Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :razz: wszystkich bardzo cieplutko :loveu:

Oświadczam, że dałam się ugiąć sile perswazji Szarikowej (i samym atakom Szarika też :evil_lol: ) i jestem :)

evaxon napisał(a):
:placz:biedny mały piesek:placz:na mroz:placz:na snieg go :placz:wywalaja bezlitosni wy ludzie wy feee:placz:

Musiałam zacytować ten post, po prostu musiałam... :evil_lol: Ale pozostawię to bez komentarza :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Witanko :)

http://i14.tinypic.com/87mghsk.jpg jaki szeroki ;)

Jak przedstawienie? Na pewno udane :)

Matusz napisał(a):
i co był aplauz na stojąco ?? :multi::razz::razz:

Monika nieco Wam napomknęła, ja wszystko zaraz napiszę :)

Agga napisał(a):
http://i10.tinypic.com/6p5lwnr.jpg

No dalej nie dam rady pójść:diabloti:

Agguś, czeeeść :loveu:

Świetny komentarz! :lol:

Madzia_19 napisał(a):
Witaj ;)
Sobie narobiłam niezłych zaległości... Zaraz wszystko nadrobię :)

Pozdrawiam :)

Magda? Lucky? Wy tutaj? Normalnie chyba mnie oczy mylą... Witajcie!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dorkaa napisał(a):
Gizmole... ślunks ma ferie a wos ni mo

Ferie wcale nie decydują o czasie... ;)

Przyznam, że teraz znaleźć go jeszcze trudniej :oops: Całe dnie spędzone z TZcikiem :loveu: praca nad Gizmo :loveu: inne obowiązki :loveu: Dogomania musiała poczekać... ;) Ale wróciłam i mam nadzieję, że teraz będę potrafiła pogodzić jedno z drugim :)

Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i dobre słowa :loveu: Stęskniłam się za Wami :) I naprawdę, powinniście pod Szarikowej dom na kolanach iść, bo gdyby nie ona, to nie doczołgałabym się tu tak szybko... ;) Monika dziękuję :loveu:

Co do "Dziadów"... ;) Tak jak pisała Monika - pierwsze przedstawienie udało nam się o wiele lepiej. Był nastrój, nie było pośpiechu. Za drugim razem byliśmy przez dyrekcję zmuszeni do robienia wszystkiego na ostatnią chwilę i straciliśmy czar, który towarzyszył premierze naszego występu... Ale ci, którzy byli pierwszy raz stwierdzili, że było super... :) Więc wierzmy, że tak było ;) Mam parę zdjęć, więc wkrótce wstawię. 29 lutego mamy wystawić kolejne przedstawienie - komedię "Prawo pierwszej nocy". Od poniedziałku zaczynamy próby :)

W ferie intensywnie pracuję nad pinczerem. Zaczynamy przywoływanie z gwizdkiem, aportowanie, ćwiczenia nie tylko w domu, ale także na dworzu. Powiem Wam, że idzie nam świetnie :) Gizmo reaguje na gwizdek wprost niesamowicie, przybiega od razu :loveu: Kupiłam mu na bazarku szelki i obrożę, więc koniec z półkolczatką :evil_lol:

Regularnie spacerujemy z Szarikiem, ćwiczymy razem z Moniką psy, bo o zabawie nadal nie ma mowy... :cool3:

Ogółem ferie mijają jak na razie w iście psim nastroju... :)

I oświadczam, że jedziemy w sierpniu na zlot DGM :multi: :loveu: Zapraszam Was wszystkich, do Sierakowa w WLKP, bardzo bym sie cieszyła, gdybym zobaczyła tam kogoś z Was :loveu: :loveu: :loveu:

Ah i Misiu, mój ulubieniec, po 5 latach w żywieckim schronisku, w końcu znalazł domek!!! :loveu: :loveu: :multi: :multi:

Posted

Alicja napisał(a):
:multi::multi::multi:cieszkam z domeczku Miśkowego :loveu::loveu::loveu:....nareszcie :multi:

witaneczko zapracowane Gizmolki :loveu::multi:

