niego patrzyła.
Nawet jej nie tkneła jednym zębem ! Cud jakiś?

tora- jeżeli nikt jej jeszcze krzywdy nie zrobił to i nie zrobi- a jak tyłek jej przetrzepią raz czy dwa to się tylko nauczy, że nie wolno tak cwaniakować do starszych ;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Skoro tak mówicie to przestaję się denerwować:) Fila to mój pierwszy tymczas więc jest jak jest.....;) przy kolejnym będe bardziej wyluzowana:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Skoro tak mówicie to przestaję się denerwować:) Fila to mój pierwszy tymczas więc jest jak jest.....;) przy kolejnym będe bardziej wyluzowana:evil_lol:

Widzę, że wsiąkłaś na dobre :)
Gdybym mieszkała sama, w ogóle nie zastanawiałabym się nad wzięciem jakiejś sierotki na tymczas, ale na chwilę obecną to mogę sobie tylko pomarzyć. Szkoda :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Widzę, że wsiąkłaś na dobre :)
Gdybym mieszkała sama, w ogóle nie zastanawiałabym się nad wzięciem jakiejś sierotki na tymczas, ale na chwilę obecną to mogę sobie tylko pomarzyć. Szkoda :(

Nie martw się Kochana, przyjdzie i na Ciebie czas:)

Posted

Filusia ma allegro, wyróżnione gumtree i cafeanimal. Gosia, czy Ty byś mogła po 13 skopiować ten mój tekst i jeszcze raz ją wrzucić na cafe? Może upolujemy Metro.
Zaraz lecę dalej ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Filusia ma allegro, wyróżnione gumtree i cafeanimal. Gosia, czy Ty byś mogła po 13 skopiować ten mój tekst i jeszcze raz ją wrzucić na cafe? Może upolujemy Metro.
Zaraz lecę dalej ;)

Dziękuję Kochana:loveu:....zaraz spróbuję wrzucić.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zaraz lecę dalej ;)

Zrobiłam więc jeszcze:
kupiepsa
eoferty
pineska
szerlok
pajeczyna
adopcje.org
kokosy
morusek.pl
mammisia

Na razie tyle.

Czy ktoś, poza Felą, bywa w Otrębusach? Fotki tamtych słodziaków by się przydały, one są bardzo ładne, puchatki takie. Adopcyjne bardzo :loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Zrobiłam więc jeszcze:
kupiepsa
eoferty
pineska
szerlok
pajeczyna
adopcje.org
kokosy
morusek.pl
mammisia

Na razie tyle.

Czy ktoś, poza Felą, bywa w Otrębusach? Fotki tamtych słodziaków by się przydały, one są bardzo ładne, puchatki takie. Adopcyjne bardzo :loveu:

Dzięki Iwonko:loveu:....ja dzisiaj nie byłam w stanie nic zdziałać....:shake:

Nie mam pojęcia czy ktoś bywa w Otrębusach...Fela mi mówiła że postara się o jakieś fotki, tylko też jest koszmarnie zaganiana. No tamte maluchy są przepiękne:loveu: strasznie jestem ciekawa jak się mają....

Posted

mysza 1 napisał(a):
A nasze "nowe" w samochodzie, szaleją jak nie wiem, wściekają się. :loveu: Podobno są oba z soboty.
Chyba nowy wątek im założę.

Czyli to nie są te które zostawiłyśmy? w jakiej są kondycji?:) chłopcy, dziewczynki?:) powiedz coś:)

A wątek jak uważasz Kochana...równie dobrze możemy je tutaj dorzucić...w końcu z jednego miejsca są;)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Czyli to nie są te które zostawiłyśmy? w jakiej są kondycji?:) chłopcy, dziewczynki?:) powiedz coś:)

A wątek jak uważasz Kochana...równie dobrze możemy je tutaj dorzucić...w końcu z jednego miejsca są;)

Te same, które zostawiłyśmy, dwie dziewuszki, nikt ich nie wziął. Nowe w sensie zamiast 5 będzie 7 ;)

Ja będę za nie płacić chciałabym jakieś zbiórki robić więc je wyodrębnię. W sumie Ty za Filę tez płacisz, to możesz do mnie się dołączyć. Tutaj też będę zaglądać tak czy inaczej i pomagac ile mogę.

Obie są dobrej kondycji, szaleją, szczekały na początku w samochodzie. Będzie dobrze ;)

Posted

Mysza, ja przepraszam że tutaj, ale ja ciapa skończona jestem. Dzisiaj dałam Gosi pieniądze z bazarku, i między innymi odebrałam kosmetyczkę od Ciebie. Zdaje się, że jestem winna 10 zł. Nie zostawiłam Gosi pieniędzy. Znaczy zostawiłam, ale tylko za książkę i mini zestaw Clinic. Podaj mi proszę na pw numer konta, przeleję Ci pieniądze.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Mysza, ja przepraszam że tutaj, ale ja ciapa skończona jestem. Dzisiaj dałam Gosi pieniądze z bazarku, i między innymi odebrałam kosmetyczkę od Ciebie. Zdaje się, że jestem winna 10 zł. Nie zostawiłam Gosi pieniędzy. Znaczy zostawiłam, ale tylko za książkę i mini zestaw Clinic. Podaj mi proszę na pw numer konta, przeleję Ci pieniądze.

Dobrze, zaraz wyslę, nie spieszy się z tym zupełnie ;)

Posted

Te w hoteliku mają się dobrze, rozrabiają. Nie widziałam ich, bo rzeczywiście jestem koszmarnie zaganiana (w sobotę powinnam dać radę zrobić im zdjęcia).

Za całą piątkę jest do zapłacenia duuuuży rachunek w lecznicy, no i te hotelikowe też będą kosztować. My (w sensie: ostrowskie ciotki) nie brałyśmy pod uwagę, że będziemy mieć na głowie (i kieszeni) te psiaki, wyszło trochę z zaskoczenia. Czy możeny w związku z tym poprosić o pomoc w kwestii finansów? :oops::modla:
Ja mam jakieś fanty bazarkowe (kosmetyki głównie), może ktoś mógłby je wystawić?

aaaa.... help

Posted

Fela napisał(a):
Te w hoteliku mają się dobrze, rozrabiają. Nie widziałam ich, bo rzeczywiście jestem koszmarnie zaganiana (w sobotę powinnam dać radę zrobić im zdjęcia).

Za całą piątkę jest do zapłacenia duuuuży rachunek w lecznicy, no i te hotelikowe też będą kosztować. My (w sensie: ostrowskie ciotki) nie brałyśmy pod uwagę, że będziemy mieć na głowie (i kieszeni) te psiaki, wyszło trochę z zaskoczenia. Czy możeny w związku z tym poprosić o pomoc w kwestii finansów? :oops::modla:
Ja mam jakieś fanty bazarkowe (kosmetyki głównie), może ktoś mógłby je wystawić?

aaaa.... help

Wystawię, nie ma problemu. Tylko muszę to od Ciebie jakoś odebrać, zadzwonię.

Zaraz założę wątek dzisiejszym szczylkom, które są na mojej głowie i pustej kieszeni ;)