jostel5 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bico-pomysł znakomity! Oglądałam artystyczne zdjęcia fajsławickiego Fajtka,które robił Muzzy i tak sobie marzyłam nieśmiało o Jego (Muzzego ,nie Fajtka ;) ) wizycie w naszym schronie...!Kurczę,czyżby to było możliwe...? Quote
wasabi81 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 BeaBono- wielkie dzieki za ogloszenia i bannerki!!! Bico- pomysl z psim fotografem jest cudowny!!! Obis (i inne psiaki) mialby wieksza szanse na domek:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 wasabi81 napisał(a):BeaBono- wielkie dzieki za ogloszenia i bannerki!!! Bico- pomysl z psim fotografem jest cudowny!!! Obis (i inne psiaki) mialby wieksza szanse na domek:-) pomysł jest genialny!!:) Quote
bico Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cieszę się, że mogłam pomóc:lol: Oby ta akcja przyniosła psiakom fajne ogłoszenia, a potem dobre domy:happy1: Muzzy już mi zdradził, że ktoś się z Białej do niego odezwał i że wybiera się tam zrobić fotki psiakom:multi::multi::multi: Trzeba tylko dograć szczegóły. A może i mnie się uda Was odwiedzić z Muzzym, postaram się:cool3: No a pomysł i wykonanie, to dzieło Muzzego, ja tylko podrzuciłam info o tej pożytecznej inicjatywie;) PS - adoptowany przez Muzzego Dropek, ma na dogo swój wątek, a także, oczywiście zrobioną i prowadzoną przez Muzzego własnoręcznie, stronę w necie:cool3::D:lol: wątek: http://www.dogomania.pl/threads/132491-LUBLIN-Dropek-ma-domek!!Dropek-ma-domek!! Strona Dropka - fotki i jego śmieszne przygody:multi: http://dropek.hostcenter.pl/ Quote
kinga_kinga7 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='bico']Cieszę się, że mogłam pomóc:lol: Oby ta akcja przyniosła psiakom fajne ogłoszenia, a potem dobre domy:happy1: Muzzy już mi zdradził, że ktoś się z Białej do niego odezwał i że wybiera się tam zrobić fotki psiakom:multi::multi::multi: Trzeba tylko dograć szczegóły. A może i mnie się uda Was odwiedzić z Muzzym, postaram się:cool3: No a pomysł i wykonanie, to dzieło Muzzego, ja tylko podrzuciłam info o tej pożytecznej inicjatywie;) ja pisałam do PS - adoptowany przez Muzzego Dropek, ma na dogo swój wątek, a także, oczywiście zrobioną i prowadzoną przez Muzzego własnoręcznie, stronę w necie:cool3::D:lol: wątek: http://www.dogomania.pl/threads/132491-LUBLIN-Dropek-ma-domek!!Dropek-ma-domek!! Strona Dropka - fotki i jego śmieszne przygody:multi: http://dropek.hostcenter.pl/ Ja pisałam do Muzzego,zaraz wkleję na wątek 320 psiaków..e-maila:) Quote
bico Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Mam nadzieję, że Obi będzie miał niebawem fajne, nowe foty od Muzzego:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 a co słychać u OBISIA! jakoś cichutko Quote
wasabi81 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Igiełka napisał(a):Fajny piesio. O tak, fajny ten nasz Obserwatorek!! :-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Witamy z rana u Obisia! Szkoda,że nie mam nowych zdjęć,ale trochę się sprawy skomplikowały przed moim wyjazdem do schroniska:( Quote
bico Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Witamy z rana u Obisia! Szkoda,że nie mam nowych zdjęć,ale trochę się sprawy skomplikowały przed moim wyjazdem do schroniska:( Czasami tak bywa, że sprawy się przykro komplikują, ale trzymaj się:) Wirze, że foty prędzej czy później i Obieu i innym psiakom z Waszego schronu da się zrobić, nie odpuszczajcie tej szansy:cool3: Oby tylko się wyrobić przed jesiennymi deszczami i pluchą... Quote
kinga_kinga7 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Mam zdjęcia OBISIA!! Dostałam od p.kierownika,zobaczcie jaki on jest cudny:loveu: tylko czego takie małe zdjęcia?:( Quote
kinga_kinga7 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 teraz głoszenia i domek musi się znaleźć!! Quote
wasabi81 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zdjecia faktycznie malutkie, ale i tak widac jaki cudny jest Obis:-) Jakie fajne uszka na ostatnim zdjeciu!! Quote
jostel5 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Kiedyś wylegiwał się na budzie i OBSERWOWAŁ,teraz- leży na trawie....Już niedługo! Quote
kinga_kinga7 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A do Ciebie Obisiu nikt nie zagląda:( Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Czekamy na większe zdjęcia Obisia i trzeba robić ogłoszenia :). Musi się domek dla psiaczka przed zimą znaleźć ! Quote
kinga_kinga7 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Dogo07 napisał(a):Czekamy na większe zdjęcia Obisia i trzeba robić ogłoszenia :). Musi się domek dla psiaczka przed zimą znaleźć ! tylko,ż ja nie mogę wstawić większych zdjęć! Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A Ty masz u siebie duże ? To znaczy większe niż te co tutaj dajesz ? Quote
Recommended Posts