Celina12 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No rozpływam się dosłownie widząc śpiącego Gizmusia...te pozy :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Noooo wreszcie jest Gizmuś :multi: http://i19.tinypic.com/4qyggas.jpg świetne :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dzień dobry wszystkim :loveu: [quote name='Rinuś']idę spać :) dobranoc :* Pobudka! :multi: [quote name='diabelkowa']jemu to dobrze tak sie wylegiwac.... chetnie sie zamienie zajmuje mniej miejsca jak sie skule:evil_lol: Bo Ty taka malutka... :loveu: [quote name='Alicja']a ja cię tulkam :glaszcze: bo komuś moze się wydawać ze czyjś dołek to fanaberia a nam może się w tym momencie walić świat i zawsze Twój problem stawiaj ponad wszystkie bo ON JEST TWÓJ i jestew danej chwili najważniejszy i nikt nie ma prawa się z niego śmiać ...bo priorytety w życiu każdego człowieka są inne ...ważne by móc znaleść sedno doleczka i z niego wyjść ;) wiem bo przeżywałam ostatnio coś takiego i ktoś bardzo mnie wyśmiał i straciłam przez to do niego zaufanie bo ......... http://i16.tinypic.com/4tz645k.jpg śpiace fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Alu, święta racja - podpisuję się pod Twoim postem wszystkimi łapkami :) [quote name='anetta']A umowa adopcyjna przygotowana? :diabloti: Żeby później nie było jakichś niedomówień na dogo :diabloti::evil_lol: No ba, ja nie oddaję moich podopiecznych byle komu :p I wizyty poadopcyjne też będą! :evil_lol: [quote name='Dorkaa']ja tez chce patole.. :( Baśka, jutro oczekuję fot patoli :evil_lol: Jak nie u Baśki, to u mnie będą :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='basia bonnie']no tak, kiedy Justyna już zapakowała 2, a w dodatku jakie imiona? ;) albo.. ukradne te, co dla Jadzi są! :diabloti: ha:diabloti: Zawsze można dowieźć jak 2 to będzie za mało :razz: [quote name='Dorkaa']Zippi (Zippka :P) mój/moja :P Właśnie :evil_lol: Przeeepraaaszaaamyyyy :loveu: Wybaczam :loveu: [quote name='wiq']bo ja się stresuję wieloma rzeczami, ale nie dołuję :loveu::evil_lol: już nie :multi: hmm.. a polewczy stosunek do dołów mam chyba dlatego, że zawsze sama z nich wychodziłam, bo innych one tak na prawdę nic nie obchodziły ;) Widocznie zahartowałaś się przez doświadczenia jakie Cię spotkały... Czy to dobrze? Ja tam wiem, że jak każda kobieta, jesteś w środku 'miętka' :loveu: [quote name='Celina12']No rozpływam się dosłownie widząc śpiącego Gizmusia...te pozy :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='agaciaaa']Noooo wreszcie jest Gizmuś :multi: http://i19.tinypic.com/4qyggas.jpg świetne :evil_lol: Dziękujemy :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ja uciekam do schroniska spacerować z bidami :loveu: A na dzień dobry (bo kto to widział tak długo spać w niedzielę? :mad: :evil_lol: ) parę fotek koszatniczek, niestety tylko przez pręty klatki: Buliczek :) Widmoooo :cool3: Syriuszek :) Mrrrroczne wcielenie Syriusza :diabloti: :diabloti: :diabloti: Miłego dnia! :loveu: Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 fajne koszatniczki ;) ty chyba spać nie możesz co ?? :evil_lol: Quote
wiq Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 kosze są fajne, szczególnie jak robią nocny koncert szarpania i gryzienia prętów klatki :evil_lol: twardym trzeba być, a nie miętkim :diabloti: zawsze Twój problem stawiaj ponad wszystkie bo ON JEST TWÓJ i jestew danej chwili najważniejszy a ten fragment wypowiedzi Alicji do dla mnie kwintesencja użalania się nad sobą i stwarzania sobie problemów. Może komuś to pomaga, mnie na pewno nie ;) Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hejka a beda jakies zdecia ze spacerkow???? Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witanko :multi::multi::multi: koszatki widziałam:loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze wymizialaś psiaczki za wsie czasy:loveu: Quote
Rinuś Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 dzień dobry :loveu: ale foteczki :loveu::loveu::loveu: Ty naprawdę nie możesz dospać :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć :multi: śliczne koszatniczki :loveu: A aparat sie wzięło na schroniskowy spacerek? :cool3: Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ło cie kręce, mamy ranne ptaszki na dogo :evil_lol: No kto by pomyślał :evil_lol: Koszatki śliczne :loveu: Quote
