Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zrobiłam przed chwilą ogłoszeni ana ok 40 portalach, potem będe tylko aktywować, a to znaczy, że najczęściej pozostaną na odległych stronach, więc przydałoby się, żeby ktoś raz wmiesiącu zrobił pakiecik, albo podzielicie się na 2-3 osoby i każda po 10 ogłoszeń zrobi, to już wg waszego uznania, ja tyle mogę w temacie :)

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']jak może być lepiej w tym kraju jak ciągle jakieś święta[/QUOTE]
Nio własnie.......a adopcji jak nie było,tak nie ma.......

Posted

[quote name='ewatonieja']jeszcze nie jest stary ani schorowany...więc, że nastąpi jakies jutro to pewne[/QUOTE]
Pewnie nastapi.....tylko kiedy ????

Posted

[quote name='ewatonieja']w sobote był bardzije ruchliwy i od razu dał sie pogłaskać, Ajax ma szelki a nie obroże, myślę, że to dobrze, przynajmniej sie nie dusi[/QUOTE]
Dobre i to......tylko,ze on juz tak dlugo czeka na ten swoj domek.

Posted

ewatonieja napisał(a):
dzisiaj był energiczny, a nawet podjadał sobie kość :) wyglądała jakby ją odkopał :)

No widzisz jaki zapobiegliwy......zostawił sobie na potem:razz:

Posted

była dwa razy: na wybiegu i ze mna na spacerze, po tych wszystkich astach to idealny partner na spacerek, sam się prowadzi, żadnych mięśni nie muszę nadwyrężać, idzie dziarsko, smiesznie mu uszy podskakują ogonem macha radośnie, a to trawkę podje, a to w sianku się powyciera siku pare razy i szafa gra, gorzej z powrotem przestapic próg schroniska było cięzko, ale do budy trafił i zapiąć się dał ehhh szkoda go na schronisko, pies po zmarłym...szczęście, że się odnalazł w tych warunkach