kmurdz Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 deklaruje 20 pln miesiecznie, zaraz robie wplate. z gory przepraszam i pogoncie mnie prosze, gdybym sie w przyszlosci spozniala z wplatami. dzieki Quote
AGA35 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 super bardzo serdecznie dzię☼kuję !!!!!!!!! Dla wszystkich wspaniałych cioteczek od SKINNIEGO Quote
AGA35 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 kmurdz napisał(a):deklaruje 20 pln miesiecznie, zaraz robie wplate. Z gory przepraszam i pogoncie mnie prosze, gdybym sie w przyszlosci spozniala z wplatami. Dzieki super dziękujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 SKINNY pokazuj pycholka :) co u chlopaka?? Jak się czuje?? :) Quote
AGA35 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 na wczorajszym spacerze obyło się bez upadków , były tylko małe potkniecia :-) natomiasta chłopczykowi przypomniało się że nie ma ogona , co zaczyna nas niepokoić , lata w kółko i próbuje się gryżć w końcówkę ogoka ! Quote
papryka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 OMG!!!!!!!!! jaka bida - poprosze nr konta wplace cos dla biedaka Quote
Monika.D Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jak dobrze, że psiak ma się coraz lepiej. Już niedługo będzie z niego prawdziwe cudeńko :) Quote
Aimez_moi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mhy......:) ogon wazna sprawa.....:) Dzielny chlopak....:) Quote
jola_li Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jolanta z Warszawy to ja ;-). Zapomniałam podać nicku na przelewie ;-). Quote
obraczus87 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Kochani, bardzo proszę rozsyłać dalej wątek. Skinny w dalszym ciagu potrzebuje pieniazkow na: - opłacenie Hotelu. Jest już sierpień.... za lipiec trzeba zapłacić. - zakup karmy.... Quote
agada Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 biedactwo... niestety finansowo na razie nie mogę pomóc, może później jakiś bazar, ale teraz zupełnie nie mam czasu.... Quote
AGA35 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Skinni zaczoł "rozrabiać" Tak jak wspomniałam zaczoł zauważać brak ogona i nawyrażniej go to drażni :-( Wczoraj zaczoł kręcić sie w kółko i próbował się załapać za końcówke " ogonka " cioteczka KAGO zareagowała i skinni zamisat ogonka złapał ją za kolano . Dziura w spodniach , dziura w kolanie:-( która nie wyglada najlepiej :-( Kochane cioteczki wspomóżcie jeszcze groszem SKINNIEGO bo sytuacja zdrowotna ( fizycznie jest zdecydowanie lepiej ale psychicznie jesteśmy jeszce na dnie) tego psa nie jest za wesoła :-( Quote
ewatonieja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Skinny prosi o pomoc finansową i wsparcie duchowe :) Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzielny jest z Niego chlopak.......:) Szkoda tylko troche kolana.....:):) Quote
agada Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 No tak, a on pewnie nie szczepiony.... niech cioteczka na siebie uważa! Quote
rencia42 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Poszła wplata jednorazowa 20,00 zl.możne później coś jeszcze wyskrobie. Quote
go-ja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Oby z czasem wszystko wróciło do normy. Trzymaj się Mały! :) Quote
Recommended Posts