Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']wiedziałam, że najważniejsze nie będzie to że JEST zdjęcie, tylko to że jest JEDNO :shock: :evil_lol:[/QUOTE]

Alez przecież jeszcze zauwazyłam komplety ;) Wiec nie jest ze mną tak źle ;)

A jakieś wieśći?

Posted

[quote name='malawaszka']wszystko w porządku, rozmawiałam z panią Birmankową - byli u weta na przeglądzie, porobili mu badania - jest zdrowy jak koń :lol: i bardzo bardzo kochany i grzeczny :lol:[/QUOTE]

No to super :multi:

Posted

[QUOTE]Witamy serdecznie. Pisze aby opowiedziec jak nasz Birmus wyleguje sie na kanapie. Czasem budzi mnie juz o 4.00:) aby wyjsc na siusiu:) nie zrobi w domu pieknie wola. Szczeka i pilnuje mnie jak oka w glowie bardzo sie do siebie przywiazalismy. Niby staruszek powazny pan a skacze jak zabka. Tupie nozkami na kota zeby zaczhecic go do ucieczki dlatego ze Birmus go potem goni :) ale zyja w zgodzie ostatnio nawet razem spali. U nas wszystko super. A mam takie pytanie czy ma Pani numer tel. do tej Pani z wolontariatu co u mnie byla? pytam bo obiecalam ze przedstawie jej birmusia jak juz u nas bedzie.A co do kropki juz sie swietnie razem dogaduja. Wszystko razem musza wachac. Jedno za drugim sie oglada czy idzie. Czy zostalo gdzies w tyle. Tak ze wszystko jest ok. a nawet super. Pozdrawiamy goraco. My i nasz zwierzyniec:):):):)[/QUOTE]

:loveu: Birmankowy news :lol:

Posted

Ale super wieści, udał się domek Birmankowi :sweetCyb::Cool!::bigcool::ylsuper::bigok::laola:; żeby tak jeszcze foteczki np. jak tupie na kotecka, żeby uciekał :lol:;)