pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Witam :razz: wszystkich bardzo cieplutko :loveu: Oświadczam, że dałam się ugiąć sile perswazji Szarikowej (i samym atakom Szarika też :evil_lol: ) i jestem :) evaxon napisał(a)::placz:biedny mały piesek:placz:na mroz:placz:na snieg go :placz:wywalaja bezlitosni wy ludzie wy feee:placz: Musiałam zacytować ten post, po prostu musiałam... :evil_lol: Ale pozostawię to bez komentarza :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Witanko :) http://i14.tinypic.com/87mghsk.jpg jaki szeroki ;) Jak przedstawienie? Na pewno udane :) Matusz napisał(a):i co był aplauz na stojąco ?? :multi::razz::razz: Monika nieco Wam napomknęła, ja wszystko zaraz napiszę :) Agga napisał(a):http://i10.tinypic.com/6p5lwnr.jpg No dalej nie dam rady pójść:diabloti: Agguś, czeeeść :loveu: Świetny komentarz! :lol: Madzia_19 napisał(a):Witaj ;) Sobie narobiłam niezłych zaległości... Zaraz wszystko nadrobię :) Pozdrawiam :) Magda? Lucky? Wy tutaj? Normalnie chyba mnie oczy mylą... Witajcie!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Dorkaa napisał(a):Gizmole... ślunks ma ferie a wos ni mo Ferie wcale nie decydują o czasie... ;) Przyznam, że teraz znaleźć go jeszcze trudniej :oops: Całe dnie spędzone z TZcikiem :loveu: praca nad Gizmo :loveu: inne obowiązki :loveu: Dogomania musiała poczekać... ;) Ale wróciłam i mam nadzieję, że teraz będę potrafiła pogodzić jedno z drugim :) Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i dobre słowa :loveu: Stęskniłam się za Wami :) I naprawdę, powinniście pod Szarikowej dom na kolanach iść, bo gdyby nie ona, to nie doczołgałabym się tu tak szybko... ;) Monika dziękuję :loveu: Co do "Dziadów"... ;) Tak jak pisała Monika - pierwsze przedstawienie udało nam się o wiele lepiej. Był nastrój, nie było pośpiechu. Za drugim razem byliśmy przez dyrekcję zmuszeni do robienia wszystkiego na ostatnią chwilę i straciliśmy czar, który towarzyszył premierze naszego występu... Ale ci, którzy byli pierwszy raz stwierdzili, że było super... :) Więc wierzmy, że tak było ;) Mam parę zdjęć, więc wkrótce wstawię. 29 lutego mamy wystawić kolejne przedstawienie - komedię "Prawo pierwszej nocy". Od poniedziałku zaczynamy próby :) W ferie intensywnie pracuję nad pinczerem. Zaczynamy przywoływanie z gwizdkiem, aportowanie, ćwiczenia nie tylko w domu, ale także na dworzu. Powiem Wam, że idzie nam świetnie :) Gizmo reaguje na gwizdek wprost niesamowicie, przybiega od razu :loveu: Kupiłam mu na bazarku szelki i obrożę, więc koniec z półkolczatką :evil_lol: Regularnie spacerujemy z Szarikiem, ćwiczymy razem z Moniką psy, bo o zabawie nadal nie ma mowy... :cool3: Ogółem ferie mijają jak na razie w iście psim nastroju... :) I oświadczam, że jedziemy w sierpniu na zlot DGM :multi: :loveu: Zapraszam Was wszystkich, do Sierakowa w WLKP, bardzo bym sie cieszyła, gdybym zobaczyła tam kogoś z Was :loveu: :loveu: :loveu: Ah i Misiu, mój ulubieniec, po 5 latach w żywieckim schronisku, w końcu znalazł domek!!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45297 Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :multi::multi::multi:cieszkam z domeczku Miśkowego :loveu::loveu::loveu:....nareszcie :multi: witaneczko zapracowane Gizmolki :loveu::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::multi::multi::multi:cieszkam z domeczku Miśkowego :loveu::loveu::loveu:....nareszcie :multi: witaneczko zapracowane Gizmolki :loveu::multi: Dzień dobry Alu :loveu: Zdjęć z "Dziadów" mam niewiele, choć aparatów było tym razem od groma. Na szczęście jestem tylko na pierwszym zdjęciu, nie ujęto mnie podczas mówienia mojej kruczej roli :evil_lol: (w zasadzie zdjęcia są z premiery "Dziadów", bo z drugiego przedstawienia jeszcze nie dostałam zdjęć) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 c.d. A tu już przemowa naszego polonisty... ;) Gizmuś będzie wieczorem... ;) Quote
basia bonnie Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 zdjęcia robią wrażenie!:loveu: bardzo nastrojowo:loveu::loveu: co za zbieg okoliczności:diabloti:też się wzięłam za szkolenie psa :) tylko, że ja oduczam ją agresywności, szczekania i strachu przed ludźmi :) Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja się wzięłam za przywoływanie, aport, rzucanie frisbie, nie ciągnięcie na smyczy i ogólnie posłuszeństwo. ;) Laska Ty Pi*o, czemu mi nie powiedziałas, że Misiu znalazł dom? Jak super!! :) :) :) Quote