Dzień dobry Alu :loveu:

Zdjęć z "Dziadów" mam niewiele, choć aparatów było tym razem od groma. Na szczęście jestem tylko na pierwszym zdjęciu, nie ujęto mnie podczas mówienia mojej kruczej roli :evil_lol: (w zasadzie zdjęcia są z premiery "Dziadów", bo z drugiego przedstawienia jeszcze nie dostałam zdjęć)

Posted

zdjęcia robią wrażenie!:loveu:
bardzo nastrojowo:loveu::loveu:

co za zbieg okoliczności:diabloti:też się wzięłam za szkolenie psa :) tylko, że ja oduczam ją agresywności, szczekania i strachu przed ludźmi :)

Posted

Ja się wzięłam za przywoływanie, aport, rzucanie frisbie, nie ciągnięcie na smyczy i ogólnie posłuszeństwo. ;)

Laska Ty Pi*o, czemu mi nie powiedziałas, że Misiu znalazł dom? Jak super!! :) :) :)

Posted

basia bonnie napisał(a):
zdjęcia robią wrażenie!:loveu:
bardzo nastrojowo

co za zbieg okoliczności:diabloti:też się wzięłam za szkolenie psa :) tylko, że ja oduczam ją agresywności, szczekania i strachu przed ludźmi

Oj zachowania w grupie psów też się uczymy... :)

Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) I powodzenia w szkoleniu!

Szarik napisał(a):
Ja się wzięłam za przywoływanie, aport, rzucanie frisbie, nie ciągnięcie na smyczy i ogólnie posłuszeństwo. ;)

Laska Ty Pi*o, czemu mi nie powiedziałas, że Misiu znalazł dom? Jak super!! :)

Tobie również powodzenia... Damy radę! :razz:

Bo się dzisiaj dowiedziałam :oops: Tzn. jeszcze dogrywany jest transport do Zabrza - ale i tak ogromnie się cieszę! :multi:

Paulina_mickey napisał(a):
ale super zdjęcia:multi:
to przedstawienie musiało być super:loveu:

Dziękuję :)

Pewnie, na żywo jeszcze lepiej ;)

Matusz napisał(a):
super, że przedstawienie udane !! :)

cieszę się, że psiak znalazł dom:multi:

no i do zobaczenia na zlocie :cool1::cool1:

Już się nie mogę doczekać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Cześć :multi::multi:

Jaki klimat na tych fotkach! Super :)

i baaaardzo sie ciesze, że Misiu znalazł domek :multi: pamiętam go z tej fotki :loveu:

Cześć :)

Dziękuję :)

Ja go pamiętam wtedy na żywo, przylepę kochaną :loveu: Tak mu się poszczęściło, w końcu :loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
swietne zdjecia!!!! dziady fajne sa:)

Popieram... ;) zwłaszcza, gdy nie trzeba ich czytać... :evil_lol:

Celina12 napisał(a):
Tak śliczne zdjęcia....piękna dekoracja....

Z niecierpliwością czekam na Gizmusia no i może moje Ukochane Koszatniczki!!!:multi:

Dziękuję Celinko :)

Koszatniczek zdjęć nie razie nie mam :-( Ale Gizmuś już za parę minut :)

Byłam dzisiaj w mieście z TZtem, który okazał pinczerowi tyle serduszka, że kupił mu spóźniony prezent na gwiazdkę - nasz osobisty gwizdek :loveu: Gwizdamy sobie na spacerkach, Gizmo zachwycony smakołykami (nie ma to jak kaszanka... ;) ) - a pancia coraz bardziej uradowana :loveu:

Posted

Szarik napisał(a):
Nie ma to jak ogwizdać psa ;)

Ty się gotuj, bo ja tam juz kroczę do Ciebie :D

Ty tam nawet w pół drogi jeszcze nie jesteś :evil_lol:

c.d.

A to fotki z serii 'jak Monika męczy Gizmo na oczach własnego psa" :diabloti: