Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I co my na To?????? Poryczałam się znowu :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:ze szczęścia. Jak on ma dobrze, jaki szczęśliwy. Ta jego pozycja z nogami do tyłu :loveu::loveu::loveu:wskazuje, że mu tam dobrze i bezpiecznie, mój tez taka często przyjmuje. CUDOWNIE!!!! Domku Kochany :buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
aska64 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='mikoada']A teraz niespodzianka :) Z tych zdjęć można dosłownie wywnioskować że psiak dupkę grzeje w domku,są śliczne Pablo nie mógł lepiej trafić -cudownie. Wielki szacunek dla domku i nowych państwa. :) Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wielki, wielki szacunek!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mikoadko, czy Nowi Państwo Pabla ogłoszenie widzieli na stronach Fundacji SOS? czy dowiedzieli się o nim z innego źródła? Quote
marta0731 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nie można się napatrzeć na tą piękną szczęśliwą Mordzię:loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Kapselku chyba na SOS Bokserom, ale jeśli tu zajrzą to pewnie jeszcze powiedzą co i jak :) Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Panem Pabla. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, chłopak już się na maksa zadomowił :) Przybrał troszkę ciałka i wyobraźcie sobie, że śpi w łóżeczku z Państwem :) Wygląda to podobno tak, że zasypia na swoim kocyku a w nocy cichutko wślizguje się do łóżeczka, cwaniaczek mały :loveu: Pan powiedział mi również, że Pablo przed snem robi wieczorny obchód tzn. sprawdza czy najmłodszy synek jest w swoim łóżku, później idzie do starszego syna a na koniec do sypialni :) Jak zostaje sam to jego najlepszym zajęciem jest obserwowanie świata i ludzi przez okno, Państwo podsunęli mu nawet pod okno fotel żeby było mu wygodniej :loveu: Mam obiecane fotki jak tylko dostanę zaraz wkleję na wątek :) Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Mikoadko Kochana,:buzi: jakie dobre wiadomości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Foty chcemy, foty!! Może zachęcisz Pana do kupna kalendarzy??? Pieniązki idą na bidy boksiowe :-( ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
mikoada Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Bardzo prosimy o pomoc psiakom z Pszczyńskiego Punktu w czwartek na 100% jest wywóz do Mysłowic, psy błagają o ratunek !!! :placz: http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page74 Quote
Recommended Posts