Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='saraisa']Fara jest na prawdę super psiną, wychodzę z nią co tydzień na spacerki
Spacery bardzo ją cieszą - biega do utraty tchu, chętnie aportując patyki, bez problemu dogaduje się z nowymi psiakami w boksie, jest bardzo przyjazna również dla ludzi - chętnie się przytula a do tego jest na prawdę śliczna <3

malawaszka jak chcesz to porobimy jej więcej zdjęć i podeślemy :)[/QUOTE]

bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :(
ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :(
ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne[/QUOTE]

No niestety do obcinania nie mam zdolności :/ wezmę jutro aparat i ją trochę pocykam a oprócz tego poprosiłam już o zdjęcia inną wolontariuszkę, która robiła jej ostatnio :)
Fajnie, ze już ją "reklamujesz" :) myślę, że z dziećmi nie będzie problemu, ona na prawdę jest cierpliwa i tolerancyjna :) a domek gdzieś ze Śląska?

Posted

[quote name='Mysia_']Od Lentsy były jakieś maile - zresztą mieszka blisko mnie, co do Bakry nie kojarzę czy się odzywali, ale postaram się dowiedzieć :)[/QUOTE]

To jak Lentsę spotkasz to wygłaskaj ode mnie, a Pati na pewno (zresztą jak my wszyscy) będzie Ci bardzo wdzięczna za wieści o Bakrze :) !

Posted

Kochani, Wiosna u której mieszka nasz Władek miała poważny wypadek. Jej Fundacja tonie - proszą o pomoc.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227045-Wydarzy%C5%82a-si%C4%99-tragedia!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!-Bazarek-cegie%C5%82kowy-25-06[/url]

Posted

[quote name='Agucha']Czy [B]Okruszka[/B] nadal nie znalazła domu?[/QUOTE]

Okruszka jest całkiem niedawno adoptowana. Nie dałam znać? :oops: Ale mamy teraz takiego Albercika małego i Pikselka też...

Posted

[B]malawaszka[/B], jak przyjedziesz do schroniska na strzyżenie psiaków, to ja chętnie pomogę :eviltong:
Jakby ktoś miał zdjęcia moich psów z dzisiejszego dnia, to poproszę o wysłanie ich na pw :evil_lol:
Mysiu, daj znać czy jutro zjawią się ludzie po Ruktera :cool3:

Posted

Gorąco było!
Psiaki się spisały, ładnie się zaprezentowały, każdy coś o psiaku opowiedział. Stoisko trochę ludzi odwiedziło i pieniążki zostawiło :cool3:
Odwiedził nas Adi z właścicielami!
Miło było :)

Posted

mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :)

Posted

[quote name='Artemida']mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :)[/QUOTE]

z upałem nie było tak źle ja tam mogę siedzieć i w słońcu cały dzien już przywykłem z wiekiem:p

Posted

Na bajki też nie narzekamy, troszkę improwiazacji się zakradło ale reszta zgodnie z planem :D mam nadzieję, że dzieciakom/rodzicom i schronisku/wolontariuszom tez sie podobalo :)

Posted

Było bardzo udanie, mimo żaru jaki lał się z nieba, psiaki i wszyscy spisali się na medal :) Właśnie, tylko żal było psiaki odwozić do schroniska :(

Fara jest piękna! I taka wesoła się wydaje :) Myślałam czy by jej właśnie nie obciąć, bo jest zakudłaczona.... ;)

Posted

[quote name='tymuś']z upałem nie było tak źle ja tam mogę siedzieć i w słońcu cały dzien już przywykłem z wiekiem:p[/QUOTE]
miło było ;)
[quote name='Artemida']mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :)[/QUOTE]
jak na pierwszy raz nie było źle :D .
[quote name='__Lara']Było bardzo udanie, mimo żaru jaki lał się z nieba, psiaki i wszyscy spisali się na medal :) Właśnie, tylko żal było psiaki odwozić do schroniska :(

Fara jest piękna! I taka wesoła się wydaje :) Myślałam czy by jej właśnie nie obciąć, bo jest zakudłaczona.... ;)[/QUOTE]
Z kim byłaś? :D
[quote name='agumka']Mam pytanie odnośnie wczorajszych imprez :) Czy ktoś robił zdjęcia "PSYjdź na bajki" ? :)[/QUOTE]
Ktoś wiem że robił, imienia nie kojarzę :(

było super, z takimi fajnymi ludźmi to ja mogę dnie i noce spędzać :evil_lol: :loveu:
i sprzątanie przy dźwiękach hany montany, co nie Artemida ? ;>

dawać fotki! :D

Posted

[quote name='malawaszka']Fara jest piękna - jakby ją na sznaucera ostrzyc to piękny sznup!!!![/QUOTE]

[quote name='malawaszka']bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :(
ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne[/QUOTE]

może by tak erie poprosić :evil_lol:

[quote name='Naklejka']Mysiu, Shetani ma jakieś dziwne wyłysiałe miejsca na udzie i czubku ogona... Trochę go dzisiaj z filcu uwolniłyśmy ;)[/QUOTE]

OK. zerknę na niego ;)

[quote name='Monika z Katowic']Co z maleńkim Albercikiem (poz.791)?
Nie robiłam Mu wydarzenia, ale od pewnego czasu udostępniam zdjęcia tego pieska na FB (z kontaktem do Mysi).
Dwie osoby pytają o jego wiek...[/QUOTE]

[quote name='Monika z Katowic']Ponawiam pytanie - w jakim wieku jest ten maleńki Albercik?[/QUOTE]

Z tego co wiem to już jest chętna rodzinka na niego :)

[quote name='Naklejka'][B]malawaszka[/B], jak przyjedziesz do schroniska na strzyżenie psiaków, to ja chętnie pomogę :eviltong:
Jakby ktoś miał zdjęcia moich psów z dzisiejszego dnia, to poproszę o wysłanie ich na pw :evil_lol:
Mysiu, daj znać czy jutro zjawią się ludzie po Ruktera :cool3:[/QUOTE]

nie przyjechali, ale była Pani, która jutro adoptuje Czesta :cool3: