mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Ja jeszcze podziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w adopcję Pablo, dzięki za pomoc i wsparcie, było bardzo potrzebne :) Quote
ageralion Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jest tak piekny, ze dech zapiera. Nie dziwie sie, ze nowy domek nie mogl sie napatrzec i nachwalic przystojniaka!!! :) Quote
Alicja Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pablo wart grzechu :loveu: :knajpa: za powodzenie w nowym wspaniałym domku Quote
tatankas Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja weszłąm dopiero,jak piesek domek już ma,ale cieszę się razem z wami i oby więcej takich domków.A Pablo rzeczywiście boski.Niech mu się ułoży w nowym domku. Quote
mikoada Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dzisiaj zadzwoniłam do Pana Pablo z pytaniem jak się psinka miewa. Noc minęła superowo, przespał całą na swoim posłanku, nawet do łóżka się nie garnął, pewnie za parę dni się to zmieni :) Apetyt chłopakowi dopisuje, wszystko jest jak na razie super, oby tak pozostało :) Pan powiedział mi również, że ich najmłodszy synek, który chyba ma ok. 5 lat nie spał wczoraj z przejęcia do 2 w nocy, tak się mały przejął nowym członkiem rodziny :) Quote
OlaLola Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Oj no to strasznie się cieszę, że takie dobre wieści z nowego domku płyną :loveu: Quote
tatankas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Trafiło się psiakowi niebo.Znając bokseromaniaków,to już pewnie nie mogą się doczekać,aż psiak do łóżeczka wskoczy!!! Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja też bardzo się cieszę z takich wiadomości. Oby mu się wiodło długie i szczęsliwe życie. Dla Pablo to tez przeżycie przecież było. Nagle rodzinę zmienił, dom, posłanie cały świat przewrócił się do góry nogami, ale jak dla Pablo na lepsze :loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Oj tak zdecydowanie na lepsze :) Tak sobie myślę, że chyba czas zmienic tytuł, jak myślicie?? ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie to już zmiana na stałe... Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='mikoada']Oj tak zdecydowanie na lepsze :) Tak sobie myślę, że chyba czas zmienic tytuł, jak myślicie?? ;) Mam nadzieję, że tym razem będzie to już zmiana na stałe...[/QUOTE] Wydaje mi się, że tytuł można zmienić. Państwo takiego skarba nie oddadzą na pewno!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila28 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 skoro tak szybko zadomowił się w nowym domku, to chyba w poprzednim nie było super :shake: boksie są bardzo wrażliwe i źle znoszą rozłąkę, więc chyba lepiej trafić nie mógł :loveu: prosimy o foteczki nowe :lol: Quote
mikoada Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Kamila28']prosimy o foteczki nowe :lol:[/QUOTE] Oczywiście jak tylko dostanę zaraz się z Wami nimi podzielę :) Quote
Agnezia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Albo Pablo jest twardy jak skała, albo w poprzednim domu nie było wesoło. Dobrze, że tu już ma kochaną rodzinkę:) Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Przed chwilą zadzwonił do mnie Pan Pablo...jak zobaczyłam jego numer na wyświetlaczu to gorąco mi się zrobiło...a Pan zadzwonił żeby powiedziec jaki to Pablo grzeczny i posłuszny chłopak :) Wczoraj byli u weta, chłopak ma chore uszka, niestety wygląda na to, że w poprzednim domku nie dbano zbytnio o niego :( Pablo i jego najmłodszy Pan są najlepszymi kumplami, wariują że ho ho, wszystkie pluszowe zabawki są już na posłaniu Pablo. Na szczęście naszemu chłopakowi dopisuje apetyt, dostaje jeśc 3 razy dziennie, małe porcje. Wczoraj po raz pierwszy został sam na 2 godziny, nic nie zniszczył, grzecznie sobie czekał pod drzwiami na swoich ludzi :) Jedyny "problem" jest taki, że Pablo skacze na wszystkich z radości, ale pomalutku się tego odzwyczai i będzie dobrze :) Tak bardzo się cieszę, że udało się nam pomóc temu psiaczkowi :) Quote
OlaLola Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Oj no to super wieści :) strasznie się cieszę, miejmy nadzieję, że Pablo nadal będzie grzeczny. Dobrze, że ta historia ma dobre zakończenie :) Quote
Kapsel Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mikoadko, cudownie, cudownie, cudownie po prostu. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Czułam, że to dobry domek dla Pablo będzie. Oby był wreszcie szczęśliwy!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Oj chyba jest szczęśliwy :) Podobno bardzo się pilnuje, chodzi za Panem krok w krok :) Państwo są w trakcie remontu i podobno w weekend jak Pan remontował jeden pokój, Pablo miał zakaz wstępu żeby nie roznosił kurzu po całym mieszkaniu, grzecznie się położył w drzwiach i cały czas obserwował przez kotarę co Pan robi, nie spuszczał z niego wzroku. Chyba jest mu bardzo wdzięczny za nowe życie ;) Quote
Kapsel Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mikoadko, normalnie rozpływam się jak to czytam. :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Będzie szansa na fotki? Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tak fotki będą, przypomniałam dzisiaj Panu. Obiecał, że w najbliższym czasie prześle :) Quote
tatankas Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I takie zakończenia najlepsze.Bardzo się cieszę. Quote
bulta Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ja tez się cieszę że tak to się szczęśliwie zakończyło dla Pabla !!! a o starym domu to nawet nie warto wspominać ....... takich ludzi lepiej nie pamiętać !! bo każda wymowka jest dobra jak chce się pozbyć psa już nie jedną historyjkę słyszałam !!! pozdrawiam .... Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Alicja napisał(a):zeby takie domki dało sie sklonować Oj tak byłoby cudownie, nie miałybyśmy "tyle pracy" :) Quote
mikoada Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 i jeszcze :) Wysłałam Panu Pabla link do wątku może zechce się tu zalogowac i napisac nam troszkę o słodziaku ;) moje ulubione zdjęcie :) i co Wy na to dziewczyny?? :) Quote
Recommended Posts