Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi napisał(a):
Czy możemy juz sie cieszyć???????bo resztkami sił jadę,żeby nie podskoczyć. . . . . .z radości

Pipi, musisz się wstrzymać z cieszeniem, by nie zapeszyć;)
ja jak zwykle się trochę martwię, czy Diana będzie szczęśliwa

Posted

można już się cieszyć:)
Dianka została
państwo dali mi 300zł na kolejne bidy
po uzgodnieniu z Evelin 300zł zostanie podzielone
150zł Emi
50zł Miś zwany Wiśnią
150zł Lubisia

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

I dzięki Bogu.Szczęścia na resztę życia Dianulka,księżniczko kochana :loveu:. Dziękuję Wszystkim.Ale fajnie,baaardzo się cieszę :multi:

Posted

ronja napisał(a):
można już się cieszyć:)
Dianka została
państwo dali mi 300zł na kolejne bidy
po uzgodnieniu z Evelin 300zł zostanie podzielone
150zł Emi
50zł Miś zwany Wiśnią
150zł Lubisia

Wychodzi 350, komuś musicie ująć ;)
Evelin, bardzo dziękujemy za kasę na Emi i Misia.
Bardzo się cieszę z domu Dianki.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wychodzi 350, komuś musicie ująć ;)
Evelin, bardzo dziękujemy za kasę na Emi i Misia.
Bardzo się cieszę z domu Dianki.

no, własnie ja tak liczę...
czyli wychodzi, że Lubisia 100zł dostanie

(a dziś w sklepie pani się pomyliła na 70zł i ja nie zauważyłam. Bartek zauważył i wracaliśmy do sklepu, bo pani policzyła nam 10 razy ser biały - wyszło, że kupiłam 10kg sera białego:evil_lol:)

Posted

Dianka ma się dobrze:)
dzwoniłam i dostałam maila, ktorego dopiero przeczytałam
Noc przespała grzecznie, nic nie zniszczyła (a u mnie owszem;)), nie piszczala. Tata jest zachwycony Dianką, córka zresztą też. To pies o jakim marzyli:) Tylko kot nie za bardzo - naprychał na Diankę, choć ona nawet nie podeszła do niego. Diana gania po ogródku, jest wesoła, radosna. Cieszę się bardzo.

Posted

[quote name='ronja']Dianka ma się dobrze:)
dzwoniłam i dostałam maila, ktorego dopiero przeczytałam
Noc przespała grzecznie, nic nie zniszczyła (a u mnie owszem;)), nie piszczala. Tata jest zachwycony Dianką, córka zresztą też. To pies o jakim marzyli:) Tylko kot nie za bardzo - naprychał na Diankę, choć ona nawet nie podeszła do niego. Diana gania po ogródku, jest wesoła, radosna. Cieszę się bardzo.[/QUOTE]
Bardzo fajne wieści. :loveu:

Posted

[quote name='ronja']Diana jedzie dziś do nowego domu!!! byli państwo (znaleźli Dianę na allegro) - mama, tata i dorosła córka - zakochali się w Diance:)
dziś pojedziemy z nią na wizytę przedadopcyjną, jeżeli będzie ok - Diana zostanie już ze swoim państwem, którzy zresztą nie mogą się doczekać. Diana zamieszka w Błoniu (20km od nas), w domu z ogrodem, pan na emeryturze i kot do towarzystwa.[/QUOTE]

jeśli to Błonie pod Wawą przy trasie poznańskiej, to Diana jest moją sąsiadką :)
fajnie , że ma już dom :multi:
będę mieć oczy otwarte na spacerkach.....;)

Posted

enia napisał(a):
jeśli to Błonie pod Wawą przy trasie poznańskiej, to Diana jest moją sąsiadką :)
fajnie , że ma już dom :multi:
będę mieć oczy otwarte na spacerkach.....;)

Enia- ale masz teraz superkową "susidkę" ;)
Dianko- bądź szczęśliwa w nowym domku :multi: :loveu:

Posted

Dianka miała spore wzięcie, bo nawet w niedzielę o godz 7 obudził mnie telefon w jej sprawie...

mam nowe wieści - Dianka się przyzyczaja. Nie biegnie już na dźwięk samochodu do bramy
(kochana Malutka, czekała na nas:( ) . Nadal bardzo grzeczna.

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki kobietki :loveu:
Ja myśleć nie potrafię w tej chwili.Gucia mam w mózgu.Do puki u mnie się nie znajdzie,nie uspokoję się. . . . .wybaczcie.
Rampa jest cudo.