Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/url]
i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/url]
A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania.

Posted

[quote name='kameralna']No to jest nas komplet :)
Szkoda tylko, że wciąż nie mamy propozycji domu dla Ajaxa :shake:[/QUOTE]
Cioteczko a jak z tymczasem Ajaxika ?

Posted

[quote name='rita60']Cioteczko a jak z tymczasem Ajaxika ?[/QUOTE]

Rito, nadal jest u mnie tymczasowicz Kubuś. Fundacja obiecała, że wiosną piesek zostanie wykastrowany, czyli mają co do niego plany, także adopcyjne. Ja o Ajaxie nie zapomniałam.

Posted

[quote name='kameralna']Rito, nadal jest u mnie tymczasowicz Kubuś. Fundacja obiecała, że wiosną piesek zostanie wykastrowany, czyli mają co do niego plany, także adopcyjne. Ja o Ajaxie nie zapomniałam.[/QUOTE]
No wiem cioteczko:pja tylko tak nadmieniłam:razz:

Posted

Nadmienianie to nie grzech :D Wiem, że dom tymczasowy, to wybawienie dla Ajaxa. Pies doszedłby do siebie, na wątku pojawiłyby się relacje ze zdjęciami, wszyscy mogliby lepiej poznać tego pieska, łatwiej byłoby znaleźć dla niego dom stały.
[SIZE=4][COLOR=blue][B]Chętni do zapewnienia Ajaxowi dt lub ds pilnie poszukiwani![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='rita60']Witaj piesku,szepne ci na uszko,ze cioteczka rita wczoraj została szczesliwa babcia cudnego wnusia Stasia:loveu:[/QUOTE]

rety, gratulacje. a swoją drogą jak ten czas leci jak te dzieci się starzeją.