Paulina_mickey Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale super zdjęcia:multi: to przedstawienie musiało być super:loveu: Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 super, że przedstawienie udane !! :) cieszę się, że psiak znalazł dom:multi::multi: no i do zobaczenia na zlocie :cool1::cool1: Quote
agaciaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć :multi::multi: Jaki klimat na tych fotkach! Super :) i baaaardzo sie ciesze, że Misiu znalazł domek :multi: pamiętam go z tej fotki :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 swietne zdjecia!!!! dziady fajne sa:) Quote
Celina12 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tak śliczne zdjęcia....piękna dekoracja.... Z niecierpliwością czekam na Gizmusia no i może moje Ukochane Koszatniczki!!!:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 basia bonnie napisał(a):zdjęcia robią wrażenie!:loveu: bardzo nastrojowo co za zbieg okoliczności:diabloti:też się wzięłam za szkolenie psa :) tylko, że ja oduczam ją agresywności, szczekania i strachu przed ludźmi Oj zachowania w grupie psów też się uczymy... :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :) I powodzenia w szkoleniu! Szarik napisał(a):Ja się wzięłam za przywoływanie, aport, rzucanie frisbie, nie ciągnięcie na smyczy i ogólnie posłuszeństwo. ;) Laska Ty Pi*o, czemu mi nie powiedziałas, że Misiu znalazł dom? Jak super!! :) Tobie również powodzenia... Damy radę! :razz: Bo się dzisiaj dowiedziałam :oops: Tzn. jeszcze dogrywany jest transport do Zabrza - ale i tak ogromnie się cieszę! :multi: Paulina_mickey napisał(a):ale super zdjęcia:multi: to przedstawienie musiało być super:loveu: Dziękuję :) Pewnie, na żywo jeszcze lepiej ;) Matusz napisał(a):super, że przedstawienie udane !! :) cieszę się, że psiak znalazł dom:multi: no i do zobaczenia na zlocie :cool1::cool1: Już się nie mogę doczekać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Cześć :multi::multi: Jaki klimat na tych fotkach! Super :) i baaaardzo sie ciesze, że Misiu znalazł domek :multi: pamiętam go z tej fotki :loveu: Cześć :) Dziękuję :) Ja go pamiętam wtedy na żywo, przylepę kochaną :loveu: Tak mu się poszczęściło, w końcu :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 diabelkowa napisał(a):swietne zdjecia!!!! dziady fajne sa:) Popieram... ;) zwłaszcza, gdy nie trzeba ich czytać... :evil_lol: Celina12 napisał(a):Tak śliczne zdjęcia....piękna dekoracja.... Z niecierpliwością czekam na Gizmusia no i może moje Ukochane Koszatniczki!!!:multi: Dziękuję Celinko :) Koszatniczek zdjęć nie razie nie mam :-( Ale Gizmuś już za parę minut :) Byłam dzisiaj w mieście z TZtem, który okazał pinczerowi tyle serduszka, że kupił mu spóźniony prezent na gwiazdkę - nasz osobisty gwizdek :loveu: Gwizdamy sobie na spacerkach, Gizmo zachwycony smakołykami (nie ma to jak kaszanka... ;) ) - a pancia coraz bardziej uradowana :loveu: Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie ma to jak ogwizdać psa ;) Ty się gotuj, bo ja tam juz kroczę do Ciebie :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Zdjęcia z serii LAST SPACER IN KOLCZATKA... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Szarik napisał(a):Nie ma to jak ogwizdać psa ;) Ty się gotuj, bo ja tam juz kroczę do Ciebie :D Ty tam nawet w pół drogi jeszcze nie jesteś :evil_lol: c.d. A to fotki z serii 'jak Monika męczy Gizmo na oczach własnego psa" :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Szarikowa, w końcu będzie ten last :* c.d. rzuć patyczka :loveu: I ukłon Gizmusia na koniec... :) Quote
Szarik Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Coś mi się zdaje, że tu by się jakies prawa autorskie kupić należało :diabloti: Quote
Pianka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hej:multi: http://i19.tinypic.com/89uwbk8.jpg fajna fotka taka nastrojowa. Jak to leciało? Głucho wszedzie cicho wszędzie?:razz: http://i5.tinypic.com/8ap3syo.jpg jaki taniec, chyba godowy:evil_lol: Quote
Matusz Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale fajne fotki ze spacerku :loveu::loveu: :multi::multi: ja Justynko bez psa raczej na zlot jadę ;) Quote
Celina12 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://i13.tinypic.com/7xjytsz.jpg kocham te uszka, kocham ten wzrok :loveu::loveu:. http://i15.tinypic.com/6phhjew.jpg gdzie takie fryzury robią????:diabloti: :loveu: Quote
Recommended Posts