Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):
no:evil_lol::evil_lol:

i jak się udały zakupy?:cool3: co kupiłaś?:cool3:

Nic, a nic :shake: Nie ma zupełnie nic dla mnie, nie tyle, że mi kasy zabrakło czy coś, po prostu nic mnie nie zainteresowało :shake:

Za to TZ wrócił z butami :)

anetta napisał(a):
A te 100 czy ileś tam? :hmmmm:

Skończyły w odkurzaczu, gdy Tebel rozniosła inkubator po całym pokoju... pisałam gdzieś o tym tutaj :oops: :oops: :oops:

Pianka napisał(a):
Musisz pokazywac ciagle te robale?:eviltong: Az mi niedobrze:shake::evil_lol:

To zamknij ślepia :evil_lol:

Dobcia napisał(a):
Hey:multi:

Gizmaty to ma dobrze, całe łóżeczko jego:loveu:

Trzymam kciuki za pinczerka;) Może wet doradzi jakieś witaminy?

Czeeeść Jadziu :loveu:

Jak odwiedzimy panią wet to się przekonamy :) Dziękujemy za kciuki :)

agaciaaa napisał(a):
No i gdzie te fotki? Jeśli w tygodniu Cie nie będzie, to musisz dać duuuużo fotek, żebym mogła jakoś ten tydzień przeżyć :evil_lol: :loveu:

Przepraszam, ale dogo tak muli, że stwierdziłam, że passuje... :angryy: A poza tym TZcik przyszedł :loveu:

Już pozmniejszałam fotki, zaraz wystawię, chyba, że czas włączania się dogo znów przekroczy 10 minut... :shake:

Dorkaa napisał(a):
Achaaaaaaa :evil_lol: Takie butyyyy
A jak tam Gizmusiowe stawy?

Pisałam, że poza nadmiernym wysiłkiem, wszystko jest w porządku :)
A jak śnieg spadł to dopiero szaleństwa się zaczęły i nóżki jakoś nie bolą :loveu:

Posted

Ta dgm niezwykle ćwiczy cierpliwość... zaraz normalnie zacznę medytować przed komputerem :evil_lol:

Chciałam też dodać, że w poprzednim poście wykrakałam - wracając z kościoła widziałam dwa pługi śnieżne :diabloti:

Z Gizmowych zdjęć mam tylko parę z dzisiejszego spaceru. Są fatalnej jakości i ogółem nadają się jedynie do wyrzucenia, ale przedstawiają ilość śniegu (który swoją drogą ciągle pada)na naszej łące i dziwaczne pozy Gizmo, zapatrzonego w śnieżne kulki ;)

O tak wygląda nasza łąka

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Edyyytka! :buzi:
Przeczytałam Twój post jednym tchem, ale się rozpisałaś :loveu:

To grudnia jeszcze kupa czasu, teraz przynajmniej możesz popróbować różnych taktyk, a potem zaprosisz mnie do siebie i ugotujesz super obiad! :loveu: :cool3:

Obiecuję, że jak tylko będę miała chwilę wolnego i dostrzegę Cię na gg to się odezwę :) Chociaż na chwilkę, na parę minutek... :)

U nas śniegu już od groma, zaraz zaczną pługi po ulicach jeździć :evil_lol: I ciągle sypie... :shake:

Dziękuję za wszystkie miłe słowa, obecność i że jesteś z nami :* Mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej :)

Heej :buzi:
No wybacz ale tak jakoś samo mi się pisało i pisało :) Jeśli chcesz bardziej mogę :diabloti:

Hmm jeśli się tam czegokolwiek nauczę to z miła chęcią. Na razie moje obowiązki sprowadzają się do obierania ziemniaków, krojenia cebuli, mycia podłogi etc. Heh... jedyna potrawa jaką samodzielnie tam zrobiłam to herbatę dla siebie :shake:

3mam Cię za słowo. Obecnie byśmy mogły porozmawiać, ale chyba pozostaje nam jedynie Dogo gdyż moje gg strajkuje i się nie chce włączyć.

To u Was już zima :multi: u nas jak na razie jeszcze paskudna jesień ale śnieżek powoli zaczyna już prószyć. Swoją drogą wcześnie przyszła tego roku zima :razz:

Kochana jak tylko będę mogła to będę z Wami :) Bo to dla mnie sama przyjemność. Czy u mnie lepiej? Właściwie to tak. Chociaż nie miałam jeszcze okazji przeprowadzić prawdziwej rozmowy na żywo. W ten weekend nie widziałam się z TZtem tym bardziej z jego siostrą. Do tego nie ma nic na koncie i nie mamy jak sobie pleść godzinami. No ale myślę, ze to nadrobimy już niedługo.

