pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Dorkaa']My chcemy jeszcze :evil_lol: No ale dobra, przecierpimy :evil_lol: Cierpliwości, cierpliwości... :razz: [quote name='Celina12']A Gizmuś i Tebel jak reagują na miłość Twoją też i do patyczaków????:diabloti: Żadna miłość - to one wybrały mnie i tak już zostało :evil_lol: Tebel namiętnie ściąga gazę z akwarium i jak wychodzę do szkoły to zawsze trzeba gdzieś terrarium na wyżynach postawić, a Gizmo? Gizmo się podoba taki duuuży patyczek, który patole mają w wystroju klatki... :evil_lol: Samych robali... chyba nie widzą :roll: [quote name='Matusz']Witamy wieczornie :loveu::loveu: i znów te patyczaki, brrr :lying::lying::eek2: Hello :) Milsze mordki można zobaczyć 2 strony wcześniej :loveu: Dobra, ja już naprawdę uciekam... ;) Do jutra! :multi: Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Antośśś :loveu: :loveu: on tak normalnie chodzi po Tobie? :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='basia bonnie']Antośśś :loveu: :loveu: on tak normalnie chodzi po Tobie? :loveu: Antosia :mad: Ona jest kobietą :angryy: :evil_lol: Maluchy łażą po mnie namiętnie, Antosia jak ma ochotę (zwłaszcza pod wieczór, bo one najwięcej w nocy łażą), dwie bezimienne raczej zamierają jak próbuję je rozruszać :roll: Ale moja koleżanka, która również ma patyczaki nawet z nimi z jednego kieliszka wino pije :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 suuper te fotki są!! :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :evil_lol: Hehehehe, winopijne :evil_lol: To jak to ona se tak po całym domu łazi :evil_lol:? Skąd wiesz że babina :D? Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ja nie jestem sexerką, żeby płci rozróżniać :diabloti: jakie dwie bezimienne?! :-x przecie to bezimienny i Haszysz jest! ooo, fajny pomysł z winem :evil_lol: jak można rozróżnić płeć u patoli? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Matusz']suuper te fotki są!! :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No!... ;) :loveu: :cool3: [quote name='Dorkaa']:evil_lol: Hehehehe, winopijne :evil_lol: To jak to ona se tak po całym domu łazi :evil_lol:? Skąd wiesz że babina :D? Nie, nie... ;) nie ryzykowałabym podeptaniem... :evil_lol: Większość życia w akwarium spędzają ;) [quote name='basia bonnie']ja nie jestem sexerką, żeby płci rozróżniać :diabloti: jakie dwie bezimienne?! :-x przecie to bezimienny i Haszysz jest! ooo, fajny pomysł z winem :evil_lol: jak można rozróżnić płeć u patoli? :evil_lol: Moje Bezimienne ;] Moje dwie duże patylice (:diabloti:), siostrzyczki Antosi ;) Ja mam 3 duże patyczaki i parenaście malutkich. Nikt mnie nie słucha :placz: Tożto tłumaczyłam, że samce zdarzają się raz na kilka pokoleń czyli praktycznie wcale :shake: Nie słuchacie mnie :p Obrażam się :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Moje Bezimienne ;] Moje dwie duże patylice (:diabloti:), siostrzyczki Antosi ;) Ja mam 3 duże patyczaki i parenaście malutkich. Nikt mnie nie słucha :placz: Tożto tłumaczyłam, że samce zdarzają się raz na kilka pokoleń czyli praktycznie wcale :shake: Nie słuchacie mnie :p Obrażam się :eviltong: 15 małych?:-o ja myślałam, że 2, bo na zdjęciu dwa tak fajnie chodziły:loveu: ale ja wiem! przecież Cię sluchałam, tzn. czytałam, wszystko przeczytałam co o nich pisałaś, bo dla mnie teraz te informacje są istotne;)! i właśnie zastanawiam się, jak można to odróżnić, że to jest ten jeden na kilka pokoleń:cool3: Quote
Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No właśnie :evil_lol: Mój brat miał kiedys patola ale zielonego i przez krótki okres czasu, w słoiku, od kumpla który takie różne zbiera :evil_lol: Suer są Patole :loveu: Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja pamiętam , bo Cię...hmm.. " czytałam"...i to tak z tymi patyczakami jak w Seksmisji jest....nie?:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 zostałam zignorowana :cool3: http://i21.tinypic.com/6sdezp.jpg śliczny :loveu: kiedy to było jak ja miałam patyczaki :cool3: dawno i nieprawda :evil_lol: Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jak nie chce jajek to jak to co? Sterylka Nie ma wyboru :evil_lol: TNIEMY :diabloti: [quote name='basia bonnie']a czemu one się bujają? :evil_lol: Bluesa czują :cool3::cool1: Antosia, no, mogłabyś w końcu zmienić fryzurke :lol: Ale moja koleżanka, która również ma patyczaki nawet z nimi z jednego kieliszka wino pije Taaa?!! :o :lol::lol: Czyli one są takie kontaktowe? a nie wyglądają :evil_lol: One rozpoznają "swego"? Celina, a gdzie Ty masz swojego blożka, he? Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja - w dziale "Już w nowym domku" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8260121#post8260121 Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hejka no wrescie znalazlam troche czausz eby ponadrabiac zaleglosci, fajne zdjecia tych patyczkow... ale jakos chyba nie przekonam sie do tych zwierzatek:evil_lol: zabawy Tebel i Gizmo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 hej nie jade w niedziele do schroniska.... :( Quote
Dobcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hey:multi: Zabawy łóżeczkowe super:loveu: Gizmulek jest takim dobrym wujaszkiem:cool3: A w sprawie patyczków oczywiście, ze uważnie czytamy! Przecież każdy wie, ze te stworzonka rozmnażają się partenogenetycznie:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć Pinczerko i wujaszku Gizmolu :cool3: Już weekend!! Wolność! :multi: (ale tylko przez 2 dni :watpliwy:) Quote
Eriu Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jejciu, jakie fajne te patolki :D. A Ty jesteś zarejestrowana w Związku Patologicznym, że sobie tak hodujesz te patole? ;) Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Związek Patologiczny :roflt: jakoś z patyczakami mi sie to nie kojarzy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dobry wieczór :multi: widzę że masz nowego domownika :evil_lol::evil_lol: jakiś taki chudy :evil_lol: daj mu więcej jedzenia :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 wyobraźnia podpowiada mi coś o patologii.... :diabloti: nic więcej ;) Quote
anetta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mi też :roflt::roflt: Ja - w dziale "Już w nowym domku" Czy Ty wiesz ile tam jest stron?! Mam podnad 300 str. :diabloti: Quote
Recommended Posts