Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim :loveu:

[quote name='Rinuś']idę spać :)
dobranoc :*

Pobudka! :multi:

[quote name='diabelkowa']jemu to dobrze tak sie wylegiwac.... chetnie sie zamienie zajmuje mniej miejsca jak sie skule:evil_lol:

Bo Ty taka malutka... :loveu:

[quote name='Alicja']a ja cię tulkam :glaszcze: bo komuś moze się wydawać ze czyjś dołek to fanaberia a nam może się w tym momencie walić świat i zawsze Twój problem stawiaj ponad wszystkie bo ON JEST TWÓJ i jestew danej chwili najważniejszy i nikt nie ma prawa się z niego śmiać ...bo priorytety w życiu każdego człowieka są inne ...ważne by móc znaleść sedno doleczka i z niego wyjść ;)
wiem bo przeżywałam ostatnio coś takiego i ktoś bardzo mnie wyśmiał i straciłam przez to do niego zaufanie bo .........

http://i16.tinypic.com/4tz645k.jpg
śpiace fotaski :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Alu, święta racja - podpisuję się pod Twoim postem wszystkimi łapkami :)

[quote name='anetta']A umowa adopcyjna przygotowana? :diabloti: Żeby później nie było jakichś niedomówień na dogo :diabloti::evil_lol:

No ba, ja nie oddaję moich podopiecznych byle komu :p I wizyty poadopcyjne też będą! :evil_lol:

[quote name='Dorkaa']ja tez chce patole.. :(
Baśka, jutro oczekuję fot patoli :evil_lol:

Jak nie u Baśki, to u mnie będą :)

Posted

[quote name='basia bonnie']no tak, kiedy Justyna już zapakowała 2, a w dodatku jakie imiona? ;)

albo.. ukradne te, co dla Jadzi są! :diabloti: ha:diabloti:

Zawsze można dowieźć jak 2 to będzie za mało :razz:

[quote name='Dorkaa']Zippi (Zippka :P) mój/moja :P
Właśnie :evil_lol:
Przeeepraaaszaaamyyyy :loveu:

Wybaczam :loveu:

[quote name='wiq']bo ja się stresuję wieloma rzeczami, ale nie dołuję :loveu::evil_lol:
już nie :multi:

hmm.. a polewczy stosunek do dołów mam chyba dlatego, że zawsze sama z nich wychodziłam, bo innych one tak na prawdę nic nie obchodziły ;)

Widocznie zahartowałaś się przez doświadczenia jakie Cię spotkały... Czy to dobrze? Ja tam wiem, że jak każda kobieta, jesteś w środku 'miętka' :loveu:

[quote name='Celina12']No rozpływam się dosłownie widząc śpiącego Gizmusia...te pozy :loveu::loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='agaciaaa']Noooo wreszcie jest Gizmuś :multi:

http://i19.tinypic.com/4qyggas.jpg świetne :evil_lol:

Dziękujemy :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ja uciekam do schroniska spacerować z bidami :loveu: A na dzień dobry (bo kto to widział tak długo spać w niedzielę? :mad: :evil_lol: ) parę fotek koszatniczek, niestety tylko przez pręty klatki:

Buliczek :)

Widmoooo :cool3:

Syriuszek :)

Mrrrroczne wcielenie Syriusza :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Miłego dnia! :loveu:

Posted

kosze są fajne, szczególnie jak robią nocny koncert szarpania i gryzienia prętów klatki :evil_lol:

twardym trzeba być, a nie miętkim :diabloti:

zawsze Twój problem stawiaj ponad wszystkie bo ON JEST TWÓJ i jestew danej chwili najważniejszy

a ten fragment wypowiedzi Alicji do dla mnie kwintesencja użalania się nad sobą i stwarzania sobie problemów. Może komuś to pomaga, mnie na pewno nie ;)

Posted

[quote name='Matusz']fajne koszatniczki ;)

ty chyba spać nie możesz co ?? :evil_lol:

Schronisko wzywa :diabloti:

[quote name='diabelkowa']sliczne te koszatniczki:loveu:

Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='wiq']kosze są fajne, szczególnie jak robią nocny koncert szarpania i gryzienia prętów klatki :evil_lol:

Moje są grzeczniutkie, w nocy jak nie śpią to jeżdżą w kołowrotku... ale jak jest naoliwiony to go nie słychać :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Hejka a beda jakies zdecia ze spacerkow????