Posted

evaxon napisał(a):
bardziej podobaja mi sie domowe foty :)
mam prozbe nie wklejaj wiecej tej zimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo planowałam napisać

Witanko ...:multi::multi::multi:
wstałam odrobinkę później i teraz biegiem przez blogasy zanim zamuli :razz:

Posted

Dobry wieczór wszystkim! :loveu:
Korzystając z wolnego czasu i tego, że dogo okazała się łaskawa, spróbuję nadrobić choć część zaległości.. ;)

agaciaaa napisał(a):
Świetne pozycje

http://i8.tinypic.com/80kiz3m.jpg

http://i11.tinypic.com/6z4k1t5.jpg tu bardzo fajnie wygląda

A u mnie nie ma ani odrobiny śniegu..

Dziękujemy za komentarze :loveu:

Ani tyci tyci? No co Ty :-o Oddam Ci trochę, u nas nadmiar :evil_lol:

Matusz napisał(a):
helloł, mu już wróceni dzisiaj

i załapaliśmy się widzę na fajne, śnieżne zdjęcia

ciepło pozdrawiamy

Cześć wędrownicy :loveu: :loveu: :loveu:

Czekam na obszerną relację :)

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heej :buzi:
No wybacz ale tak jakoś samo mi się pisało i pisało Jeśli chcesz bardziej mogę :diabloti:

Hmm jeśli się tam czegokolwiek nauczę to z miła chęcią. Na razie moje obowiązki sprowadzają się do obierania ziemniaków, krojenia cebuli, mycia podłogi etc. Heh... jedyna potrawa jaką samodzielnie tam zrobiłam to herbatę dla siebie

3mam Cię za słowo. Obecnie byśmy mogły porozmawiać, ale chyba pozostaje nam jedynie Dogo gdyż moje gg strajkuje i się nie chce włączyć.

To u Was już zima :multi: u nas jak na razie jeszcze paskudna jesień ale śnieżek powoli zaczyna już prószyć. Swoją drogą wcześnie przyszła tego roku zima

Kochana jak tylko będę mogła to będę z Wami Bo to dla mnie sama przyjemność. Czy u mnie lepiej? Właściwie to tak. Chociaż nie miałam jeszcze okazji przeprowadzić prawdziwej rozmowy na żywo. W ten weekend nie widziałam się z TZtem tym bardziej z jego siostrą. Do tego nie ma nic na koncie i nie mamy jak sobie pleść godzinami. No ale myślę, ze to nadrobimy już niedługo.

I kolejny piękny pościk Edytki :loveu:
Pisz, pisz jak najwięcej - lubię czytać :)

Obieranie ziemniaków? Sprzątanie? Edytka, nie trafiłaś przypadkiem do wojska? :evil_lol:

Zima zdecydowanie przyszła za wcześnie i znając życie przejdzie jeszcze przed świętami i Sylwestrem :roll: A ja tak lubię śnieżek :loveu:

Trzymam kciuki mocno za całą tą sprawę z Tobą i rodzinką TZta. Dzisiaj nawet się za Was modliłam. A zwłaszcza za jego siostrę, żeby w końcu uwierzyła. Pamiętaj - UDA WAM SIĘ!

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heheto u Was zima na całego :diabloti:
http://i8.tinypic.com/80kiz3m.jpg i jaka latająca doopcia

Kosze też cudne :loveu:
http://i3.tinypic.com/7122z9z.jpg
ja już nie mogę doczekać się moich szczurków :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu:

Kiedy ciurki będą? :)

Dorkaa napisał(a):
Marnej jakosci? No coś ty :) Piękne fotki )
Gizmolowaty w śniegu :loveu: Nosek :loveu:
Ach... i koszaty :loveu:

Zdarzały się piękniejsze ;)

Dziękuję :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
bardziej podobaja mi sie domowe foty :)
mam prozbe nie wklejaj wiecej tej zimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak bardzo Cię lubię, to prośby spełnić nie mogę :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Pianka napisał(a):
http://i8.tinypic.com/7w5qxy8.jpg poza chocby u królika:lol:

Dokładnie :evil_lol: :loveu:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to samo planowałam napisać

Witanko ...:multi::multi::multi:
wstałam odrobinkę później i teraz biegiem przez blogasy zanim zamuli :razz:

Dobry Alu :loveu:
Ja tylko czekam na jutro i tą już nie 'busy' dogo ;)

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dzieńdoberek z rana moja kochana :buzi:

Dobry wieczór Edytko :loveu:

Eriu napisał(a):
Ty ich nie słuchaj i dalej dawaj zdjęcia ze śniegiem :loveu:. Uwielbiam zimę na początku ;).

Dobrze, że dodałaś ostatni wyraz... Na początku zawsze jest super :loveu: Potem to już tylko WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA :evil_lol: