luka1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No Ajax, nie dajemy się i brykamy do góry Quote
luka1 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 może dziś przyjdzie do schroniska ten KTOŚ? Quote
rita60 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Inne pieski ida do domku,a ty cały czas czekasz:-( Quote
Energy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='rita60']Mykaj na góre malenki.......[/QUOTE] Taki fajny psiaczek i tyle czeka:-( Quote
kameralna Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Przez 3 tygodnie nie miałam dostępu do sieci ale już jestem u Ajaxa. Jak widzę piesek nadal czeka. Czy ci ludzie są ślepi? Taki cudny pies bez domu... Quote
wanda szostek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/url] i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej [url]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/url] A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
rita60 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 A ja druga.....pewnie u ciebie bez zmian piesku:roll: Quote
kameralna Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 No to jest nas komplet :) Szkoda tylko, że wciąż nie mamy propozycji domu dla Ajaxa :shake: Quote
rita60 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='kameralna']No to jest nas komplet :) Szkoda tylko, że wciąż nie mamy propozycji domu dla Ajaxa :shake:[/QUOTE] Cioteczko a jak z tymczasem Ajaxika ? Quote
luka1 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [B]Przepraszam , że nie na temat ale bardzo pilnie potrzebna jest osoba do przeprowadzenia wizyty p/adopcyjnej dla amstafa[/B]. Quote
kameralna Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='rita60']Cioteczko a jak z tymczasem Ajaxika ?[/QUOTE] Rito, nadal jest u mnie tymczasowicz Kubuś. Fundacja obiecała, że wiosną piesek zostanie wykastrowany, czyli mają co do niego plany, także adopcyjne. Ja o Ajaxie nie zapomniałam. Quote
rita60 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='kameralna']Rito, nadal jest u mnie tymczasowicz Kubuś. Fundacja obiecała, że wiosną piesek zostanie wykastrowany, czyli mają co do niego plany, także adopcyjne. Ja o Ajaxie nie zapomniałam.[/QUOTE] No wiem cioteczko:pja tylko tak nadmieniłam:razz: Quote
kameralna Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nadmienianie to nie grzech :D Wiem, że dom tymczasowy, to wybawienie dla Ajaxa. Pies doszedłby do siebie, na wątku pojawiłyby się relacje ze zdjęciami, wszyscy mogliby lepiej poznać tego pieska, łatwiej byłoby znaleźć dla niego dom stały. [SIZE=4][COLOR=blue][B]Chętni do zapewnienia Ajaxowi dt lub ds pilnie poszukiwani![/B][/COLOR][/SIZE] Quote
luka1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 nie było mnie tu rano więc teraz zaglądam Quote
kameralna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 I ja zaglądam z nadzieją, że zajrzy do Ajaxa osoba, która mogłaby dać mu dom. Quote
rita60 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Witaj piesku,szepne ci na uszko,ze cioteczka rita wczoraj została szczesliwa babcia cudnego wnusia Stasia:loveu: Quote
luka1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='rita60']Witaj piesku,szepne ci na uszko,ze cioteczka rita wczoraj została szczesliwa babcia cudnego wnusia Stasia:loveu:[/QUOTE] rety, gratulacje. a swoją drogą jak ten czas leci jak te dzieci się starzeją. Quote
kameralna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Rito, wielkie gratulacje! Dostałaś piękny prezent :) Czy ktoś widział się z Ajaxem? Może będą jakieś fotki? Quote
Recommended Posts