Celina12 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bardzo mnie rozczulają Twoje koszatniczki...przyznam się ,że wcześniej jakoś mało się nimi interesowałam-teraz szukam o nich info w necie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hej! :multi: ja już dotarłam, a patyczaki ze mną:loveu: dzięki :loveu: Buliczek i Syriusz fotogeniczni są :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Matusz']fajne koszatniczki ;) ty chyba spać nie możesz co ?? :evil_lol: Schronisko wzywa :diabloti: [quote name='diabelkowa']sliczne te koszatniczki:loveu: Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='wiq']kosze są fajne, szczególnie jak robią nocny koncert szarpania i gryzienia prętów klatki :evil_lol: Moje są grzeczniutkie, w nocy jak nie śpią to jeżdżą w kołowrotku... ale jak jest naoliwiony to go nie słychać :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Hejka a beda jakies zdecia ze spacerkow???? Nigdy nie biorę do schroniska aparatu, zwłaszcza, że dzisiaj na zmianę padało i świeciło słońce :roll: Ale na żywieckim wątku co jakiś czas regularnie pojawiają się fotki (samych psiaków, każdy z osobna :) ) z naszych właśnie spacerów :) [quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi: koszatki widziałam:loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze wymizialaś psiaczki za wsie czasy:loveu: Witaj Alu :loveu: Wymiziałam, jak zawsze :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Rinuś']dzień dobry :loveu: ale foteczki :loveu::loveu::loveu: Ty naprawdę nie możesz dospać :evil_lol: Dobry, dobry :loveu: A wiesz... nudziło mi się w nocy :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: śliczne koszatniczki :loveu: A aparat sie wzięło na schroniskowy spacerek? :cool3: Cześć :loveu: Dziękuję :) Tak jak pisałam Marcie, jeździ z nami _bubu_, która robi świetne zdjęcia i wszystkie można znaleźć w żywieckim wątku :) Tyle, że są to zdjęcia każdego psa z osobna. [quote name='Dorkaa']Ło cie kręce, mamy ranne ptaszki na dogo :evil_lol: No kto by pomyślał :evil_lol: Koszatki śliczne :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='bonita']Witaj nie śpiąca po nocach :loveu: Witaj :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz jak ta DOGO uzależnia, nawet mnie ze snu wyrywa :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Celina12']Bardzo mnie rozczulają Twoje koszatniczki...przyznam się ,że wcześniej jakoś mało się nimi interesowałam-teraz szukam o nich info w necie :diabloti: Ojej, bardzo miło mi czytać takie słowa :) To bardzo fajne zwierzaki, mądre i o wielkich serduchach, jednak wymagają szczególnej diety - pozbawionej cukru i tłuszczu. I przede wszystkim dużo miłości :) Ja polecam do poczytania stronę www.koszatniczka.lunar.com.pl Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 basia bonnie napisał(a):Hej! :multi: ja już dotarłam, a patyczaki ze mną:loveu: dzięki :loveu: Buliczek i Syriusz fotogeniczni są :loveu: :loveu: Cześć Basiu :loveu: Widziałam jak się razem z mamą w samochodzie nimi zachwycałyście... :evil_lol: Dziękuję :) A ja właśnie odmarzłam po spacerach :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):Cudnie tu u Was :) jak zawsze :) Dziękuję Edytko :) Za miłe słowa i obecność :* W schronisku jak zwykle było super :) Nawet pogoda nas nie odgoniła, choć nad nami na zmianę pojawiało się czyste niebo + słońce i czarne chmury + deszcz :roll: Psiaki wyprowadzone, wyczesane, wymiziane... :loveu: I 4 patyczaki znalazły szczęśliwe właścicielki, Dogomaniaczki :) Basiu, Jadziu - mam nadzieję, że nie przysporzą Wam kłopotów :cool3: Teraz powoli odmarzam, bo jednak wiatr, deszcz i błoto dało mi się we znaki... i zaraz przychodzi TZcik :) A jutro znowu poniedziałek :placz: Zaraz wstawię kolejne zdjęcia :) Quote
anetta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :hand: No ba, ja nie oddaję moich podopiecznych byle komu I wizyty poadopcyjne też będą! Prawidłowo! Przyjde później obejrzeć foty bo teraz nic nie widze....:lol: Ale to wina mojego łącza(?), nie mam pojęcia, czasami tak mi się robi. Może później już się pojawią. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Na początku moje maleństwa (duże nie chciały się fotografować :evil_lol: ) Tajemnicze i mroczne :diabloti: A tu przy linijce... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 anetta napisał(a): Przyjde później obejrzeć foty bo teraz nic nie widze....:lol: Ale to wina mojego łącza(?), nie mam pojęcia, czasami tak mi się robi. Może później już się pojawią. Trzymam kciuki za Twoje łącze Anettko ;) Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Czy ja napewno chcę patola :evil_lol: ? Może w zoologu będą ciut większe :evil_lol: Quote
Recommended Posts