Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dorkaa']My chcemy jeszcze :evil_lol: No ale dobra, przecierpimy :evil_lol:

Cierpliwości, cierpliwości... :razz:

[quote name='Celina12']A Gizmuś i Tebel jak reagują na miłość Twoją też i do patyczaków????:diabloti:

Żadna miłość - to one wybrały mnie i tak już zostało :evil_lol:
Tebel namiętnie ściąga gazę z akwarium i jak wychodzę do szkoły to zawsze trzeba gdzieś terrarium na wyżynach postawić, a Gizmo? Gizmo się podoba taki duuuży patyczek, który patole mają w wystroju klatki... :evil_lol: Samych robali... chyba nie widzą :roll:

[quote name='Matusz']Witamy wieczornie :loveu::loveu:

i znów te patyczaki, brrr :lying::lying::eek2:

Hello :)

Milsze mordki można zobaczyć 2 strony wcześniej :loveu:

Dobra, ja już naprawdę uciekam... ;) Do jutra! :multi:

Posted

[quote name='basia bonnie']Antośśś :loveu: :loveu: on tak normalnie chodzi po Tobie? :loveu:

Antosia :mad: Ona jest kobietą :angryy:

:evil_lol:

Maluchy łażą po mnie namiętnie, Antosia jak ma ochotę (zwłaszcza pod wieczór, bo one najwięcej w nocy łażą), dwie bezimienne raczej zamierają jak próbuję je rozruszać :roll: Ale moja koleżanka, która również ma patyczaki nawet z nimi z jednego kieliszka wino pije :evil_lol:

Posted

ja nie jestem sexerką, żeby płci rozróżniać :diabloti:
jakie dwie bezimienne?! :-x przecie to bezimienny i Haszysz jest! ooo, fajny pomysł z winem :evil_lol:
jak można rozróżnić płeć u patoli? :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']suuper te fotki są!! :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No!... ;) :loveu: :cool3:

[quote name='Dorkaa']:evil_lol: Hehehehe, winopijne :evil_lol:
To jak to ona se tak po całym domu łazi :evil_lol:?
Skąd wiesz że babina :D?

Nie, nie... ;) nie ryzykowałabym podeptaniem... :evil_lol: Większość życia w akwarium spędzają ;)

[quote name='basia bonnie']ja nie jestem sexerką, żeby płci rozróżniać :diabloti:
jakie dwie bezimienne?! :-x przecie to bezimienny i Haszysz jest! ooo, fajny pomysł z winem :evil_lol:
jak można rozróżnić płeć u patoli? :evil_lol:

Moje Bezimienne ;] Moje dwie duże patylice (:diabloti:), siostrzyczki Antosi ;) Ja mam 3 duże patyczaki i parenaście malutkich.

Nikt mnie nie słucha :placz: Tożto tłumaczyłam, że samce zdarzają się raz na kilka pokoleń czyli praktycznie wcale :shake: Nie słuchacie mnie :p Obrażam się :eviltong:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Moje Bezimienne ;] Moje dwie duże patylice (:diabloti:), siostrzyczki Antosi ;) Ja mam 3 duże patyczaki i parenaście malutkich.

Nikt mnie nie słucha :placz: Tożto tłumaczyłam, że samce zdarzają się raz na kilka pokoleń czyli praktycznie wcale :shake: Nie słuchacie mnie :p Obrażam się :eviltong:

15 małych?:-o ja myślałam, że 2, bo na zdjęciu dwa tak fajnie chodziły:loveu:

ale ja wiem! przecież Cię sluchałam, tzn. czytałam, wszystko przeczytałam co o nich pisałaś, bo dla mnie teraz te informacje są istotne;)! i właśnie zastanawiam się, jak można to odróżnić, że to jest ten jeden na kilka pokoleń:cool3:

Posted

No właśnie :evil_lol:
Mój brat miał kiedys patola ale zielonego i przez krótki okres czasu, w słoiku, od kumpla który takie różne zbiera :evil_lol: Suer są Patole :loveu:

Posted

Jak nie chce jajek to jak to co? Sterylka

Nie ma wyboru :evil_lol: TNIEMY :diabloti:

[quote name='basia bonnie']a czemu one się bujają? :evil_lol:
Bluesa czują :cool3::cool1:

Antosia, no, mogłabyś w końcu zmienić fryzurke :lol:

Ale moja koleżanka, która również ma patyczaki nawet z nimi z jednego kieliszka wino pije

Taaa?!! :o :lol::lol: Czyli one są takie kontaktowe? a nie wyglądają :evil_lol:
One rozpoznają "swego"?

Celina, a gdzie Ty masz swojego blożka, he?

Posted

Hejka

no wrescie znalazlam troche czausz eby ponadrabiac zaleglosci, fajne zdjecia tych patyczkow... ale jakos chyba nie przekonam sie do tych zwierzatek:evil_lol:

zabawy Tebel i Gizmo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hey:multi:

Zabawy łóżeczkowe super:loveu: Gizmulek jest takim dobrym wujaszkiem:cool3:

A w sprawie patyczków oczywiście, ze uważnie czytamy! Przecież każdy wie, ze te stworzonka rozmnażają się partenogenetycznie:evil_lol: