malawaszka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='saraisa']Fara jest na prawdę super psiną, wychodzę z nią co tydzień na spacerki Spacery bardzo ją cieszą - biega do utraty tchu, chętnie aportując patyki, bez problemu dogaduje się z nowymi psiakami w boksie, jest bardzo przyjazna również dla ludzi - chętnie się przytula a do tego jest na prawdę śliczna <3 malawaszka jak chcesz to porobimy jej więcej zdjęć i podeślemy :)[/QUOTE] bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :( ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne Quote
Naklejka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Mysiu, Shetani ma jakieś dziwne wyłysiałe miejsca na udzie i czubku ogona... Trochę go dzisiaj z filcu uwolniłyśmy ;) Quote
saraisa Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='malawaszka']bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :( ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne[/QUOTE] No niestety do obcinania nie mam zdolności :/ wezmę jutro aparat i ją trochę pocykam a oprócz tego poprosiłam już o zdjęcia inną wolontariuszkę, która robiła jej ostatnio :) Fajnie, ze już ją "reklamujesz" :) myślę, że z dziećmi nie będzie problemu, ona na prawdę jest cierpliwa i tolerancyjna :) a domek gdzieś ze Śląska? Quote
agumka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Mysia_']Od Lentsy były jakieś maile - zresztą mieszka blisko mnie, co do Bakry nie kojarzę czy się odzywali, ale postaram się dowiedzieć :)[/QUOTE] To jak Lentsę spotkasz to wygłaskaj ode mnie, a Pati na pewno (zresztą jak my wszyscy) będzie Ci bardzo wdzięczna za wieści o Bakrze :) ! Quote
Monika z Katowic Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Co z maleńkim Albercikiem (poz.791)? Nie robiłam Mu wydarzenia, ale od pewnego czasu udostępniam zdjęcia tego pieska na FB (z kontaktem do Mysi). Dwie osoby pytają o jego wiek... Quote
Bjuta Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Kochani, Wiosna u której mieszka nasz Władek miała poważny wypadek. Jej Fundacja tonie - proszą o pomoc. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227045-Wydarzy%C5%82a-si%C4%99-tragedia!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!-Bazarek-cegie%C5%82kowy-25-06[/url] Quote
olalolaa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Jest tutaj może ktoś, kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Sosnowcu? Quote
Bjuta Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Agucha']Czy [B]Okruszka[/B] nadal nie znalazła domu?[/QUOTE] Okruszka jest całkiem niedawno adoptowana. Nie dałam znać? :oops: Ale mamy teraz takiego Albercika małego i Pikselka też... Quote
Monika z Katowic Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ponawiam pytanie - w jakim wieku jest ten maleńki Albercik? Quote
Naklejka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [B]malawaszka[/B], jak przyjedziesz do schroniska na strzyżenie psiaków, to ja chętnie pomogę :eviltong: Jakby ktoś miał zdjęcia moich psów z dzisiejszego dnia, to poproszę o wysłanie ich na pw :evil_lol: Mysiu, daj znać czy jutro zjawią się ludzie po Ruktera :cool3: Quote
Naklejka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Gorąco było! Psiaki się spisały, ładnie się zaprezentowały, każdy coś o psiaku opowiedział. Stoisko trochę ludzi odwiedziło i pieniążki zostawiło :cool3: Odwiedził nas Adi z właścicielami! Miło było :) Quote
Artemida Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :) Quote
tymuś Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Artemida']mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :)[/QUOTE] z upałem nie było tak źle ja tam mogę siedzieć i w słońcu cały dzien już przywykłem z wiekiem:p Quote
Naklejka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Dla mnie za dużo słońca, jak sobie skóry nie wydrapię, to będzie dobrze :-P Quote
