basia34 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 nie za bardzo Bynia Pani Ita rozpieszcza.Dziekujemy........................ Quote
Drzagodha Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 giselle4 napisał(a):lepiej nic nie mow..... za moja to juz wołaja ,,jaki gruby pies,, Za Twoją wołają chociaż pies, na moją "foczka", "cielak" lub "krówka" :evil_lol: Ale przeszliśmy na lighta, bo przy jej rozmiarach i wieku (7 lat) zaczynam się martwić o stawy. Zastanawiam się też nad jakimś preparatem na wzmocnienie stawów, ale nie mogę się zdecydować który :shake: Quote
giselle4 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 basia34 napisał(a):nie za bardzo Bynia Pani Ita rozpieszcza.Dziekujemy........................ Basiu ,od tego sa kobiety hihiho a Byniu dzisiaj z michelle04 na spacer pofikał a pozniej na budzie lezał i rozmyslał:) Quote
basia34 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Bynio po spacerku i leniuchowaniu wskakuj na gore. Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Quote
giselle4 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Dziekujemy ciociu Romo my tez wysylamy Alleluja:0:) Quote
basia34 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Chlopie Byniu pniemy sie............................. Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 ][URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/7DtOAsfddnX"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/7DtOAsfddnX[/IMG][/URL] coz moge napisac......zamienił kojec na strozowanie z panem na budowie mam nadzieje ze to bedzie jego raj......spawdzimy. Pan juz ma maluszaka od nas i pies jest cudo wiec mysle ze i ten nie poszedł na zmarnowanie........ Szczescia zycze i jeszcze sie zobaczymy Byniu,bo michelle04 by oczy wypłakala Quote
Jusia&Szila Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ja pierdykam :| serce mi stanelo... Byniu oby ten pan byl dobrym czlowiekiem i juz nigdy Cie nie porzucil! Grazynko a Ty moze gadalas z tym panem? Quote
Mysza2 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 jejuś, nie wierzę, Byniu niech Ci się tam wiedzie jak najlepiej. Jak znacie Pana i dba o pierwszego to jetsem dobrej myśli. No nie Byniu na swoim. Michelle to chyba tęsknić będzie:):) Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Jusia&Szila']ja pierdykam :| serce mi stanelo... Byniu oby ten pan byl dobrym czlowiekiem i juz nigdy Cie nie porzucil! Grazynko a Ty moze gadalas z tym panem?[/QUOTE] gadalam i wypytałam mam nadzieje ze o wszystko na poczatku i tutaj jest problem bedzie przy budzie ,poki nie zrobia kojca musimy jakos z tego wybrnac ....troche boli ale ma człowieka to plus jak on pieknie szedł z panem ktory jeszcze prowadził rower.... to tylko pare ulic dalej wiec mam nadzieje ze bede na bieząco Quote
giselle4 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Mysza2']jejuś, nie wierzę, Byniu niech Ci się tam wiedzie jak najlepiej. Jak znacie Pana i dba o pierwszego to jetsem dobrej myśli. No nie Byniu na swoim. Michelle to chyba tęsknić będzie:):)[/QUOTE] Ona jeszcze nie wie:( jutro sama sie przekona ...oj bedzie ciezko Quote
basia34 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Nje ma co sie martwic ,jest blisko Nas wiec zobaczymy ,czlowiek jest odpowiedzialny.W oko wpadla Panu tez Gisella. Quote
fiorsteinbock Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 I ostatnie schroniskowe zdjęcie: [URL=http://img831.imageshack.us/i/dsc0944a.jpg/][IMG]http://img831.imageshack.us/img831/7453/dsc0944a.jpg[/IMG][/URL] Quote
giselle4 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 kiedy Ty je zrobiłas ,nawet nie widzialam:) Quote
giselle4 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='basia34']Sliczny pies ,a Bynio szczesliwy.[/QUOTE] i pan tez:) Quote
iwstar58 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='basia34']Nje ma co sie martwic ,jest blisko Nas wiec zobaczymy ,czlowiek jest odpowiedzialny.W oko wpadla Panu tez Gisella.[/QUOTE] I co? Hi hi hi... też rozważał adopcję? A Byniowi życzę spokojnego etatu, pa Byniu Quote
basia34 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 On z checia wzialby do adopcji jeszcze Giselle.hi hi . Quote
michelle04 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 O Bogowie!!! A ja nie wycałowałam tego noska...nie....nie...nie na pożegnanie tylko na nową drogę :) bo Bynio i tak zostanie "moim" chłopakiem i będę zaglądać do niego. Na przynętę wezmę Giselle4 :D Nie żegnaj a do zobaczenia Byniotku. Quote
Recommended Posts