Neigh Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No ja nie wiem, czy w końcu łomotu ( który jej się słusznie należy ) nie zbierze......w końcu gówniara stawia się do starszych. Mój koci tymczas - usiłował lać Brombę ( Bromba jak to ona zaczęła mu schodzić z drogi - wie ze oprawię i postawię przed kominkiem jak kota ruszy;-) ).....no i co? No i w końcu wnerwiła się moja przewodniczka stada kotka Mela. Nie żeby psicę jakoś kochała.....nie. Ale porządek musi być. Rudy gówniarz zarwał po dupsku aż miło było popatrzeć.......ale zrozumiał nauczkę. I dobrze.... Quote
idusiek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 no i pewnie psiaki Tory tez się w koncu wkur...., że nie mogą spać na swoich posłaniach - i mała dostanie wpierdziel- i słusznie ;) Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Tak poważnie to trochę się martwię i cały czas obserwuję całą trójkę, żeby nie było niespodzianek jak któreś większe straci wreszcie cierpliwość do tej małej terrorystki;) Quote
Neigh Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Tak poważnie to trochę się martwię i cały czas obserwuję całą trójkę, żeby nie było niespodzianek jak któreś większe straci wreszcie cierpliwość do tej małej terrorystki;)[/QUOTE] Wyluzuj - przypadki solidnego poturbowania szczeniaka można policzyć na palcach jednej ręki. Robią to tylko psy, które moim zdaniem mają coś z psyche. Dlatego szczeniaki tak specyficznie pachną ( uwielbiam ten zapach:-) ), żeby starszy pies wiedział, że to gnoje. Jak dostnie klapa w dupala, to od tego nie umrze.....a nauczy się rozumu.Normalna i potrzebna, ba konieczna rzecz w stadzie. Ja tam Melce jestem głęboko wdzięczna - oberwanie od kotki dało mu do myślenia, że moze lepiej z psowatymi nie zaczynać. Dla jego bezpieczeństwa to choćby ważne. Potem wyrośnie taki fafa wiracha co myśli, ze każdemu psu poradzi i wtopa...... Quote
idusiek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 dokładnie - potwierdzam ! Moja Tina ma na koncie 2 pogryzione psy i 3 zagryzione koty. a jak mi szczeniaka przerzucono przez płot - moja mama usłyszała pisk, ale był wieczór i nic nie zobaczyła a po 5 minutach...- dziarsko przylazł sobie sam do domu wparadował do kuchni jak do siebie ( drzwi były otwarte ) a Tina tylko dziwnie sie na niego patrzyła. Nawet jej nie tkneła jednym zębem ! Cud jakiś? tora- jeżeli nikt jej jeszcze krzywdy nie zrobił to i nie zrobi- a jak tyłek jej przetrzepią raz czy dwa to się tylko nauczy, że nie wolno tak cwaniakować do starszych ;) Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Myślę, że Tora za jakiś czas może ustawiać małą, podszczypywać i trochę wychowywać ale nic groźnego raczej nie powinno się zdarzyć ;) Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Skoro tak mówicie to przestaję się denerwować:) Fila to mój pierwszy tymczas więc jest jak jest.....;) przy kolejnym będe bardziej wyluzowana:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Skoro tak mówicie to przestaję się denerwować:) Fila to mój pierwszy tymczas więc jest jak jest.....;) przy kolejnym będe bardziej wyluzowana:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
mala_czarna Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Skoro tak mówicie to przestaję się denerwować:) Fila to mój pierwszy tymczas więc jest jak jest.....;) przy kolejnym będe bardziej wyluzowana:evil_lol:[/QUOTE] Widzę, że wsiąkłaś na dobre :) Gdybym mieszkała sama, w ogóle nie zastanawiałabym się nad wzięciem jakiejś sierotki na tymczas, ale na chwilę obecną to mogę sobie tylko pomarzyć. Szkoda :( Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='mala_czarna']Widzę, że wsiąkłaś na dobre :) Gdybym mieszkała sama, w ogóle nie zastanawiałabym się nad wzięciem jakiejś sierotki na tymczas, ale na chwilę obecną to mogę sobie tylko pomarzyć. Szkoda :([/QUOTE] Nie martw się Kochana, przyjdzie i na Ciebie czas:) Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Filusia ma allegro, wyróżnione gumtree i cafeanimal. Gosia, czy Ty byś mogła po 13 skopiować ten mój tekst i jeszcze raz ją wrzucić na cafe? Może upolujemy Metro. Zaraz lecę dalej ;) Quote
Wisełka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='auraa'] [IMG]http://img841.imageshack.us/img841/1076/p1010885.jpg[/IMG][/QUOTE] ...Nigdy więcej nie patrz na mnie takim wzrokiem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale fajoskie są te szczeniorki :loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='mysza 1']Filusia ma allegro, wyróżnione gumtree i cafeanimal. Gosia, czy Ty byś mogła po 13 skopiować ten mój tekst i jeszcze raz ją wrzucić na cafe? Może upolujemy Metro. Zaraz lecę dalej ;)[/QUOTE] Dziękuję Kochana:loveu:....zaraz spróbuję wrzucić. Quote