Nigdy nie biorę do schroniska aparatu, zwłaszcza, że dzisiaj na zmianę padało i świeciło słońce :roll:

Ale na żywieckim wątku co jakiś czas regularnie pojawiają się fotki (samych psiaków, każdy z osobna :) ) z naszych właśnie spacerów :)

[quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi:
koszatki widziałam:loveu::loveu::loveu:

mam nadzieje ze wymizialaś psiaczki za wsie czasy:loveu:

Witaj Alu :loveu:

Wymiziałam, jak zawsze :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']dzień dobry :loveu:
ale foteczki :loveu::loveu::loveu:
Ty naprawdę nie możesz dospać :evil_lol:

Dobry, dobry :loveu:
A wiesz... nudziło mi się w nocy :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi:

śliczne koszatniczki :loveu:

A aparat sie wzięło na schroniskowy spacerek? :cool3:

Cześć :loveu:

Dziękuję :)

Tak jak pisałam Marcie, jeździ z nami _bubu_, która robi świetne zdjęcia i wszystkie można znaleźć w żywieckim wątku :) Tyle, że są to zdjęcia każdego psa z osobna.

[quote name='Dorkaa']Ło cie kręce, mamy ranne ptaszki na dogo :evil_lol: No kto by pomyślał :evil_lol:
Koszatki śliczne :loveu:

Dziękuję :loveu:

[quote name='bonita']Witaj nie śpiąca po nocach :loveu:

Witaj :loveu: :loveu: :loveu:
Widzisz jak ta DOGO uzależnia, nawet mnie ze snu wyrywa :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Celina12']Bardzo mnie rozczulają Twoje koszatniczki...przyznam się ,że wcześniej jakoś mało się nimi interesowałam-teraz szukam o nich info w necie :diabloti:

Ojej, bardzo miło mi czytać takie słowa :) To bardzo fajne zwierzaki, mądre i o wielkich serduchach, jednak wymagają szczególnej diety - pozbawionej cukru i tłuszczu. I przede wszystkim dużo miłości :)

Ja polecam do poczytania stronę www.koszatniczka.lunar.com.pl

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hej! :multi:
ja już dotarłam, a patyczaki ze mną:loveu: dzięki :loveu:
Buliczek i Syriusz fotogeniczni są :loveu: :loveu:

Cześć Basiu :loveu:
Widziałam jak się razem z mamą w samochodzie nimi zachwycałyście... :evil_lol:

Dziękuję :)

A ja właśnie odmarzłam po spacerach :evil_lol:

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cudnie tu u Was :) jak zawsze :)

Dziękuję Edytko :) Za miłe słowa i obecność :*

W schronisku jak zwykle było super :) Nawet pogoda nas nie odgoniła, choć nad nami na zmianę pojawiało się czyste niebo + słońce i czarne chmury + deszcz :roll: Psiaki wyprowadzone, wyczesane, wymiziane... :loveu:

I 4 patyczaki znalazły szczęśliwe właścicielki, Dogomaniaczki :) Basiu, Jadziu - mam nadzieję, że nie przysporzą Wam kłopotów :cool3:

Teraz powoli odmarzam, bo jednak wiatr, deszcz i błoto dało mi się we znaki... i zaraz przychodzi TZcik :)

A jutro znowu poniedziałek :placz:

Zaraz wstawię kolejne zdjęcia :)

Posted

:hand:

No ba, ja nie oddaję moich podopiecznych byle komu I wizyty poadopcyjne też będą!

Prawidłowo!

Przyjde później obejrzeć foty bo teraz nic nie widze....:lol: Ale to wina mojego łącza(?), nie mam pojęcia, czasami tak mi się robi. Może później już się pojawią.

Posted

anetta napisał(a):

Przyjde później obejrzeć foty bo teraz nic nie widze....:lol: Ale to wina mojego łącza(?), nie mam pojęcia, czasami tak mi się robi. Może później już się pojawią.

Trzymam kciuki za Twoje łącze Anettko ;)