Bewarka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Hahah, świetne Paulina! Dokończ to :evil_lol: A ja zaczęłam robić inne...Tylko nie bić za wybór fotek dziewczyny, to nie takie proste jak myślałam xD Maskara... [IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/g3.jpg?t=1283201267[/IMG] Quote
Tepes Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [COLOR=Blue]Ewa tak naturalnie tam wyglądo:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bewarka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cicho :eviltong: Kto następny w kolejce :diabloti: Quote
Tepes Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [COLOR=Blue]jo chca jo chca:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 haha pogoda rozpieszcza więc idę się opalać:evil_lol: może potem też coś popróbuję ;d :) Quote
dog193 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Dżasta... xD Nie żyję xD Wyglądam jak jakaś zjawa tam :D Quote
Avaloth Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 haha świetne :D Ewcia duch xdd ludzie :placz: tak niedano odliczaliśmy do zlotu, tak niedawno się nawzajem poznawaliśmy, witaliśmy, siedzieliśmy razem w tych domkach, nad tym prawie czystym jeziorkiem, przy tym ognisku rozpalanym tańcem .. a dzisiaj koniec wakacji. i do pieprzonej szkoły. niech mnie ktoś .. nie wiem, uratuje, zabije, cofnie czas czy coś. Quote
Bartiśkowa_ Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja cię pociesze nie jestem już blondyną haha:evil_lol::evil_lol: Uwierz mi ze tez nad tym ubolewam:-( ja bym chciala jeszcze jeden zlot ;) Quote
Tepes Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [COLOR=Blue]to jak tak pocieszosz to jo już nie jest brunetką:evil_lol: no masakra to tak leci...niedowno stresowałach sie czy tyn nasz zlot wgl wypali a tu co...koniec wolności...[/COLOR] Quote
basiapron Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 jedni do szkoły, drudzy do pracy, tyle że Ci pierwsi będą mieli dalej wakacje, urlop jakiś porządny się uzbiera dopiero po roku. Chociaż, to akurat na następny zlot można wziąć parę dni :) Quote
Sweet Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A ja was obie pociesze że nadal jestem blondyną:P haha:D A do szkoły też nie chce iść... niedawno się cieszyłam na zlot a tu szkoła;/ Quote
Avaloth Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 kto będzie na wystawie w Krk ? Anula, Anita, ewa, Ola tyle wiem. Justynka będziesz ? Patuś co z Tobą ? Iza ? ktoś jeszcze ? trza komuś przewodnika z dworca ? :D Quote
Bartiśkowa_ Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ja jednak nie jadę :shake: taak chciałam, ale to mi sie nie opłaca bo musisłabym kupować normalny nie ulgowy bo posiałam legitymację :angryy: A poza tym mama sapie i wgl ;) Quote
NightQueen Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ja w sobotę też się na 100% nie zjawię, bo nadal w Danii jestem i nie wrócimy do tego czasu, nie wiem jak z niedzielą :/ Quote
Bewarka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jak mnie ktoś zgarnie spod galerii to bedę na 100% :evil_lol: Na serio obaj bracia zajęci (praca) a tata nie daje się wyciągnąć, ale spróbuje jeszcze. Mógłby sobie na zakupki pójść albo rodzinke odwiedzić... Quote
Avaloth Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Justyśka my z Anulą i Ewcią i tak będziemy przez dworzec (galerię) jechać bo tak najwygodniej, więc jak coś to możemy się umówić ;) napisz do mnie na gg bo mi numer wcięło. a na pw Ci nr komórki wysyłam :) Quote
Bewarka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wywaliłam Ewe. [IMG]http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/4sier.jpg?t=1283630699[/IMG] Quote
Ppx Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Bewarka jak to zabrzmiało. XD" Dla ułatwienia innym, może pogrupujemy osoby ich psy ze zdjęćmi(:P)? 1. Anula&Bono + pies Bono 2. Iś & Chester 3. dog193 - Daktyl/Hugo/Dino 4. Tz Skibka - Viki 5. jolkablaszczyk + piesy Nadia i Masza 6. gordonowa 7. Skibka + Snoopiś 8. foxowa + psy Fuks i Audik 9. Bartiśkowa 10. Sweet 11. Ulv + Kraksa, Lalka, Pixi 12,13,14. Domixx m&m + Iwona i Kasia 15,16. Os. towarzyszące Bartiśkowa Łukasz, Arek, Zamiennik ;P 17. Smallpati + Molli 18. Ppx + Lucy 19. Maksowa + Maks 20. Bewarka + Misia 21, 22. Basia+pies Zaspana jestem, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. xd To dawajta zdjęcia, które chcecie w przeróbkach. ;P Quote
Bewarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 A to jest chyba odwrotnie tzn. Skibka - Viki, TZ Skibki - Snoopy ? ';) Quote
NightQueen Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Bewarka']A to jest chyba odwrotnie tzn. Skibka - Viki, TZ Skibki - Snoopy ? ';)[/QUOTE] dokładnie tak :) fajnie te przeróbki wychodzą :) Quote
Avaloth Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 tak, Viki jest Skibki, Snoopiś Tomka ;) a Dakiś nie do końca jest Ewki ale można to pominąć xd właśnie wróciłam z wystawy, nogi mnie bolą jak cholera i pogoda mnie wkurza ale było fajnie. z Anulcią i Ewcią chodziłam, natknęłam się na Kisses, wczoraj też na Foxową i widziałyśmy pudla Igora z panią. tak to nikogo z dogo nie widziałam lub nie kojharzę że ktoś jest z dogo xd i Patusiu(wymówki się nie liczą, już Ci Ewulec powiedziała :D), Justynko, Anitko, Izo - żałujcie że Was nie było. i foch xd Quote
NightQueen Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Chciałam jechać, ale zmęczenie mi na to nie pozwoliło (Przemcio był zmęczony :diabloti:), jechałam 12 h w samochodzie, wróciłam o 3 nad ranem, a o 6 musiałabym wstać, fizycznie nie było to możliwe bo taka padnięta byłam :roll: ale żałuje :placz: Quote
Recommended Posts