dorcass Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sa jakies informacje i nowe fotki suni numer 2? Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='mysza 1']Filusia ma allegro, wyróżnione gumtree i cafeanimal. Gosia, czy Ty byś mogła po 13 skopiować ten mój tekst i jeszcze raz ją wrzucić na cafe? Może upolujemy Metro. Zaraz lecę dalej ;)[/QUOTE] Zrobiłam więc jeszcze: kupiepsa eoferty pineska szerlok pajeczyna adopcje.org kokosy morusek.pl mammisia Na razie tyle. Czy ktoś, poza Felą, bywa w Otrębusach? Fotki tamtych słodziaków by się przydały, one są bardzo ładne, puchatki takie. Adopcyjne bardzo :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='dorcass']sa jakies informacje i nowe fotki suni numer 2?[/QUOTE] Podobno ma się świetnie ale nowych fotek nie mamy na razie. Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='mysza 1']Zrobiłam więc jeszcze: kupiepsa eoferty pineska szerlok pajeczyna adopcje.org kokosy morusek.pl mammisia Na razie tyle. Czy ktoś, poza Felą, bywa w Otrębusach? Fotki tamtych słodziaków by się przydały, one są bardzo ładne, puchatki takie. Adopcyjne bardzo :loveu:[/QUOTE] Dzięki Iwonko:loveu:....ja dzisiaj nie byłam w stanie nic zdziałać....:shake: Nie mam pojęcia czy ktoś bywa w Otrębusach...Fela mi mówiła że postara się o jakieś fotki, tylko też jest koszmarnie zaganiana. No tamte maluchy są przepiękne:loveu: strasznie jestem ciekawa jak się mają.... Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A nasze "nowe" w samochodzie, szaleją jak nie wiem, wściekają się. :loveu: Podobno są oba z soboty. Chyba nowy wątek im założę. Quote
Tora&Faro Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='mysza 1']A nasze "nowe" w samochodzie, szaleją jak nie wiem, wściekają się. :loveu: Podobno są oba z soboty. Chyba nowy wątek im założę.[/QUOTE] Czyli to nie są te które zostawiłyśmy? w jakiej są kondycji?:) chłopcy, dziewczynki?:) powiedz coś:) A wątek jak uważasz Kochana...równie dobrze możemy je tutaj dorzucić...w końcu z jednego miejsca są;) Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czyli to nie są te które zostawiłyśmy? w jakiej są kondycji?:) chłopcy, dziewczynki?:) powiedz coś:) A wątek jak uważasz Kochana...równie dobrze możemy je tutaj dorzucić...w końcu z jednego miejsca są;)[/QUOTE] Te same, które zostawiłyśmy, dwie dziewuszki, nikt ich nie wziął. Nowe w sensie zamiast 5 będzie 7 ;) Ja będę za nie płacić chciałabym jakieś zbiórki robić więc je wyodrębnię. W sumie Ty za Filę tez płacisz, to możesz do mnie się dołączyć. Tutaj też będę zaglądać tak czy inaczej i pomagac ile mogę. Obie są dobrej kondycji, szaleją, szczekały na początku w samochodzie. Będzie dobrze ;) Quote
mala_czarna Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mysza, ja przepraszam że tutaj, ale ja ciapa skończona jestem. Dzisiaj dałam Gosi pieniądze z bazarku, i między innymi odebrałam kosmetyczkę od Ciebie. Zdaje się, że jestem winna 10 zł. Nie zostawiłam Gosi pieniędzy. Znaczy zostawiłam, ale tylko za książkę i mini zestaw Clinic. Podaj mi proszę na pw numer konta, przeleję Ci pieniądze. Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='mala_czarna']Mysza, ja przepraszam że tutaj, ale ja ciapa skończona jestem. Dzisiaj dałam Gosi pieniądze z bazarku, i między innymi odebrałam kosmetyczkę od Ciebie. Zdaje się, że jestem winna 10 zł. Nie zostawiłam Gosi pieniędzy. Znaczy zostawiłam, ale tylko za książkę i mini zestaw Clinic. Podaj mi proszę na pw numer konta, przeleję Ci pieniądze.[/QUOTE] Dobrze, zaraz wyslę, nie spieszy się z tym zupełnie ;) Quote
Fela Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Te w hoteliku mają się dobrze, rozrabiają. Nie widziałam ich, bo rzeczywiście jestem koszmarnie zaganiana (w sobotę powinnam dać radę zrobić im zdjęcia). Za całą piątkę jest do zapłacenia duuuuży rachunek w lecznicy, no i te hotelikowe też będą kosztować. My (w sensie: ostrowskie ciotki) nie brałyśmy pod uwagę, że będziemy mieć na głowie (i kieszeni) te psiaki, wyszło trochę z zaskoczenia. Czy możeny w związku z tym poprosić o pomoc w kwestii finansów? :oops::modla: Ja mam jakieś fanty bazarkowe (kosmetyki głównie), może ktoś mógłby je wystawić? aaaa.... help Quote
mysza 1 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Fela']Te w hoteliku mają się dobrze, rozrabiają. Nie widziałam ich, bo rzeczywiście jestem koszmarnie zaganiana (w sobotę powinnam dać radę zrobić im zdjęcia). Za całą piątkę jest do zapłacenia duuuuży rachunek w lecznicy, no i te hotelikowe też będą kosztować. My (w sensie: ostrowskie ciotki) nie brałyśmy pod uwagę, że będziemy mieć na głowie (i kieszeni) te psiaki, wyszło trochę z zaskoczenia. Czy możeny w związku z tym poprosić o pomoc w kwestii finansów? :oops::modla: Ja mam jakieś fanty bazarkowe (kosmetyki głównie), może ktoś mógłby je wystawić? aaaa.... help[/QUOTE] Wystawię, nie ma problemu. Tylko muszę to od Ciebie jakoś odebrać, zadzwonię. Zaraz założę wątek dzisiejszym szczylkom, które są na mojej głowie i pustej kieszeni ;) Quote
Recommended Posts