Artemida Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 założę CI kaftanik i będzie dobrze <3 kurde tak mi żal było dziś Impela oddawać ;( Quote
agumka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Na bajki też nie narzekamy, troszkę improwiazacji się zakradło ale reszta zgodnie z planem :D mam nadzieję, że dzieciakom/rodzicom i schronisku/wolontariuszom tez sie podobalo :) Quote
__Lara Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Było bardzo udanie, mimo żaru jaki lał się z nieba, psiaki i wszyscy spisali się na medal :) Właśnie, tylko żal było psiaki odwozić do schroniska :( Fara jest piękna! I taka wesoła się wydaje :) Myślałam czy by jej właśnie nie obciąć, bo jest zakudłaczona.... ;) Quote
agumka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Mam pytanie odnośnie wczorajszych imprez :) Czy ktoś robił zdjęcia "PSYjdź na bajki" ? :) Quote
angineuuka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='tymuś']z upałem nie było tak źle ja tam mogę siedzieć i w słońcu cały dzien już przywykłem z wiekiem:p[/QUOTE] miło było ;) [quote name='Artemida']mówienie to porażka ja jestem załamana sposobem swojej wypowiedzi;( ale psiaki były mega grzeczne :loveu: a na stoisku nie do wytrzymania taki upał że aż szok :crazyeye: ale wesoło było to prawda :)[/QUOTE] jak na pierwszy raz nie było źle :D . [quote name='__Lara']Było bardzo udanie, mimo żaru jaki lał się z nieba, psiaki i wszyscy spisali się na medal :) Właśnie, tylko żal było psiaki odwozić do schroniska :( Fara jest piękna! I taka wesoła się wydaje :) Myślałam czy by jej właśnie nie obciąć, bo jest zakudłaczona.... ;)[/QUOTE] Z kim byłaś? :D [quote name='agumka']Mam pytanie odnośnie wczorajszych imprez :) Czy ktoś robił zdjęcia "PSYjdź na bajki" ? :)[/QUOTE] Ktoś wiem że robił, imienia nie kojarzę :( było super, z takimi fajnymi ludźmi to ja mogę dnie i noce spędzać :evil_lol: :loveu: i sprzątanie przy dźwiękach hany montany, co nie Artemida ? ;> dawać fotki! :D Quote
Artemida Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 i tak było super <3 każda chwila tej imprezy była extra ! :D nawet hana hihih :D Quote
Mysia_ Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='malawaszka']Fara jest piękna - jakby ją na sznaucera ostrzyc to piękny sznup!!!![/QUOTE] [quote name='malawaszka']bardzo chcę a najbardziej to chciałabym ją obciąć... ale teraz chyba czasowo się nie wyrobię bo będę miała kolejną staruszkę pod opieką od jutra :( ale podsyłam ją fajnemu domkowi - ona do dzieciaków by się nadawała nie? od razu mówię, że dzieciaki naprawdę fajne[/QUOTE] może by tak erie poprosić :evil_lol: [quote name='Naklejka']Mysiu, Shetani ma jakieś dziwne wyłysiałe miejsca na udzie i czubku ogona... Trochę go dzisiaj z filcu uwolniłyśmy ;)[/QUOTE] OK. zerknę na niego ;) [quote name='Monika z Katowic']Co z maleńkim Albercikiem (poz.791)? Nie robiłam Mu wydarzenia, ale od pewnego czasu udostępniam zdjęcia tego pieska na FB (z kontaktem do Mysi). Dwie osoby pytają o jego wiek...[/QUOTE] [quote name='Monika z Katowic']Ponawiam pytanie - w jakim wieku jest ten maleńki Albercik?[/QUOTE] Z tego co wiem to już jest chętna rodzinka na niego :) [quote name='Naklejka'][B]malawaszka[/B], jak przyjedziesz do schroniska na strzyżenie psiaków, to ja chętnie pomogę :eviltong: Jakby ktoś miał zdjęcia moich psów z dzisiejszego dnia, to poproszę o wysłanie ich na pw :evil_lol: Mysiu, daj znać czy jutro zjawią się ludzie po Ruktera :cool3:[/QUOTE] nie przyjechali, ale była Pani, która jutro adoptuje Czesta :cool3: Quote
asikowska Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [URL]https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/20Maja2012[/URL] zdjęcia:) Quote
Recommended Posts