Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Zdjęcia są super :). Tylko Obiś dalej na łańcuchu ?

niestety... jeszcze ...
ale i tak dziękuję Kochanej kinga_kinga7 za wątek i nieustanną pomoc w poszukiwaniu DS dla Obisia i innym psiakom i kociakom z BP, nie mówiąc już o JEJ prawdziwym, wspaniałym - stworzonym za darmo DT z miłością, jedzonkiem, lekami, sterylką i ciepełkiem dla cudnej Lusi !!!
Lusia: http://www.dogomania.pl/threads/189177-Lusia-nic-cudowniejszego-pod-ka%C5%BCdym-wzgl%C4%99dem-szuka-ds

Posted

Bico,Obiś jest małym agresorkiem.Przeprowadzenie go wśród innych psiaków było dosyć niebezpieczne (również dla niego).Ponadto sytuację pogarszało to,że w schronie gościła tego dnia wycieczka licealistów,którzy psiaki wyprowadzali na spacerki,a co za tym idzie-panował harmider,rozgardiasz i ogólne poruszenie-WSZYSTKIE psy były mocno poddenerwowane!
Może następnym razem...Cudne zdjęcia Muzzego są na naszym schroniskowym wątku-zapraszamy!

Posted

A mamy jakiś tekścik dla psiaka :) ?
Ja jeszcze dzisiaj dodam wszystkie zdjęcia jakie dostałam od kinga_kinga7, bo chyba zapomniałam i nie dałam na wątek wszystkiego :oops:.
I można będzie napisać w pierwszym poście, gdzie są zdjęcia, i jeszcze napisać gdzie są te artystyczne od muzziego, żeby potem po całym wątku nie szukać, jakby ktoś chciał pomóc w ogłaszaniu Obisia, i jeszcze tekst dodać i trza ruszyć z ogłoszeniami ostro :lol:. Bo zima się zbliża i dobrze jakby Obiś się na Święta ogrzewał już w domowym ciepełku :lol:.

Posted

Obiś ma kilka ogłoszeń na:
alegratka
gumtree (czeka na aktywację)
adopcjapsa
petsy
ojej
pineska
animalia
cafeanimal
e-zwierzak
kupiepsa
przygarnijzwierzaka
mojpupil
adopcjepsów
psy
petworld
szerlok
morusek.

Posted

A ja wczoraj byłam w schronisku i widziałam Obisia:lol: Jest śliczny i wydaje mi się,że nie jest tu(gdzie został przeniesiony) smutny..p.kierownik mówił,że Obiś jest podły,ostatnio zerwał się z łańcucha:mad: