OlaLola Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 mikoada napisał(a):Ola jeszcze raz ślicznie dziekuje za wizyte :lol: Jestem już wstepnie umówiona z Panem jutro ok.16 na spotkanie, trzymajcie kciuki oby przypadli sobie do gustu :roll: nie ma za co :) w takim razie trzymam mocno kciuki !!! musi się udać :):) Quote
Kapsel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Ola, moim zdaniem to domek wymarzony dla boksera!!!!! Ostatnio też robiłam wizytę przedadopcyjną (pierwszy raz), jak czytałam to jakbym ten swój domek kontrolowany widziała. Identyczny zaboksiały dom, który kocha boksery i kocha zwierzęta!!!! Powiem Wam, że Pablo trafił w dziesiątkę!!! Zasłużył sobie wreszcie na taki dom, na takiego Pana! Mikoada, czuję że to jest ten dom. Dom Pabla, gdzie już nikt go nie zostawi!!!!! Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Kapselku ja również tak czuje i trzymam za to mocno kciuki!!! Quote
Kapsel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Weź aparat na spotkanie, porób zdjęcia, będziemy mieć pamiątkę bo Panu na pewno Pablo się spodoba. Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!! Quote
mikoada Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Wezme, wezme mam nadzieje że z tych emocji nie zapomne :) Quote
marta0731 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kciuki za dzisiejsze poznanie:thumbs::thumbs::thumbs: Niech pan się zakocha:loveu: i pieso też:loveu: Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Trzymajcie mocno za pół godziny wyruszamy... Quote
OlaLola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ja ma się rozumieć też trzymam kciuki !!! i cały czas jestem myślami z Mikoadą, Panem i Paulem ;) Quote
ageralion Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mikoada']Trzymajcie mocno za pół godziny wyruszamy...[/QUOTE] :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
OlaLola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 PABLO JEDZIE WŁAŚNIE DO NOWEGO DOMU!!!! WSZYSTKICH ZACHWYCIŁ, POSKAKAŁ I POROZDAWAŁ BUZIAKI CAŁEJ RODZINCE :):):) Mikoada napisze więcej wieczorem i WSTAWI ZDJĘCIA :):) Kolejna bieda uratowana ;):):) Strasznie się cieszę :) Quote
Agnezia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 wow dzień przed terminem:) gratulacje :) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Tak tak dzień przed terminem, powiem szczerze nie wierzyłam, że się uda. Teraz będę siedziała jak na szpilkach i czekała na informacje z nowego domku, oby wszystko było ok...Tak jak napisała Ola Pablo wszystkich zachwycił, Panu co chwilę rozdawał buziaki. Buziaki w jego wykonaniu wyglądały tak, że skakał do góry i rzucał się z mordeczką na Pana. Widac, że nowy Pan Pablo ma podejście do psiaków, Pablo wykonywał nawet komendy siad, waruj itd... byłam w szoku :) Trochę pracy i myślę, że będzie wszystko ok. Pani jak go zobaczyła była w siódmym niebie ochom i achom nie było końca i od razu się dowiedziałam, że Pablo będzie spał z nią w łóżeczku, zobaczymy :) Trochę się ogarnę i wstawię zdjęcia. Quote
Agnezia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Przyznam się, ja też nie wierzyłam:oops: Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Pablo miał założoną kolczatkę "nowy" Pan powiedział, że kupi mu szelki bo nie może na to patrzec, mądry człowiek z niego :) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 a tutaj wsuwam przysmaki od Pana :) to zdjęcie podoba mi się najbardziej :) Quote
Kapsel Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Hura!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao::cunao::cunao: Jaki Pablo piękny normalnie wymiękłam. :loveu::loveu::loveu: Mikoada zaprosiłaś Pana na wątek? A Pabla pani chociaż pożegnała się z nim?:cool3: Hura!!!! :):):) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Właśnie przed chwilą dzwonił do mnie "nowy" Pan Pablo. Jestem w szoku bo powiedział, że Pablo to bardzo grzeczny psiak :crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Państwo pojechali z Pablem odwiedzic siostrę tam były dzieci, które bały się psiaka Pan powiedział zostaw a Pablo się cofnął,potrafi podac łapę, siada na komendę, normalnie szok. Jak wyszli od siostry, Pablo nawet nie zrobił siku tylko pierwszy w aucie siedział, tak jakby wiedział, że jedzie po nowe super życie :) i w autku też podobno super się zachowywał. W domu pierwsze co to dopadł do klatki z królikiem i koszatniczkami, nie podobały mu się. Jak Pan wyniósł klatki do innego pokoju chłopak się wyciszył :) Chodzi podobno cały czas za swoją Panią, która go dzisiaj przekupiła pysznym jedzonkiem...Będzie dzisiaj spał razem ze swoim Państwem :) Powiem szczerze, że nie wierzę w to wszystko, chyba się dzisiaj normalnie :drinka::drinka::drinka: Nie zapraszałam Pana na wątek, ale Pan obiecał mi, że będzie wysyłał do mnie zdjęcia chłopaka. Przy najbliższej okazji spróbuję Pana namówic na odwiedzenie wątku :) Poprzednia Pani Pablo nie jechała z nami bo nie chcieliśmy aby Pablo za bardzo to przeżywał, ale za to dzwoniła już do mnie dwa razy z pytaniem czy wszystko jest ok i jak się Pablo ma... Quote
Agnezia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ale z Pabla przystojniak i jeszcze do tego grzeczny :) Quote
Kapsel Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cudowne wiadomości, cudowne, aż się poryczałam ze szczęścia normalnie :bigcry::bigcry::bigcry: Tak mi ten chłopak na sercu leżał, tak mi leżał :shake: I takie szczęście go spotkało!!! Tez Mikoadko sobie chlapnę za szczęście faflaczka :drinka::drinka::drinka: Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 To Kapselku na zdrówko :) Mi Pablo też ogromnie leżał na sercu, ale ważne, że wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak pozostało :) Quote
Kamila28 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 śliczny z niego chłopak, jak marzenie, jak można było.....ciężko mi się powstrzymać - nie wszyscy zasługują na coś tak szczególnego jak posiadanie psa :shake::shake::shake: Pablo trzymam kciuki za Ciebie i nową Rodzinkę :happy1: Quote
marta0731 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Piękny Pablo w SWOIM domku:multi::multi::multi::multi::multi: Mikoada wspaniale się wszystkim zajęłaś:happy1: Szczęścia Boksiołku!!!:loveu: Quote
OlaLola Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wspaniałe wieści :) Widzę, że Pablo potrafi szokować oby tylko pozytywnie :) Trzymam dalej kciuki :) Na prawdę strasznie się cieszę :) Quote
Recommended Posts