Avaloth Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd ale będę miła i w tym tygodniu je wrzucę na picase :D Quote
NightQueen Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Iś & Chester napisał(a):Patuś słońce gdyby nie to że wczoraj się wykazałaś świetnym okiem reportera i uchwyciłaś panią Seneszyn to bym se te zdjęcia schowała w szafce i tyle byście widzieli xddd ale będę miła i w tym tygodniu je wrzucę na picase :D bo ja jestem paparazzi :diabloti: wszędzie się wepcham żeby zdjęcie zrobić (jakość marna ale coś tam jest) ;) Quote
Sweet Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Zawsze zapominałam dodać to zdjęcie ale jak wracałam ze zlotu PKS'em to zobaczyłam taką oto ulicę: I musiałam zrobić jej zdjęcie:D Quote
NightQueen Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 :crazyeye::crazyeye: muszę Moli powiedzieć że jest sławna :evil_lol::evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 NightQueen napisał(a)::crazyeye::crazyeye: muszę Moli powiedzieć że jest sławna :evil_lol::evil_lol: dodaj jeszcze że jest księdzem :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Iś & Chester napisał(a):dodaj jeszcze że jest księdzem :evil_lol::evil_lol: ks. to może być skrót od księżniczka :D:D Quote
Avaloth Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 LUDZIE ! Czy mamy jakieś propozycje na ośrodki na następny zlot ? domki, tanio, możliwość z psami i najlepiej woda. najlepiej sprawdzone albo blisko kogoś żeby ktoś mógł podjechać zobaczyć. Quote
Tepes Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 znaczy sie tak jak jo mom załatwiać no to czy musi być jezioro czy styknie ino rzeka?? i jo moga ino załatwić jak nie bydzie trzeba tam jechać wcześni i zoboczyć bo sory ale jo pisza matura i ostatnio mom 8 czerwca i nie bardzo mi sie uśmiecho jezdzić po ośrodkach;) i termin najlepi zaś cośkoło sierpnia Quote
Tepes Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 a więc na oku momy pewien ośrodek nie jest na ślasku ale ok:D jest w małopolskim koło Kacwina;) ogólnie jest fest fajnie rzeka góry yy cena tyż jest ok o ile dobrze my doczytali i wgl ale napisałach do nich i zoboczymy, jak bydzie wszystko ok to Wom pokoża i napisza co i jak:) Quote
Avaloth Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 w sumie to są dwa w tych okolicach - między Kacwinem a Niedzicą, drugi z drugiej strony jeziora Czorsztyńskiego, jakieś Dębn.. coś tam xd jeszcze Anula znalazła jeden, tym razem na śląsku, tyle że tam trzeba dopłacać osobno za prą/wodę, ale to niewiele wyjdzie. na razie się dowiadujemy jak z psami itp. jakby ktoś miał jakieś inne propozycje to pisać :) Quote
dog193 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja chce tylko napisać, że nad Chechło NIE JADĘ :diabloti: Ja tam mam 20 minut drogi samochodem, więc co to za wakacje? :evil_lol: Quote
Tepes Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 to jest wyjście awaryjne;) jak dobrze pódzie to tam koło Kacwina ino mi babka odpisze co i jak to sie zoboczy;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Najprawdopodobniej zlot II odbędzie się tutaj: http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html dzisiaj moja mama tam dzwoniła nie widzą nic przeciwko psom i nawet nic nie mówili o smaczach itp. Za psy nic nie płacimy, domki jak widzicie są śliczne mają wszystko ankes kuchenny łazienkę. Wyżywienie jest możliwe na miejscu. Do rzeczki widocznej na zjdęciach jest 20 m od ośrodka. Quote
Feigned Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 faaajnie tam, kurczę chciałabym jechać, ale mam cholernie daleko.. będę kombinować :) Quote
Coffee&Nera Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bardzo dobra miejscówka - moi znajomi byli tam kilka razy ;) Jeżeli byloby to Tam gdzie jest oferta - i ja bym się chętnie skusila ze względu na bliskosc i dobre opinie o miejscu ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sweet napisał(a):Czemu tak daleko? ;( Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd. a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;) Ada nie marudź no ;* Quote
Coffee&Nera Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja się mogę dowiedzieć od znajomych co dokladnie czują na temat miejsca - ogółem po całej wycieczce byli bardzo zadowoleni - m.in wlasnie podkreślali pensjonat ;) Quote
Sweet Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Wydaje mi się że lepiej przejechać ten kawałek dalej niż jechać byle gdzie gdzie nawet nie będzie miejsca do spacerów itd. a tym bardziej ze tutaj jest naprawdę bardzo ładnie i ceny nie powalają i nikt nie robi problemów z psami ;) Ada nie marudź no ;* no lepiej ale no... ty nie masz tam tak daleko jak ja;( Więc nie wiem czy pojadę... dobrze że jeszcze kupa czasu;) Quote
NightQueen Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Sweet napisał(a):no lepiej ale no... ty nie masz tam tak daleko jak ja;( Więc nie wiem czy pojadę... dobrze że jeszcze kupa czasu;) też mam daleko, nie narzekaj :P Quote
Sweet Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 NightQueen napisał(a):też mam daleko, nie narzekaj :P jakbym miała tak daleko jak ty to bym się cieszyła;P Quote
Tepes Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać... miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol: ale na 99% to jest nasze miejsce:) Quote
Sweet Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='Anula & Bono']Ada skończ marudzić...nikt nie każe Ci jechać... miejscówa jest super jeszce konsultacje z Iśką i Ewą:evil_lol: ale na 99% to jest nasze miejsce:) Ja jestem tu od marudzenia;P Ale skoncze bo pewnie i tak nie pojade. ;) Quote
Avaloth Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 o widzicie przez przypadek mamy nawet sprawdzoną miejscówkę :) dzięki Anetko za informacje ;) Adzik, może znów z Asią się zabierzesz albo cuś ;) wymyślimy coś do tamtego czasu. ja już się jaram :D tym bardziej że to w górach i całkiem niedaleko (druga strona jeziora) do 'mojego' Kacwina gdzie mam przyjaciółkę :) o ile nie pomysliłam ośrodków xd to ten Anuś, tak ? to coś na 'CH' ? xd Quote
Recommended Posts