Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłaszać można, bo Dianka jak najbardziej adopcyjna jest. szkoda, że Polusia nie ma, bo ją rozsadza energia, a nie ma nikogo, kto by chciał tak szaleć;)

kotka widzialam, nawet Bartek też widział. ale jest niewzruszony:(

Posted

O jeny, ależ ona cudna :loveu: Jest pięknie podpalana i ta super błyszcząca sierśc. Normalnie cud miód i orzeszki :lol: Teraz tylko- dobry domku znajdź się szybciutko :lol:

Posted

Dianka bardzo zaczepiała do zabawy małą Lusię. Dziś miała okazję bawić się Bunią - w swoim rozmiarze. Dianka się bała. Długo trwało, zanim się odważyła i bardzo nieśmiało zaczepiała do zabawy Bunię. Gdy Bunia ją ganiała, uciekała pod siatkę albo za moją ławkę. Na Jurysia nie zwracała uwagi.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Na żywo Dianka jeszcze zyskuje...energia z niej wręcz tryska...super psiak:loveu:

no pewnie:)
i robi bardzo ladne rundy dookoła domu;)

Posted

Ronja,jakiego ja mam lenia..te upały mnie wykończą..jak czekam na jesień,zeby nie było juz tak gorąco...
Przyrzekam,ze sie poprawię...Diankę serdecznie pozdrawiam (Was też,łącznie z całym stadkiem :))..
ale sie popisałam..nawet Dianki w podpisie nie mam...

Posted

ronja napisał(a):
pusto u Dianki:(

odwiedzam,podglądam Diankę,tylko nie zawsze się odzywam. . . .pozdrawiam serdecznie.

Posted

[quote name='ronja']ja myślę, że czas ogłaszać Diankę. to żywe sreberko, przyjacielska do całego świata, grzeczna, czyściutka - czego chcieć więcej;)

No właśnie,czego chcieć więcej?. . . .domku tylko chcemy,dobreeeego. . .

Prosimy o ogłoszenia dla Diany.Ostatnio, ciocie od ogłoszeń,macie pełne ręce roboty,ale jeszcze jedną Diankę ;) :evil_lol: :loveu:,proszę. . . . .!

Posted

nie ma tekstu jeszcze . ja nie umiem pisać wzruszająco. jeśli chodzi o suche informacje to proszę:
miniatura onka (20kg, sięga do kolana), młoda, wesoła, przyjacielska do ludzi i innych zwierząt. zachowuje czystość w domu, nie niszczy, grzecznie zostaje sama, ladnie chodzi na smyczy.
kontakt albo do mnie albo do Evelin
[email protected] tel. 663214858