basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a i jeszcze Ci zapomnialam napisać, że mój patyczak będzie się nazywał Haszysz :loveu: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 przegapiłam :placz: zdrówko :drinking: Quote
Eriu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 basia bonnie napisał(a):a i jeszcze Ci zapomnialam napisać, że mój patyczak będzie się nazywał Haszysz :loveu: Zamierzasz go czymś specjalnym paść?:diabloti::p Spóźnione gratulacje 400 ;). Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Trzeba by parki-jak Haszysz to i Marycha musi być....:evil_lol::evil_lol: Też gratuluję tylko cudownych stron :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 evaxon napisał(a):przyszlam sie napic za 400:loveu: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: No wiadomo, czemu się nie zdziwiłam... :evil_lol: :drinking: :drinking: :drinking: basia bonnie napisał(a):a i jeszcze Ci zapomnialam napisać, że mój patyczak będzie się nazywał Haszysz :loveu: Brawo Basiu, świetne imię :evil_lol: Patole faktycznie bujają się jakby coś brały :cool3: Mi przy dorosłych patykach starczyło weny tylko na wymyślenie Antosi - pozostałe 2 pozostały bezimienne... ;) A przedtem był jeszcze Ej i Filip, ale one nie pożyły długo.. :roll: :cool3: Tina.Sara napisał(a):przegapiłam :placz: zdrówko :drinking: Każda okazja jest dobra do picia, za 401 stronę też można :evil_lol: :drinking: Eriu napisał(a):Zamierzasz go czymś specjalnym paść?:diabloti::p Spóźnione gratulacje 400 ;). Myślę, że by nie pogardził :lol: Celina12 napisał(a):Trzeba by parki-jak Haszysz to i Marycha musi być....:evil_lol::evil_lol: Też gratuluję tylko cudownych stron :loveu: Święta racja... :razz: Może jeszcze Ganja? :razz: Zmniejszam fotki... ;) Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 bo ja pomysłowa jestem :evil_lol: a czemu one się bujają? :evil_lol: czekamy na fotki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='basia bonnie']bo ja pomysłowa jestem :evil_lol: a czemu one się bujają? :evil_lol: czekamy na fotki :loveu: W rytm muzyki, nie wiesz? :cool3: Tak na poważnie, to one wyczuwają drgania fal akustycznych (tak się nazywają fale dźwiękowe? nigdy nie byłam dobra z fizyki :evil_lol: ), które powodują drgania powietrza i przez to wydaje im się, że są w niebezpieczeństwie - i udają gałązki wiejące na wietrze (w tym wypadku w rytm muzyki) ;) Śmiesznie to wygląda w każdym razie :lol: Gizmuś dalej taki smutny... :( Zazdrosny jest o mała okrutnie, a ja jej muszę tyle czasu ostatnio poświęcać, bo czas na szkolenie, a tylko ja w domu mam o tym jako takie pojęcie... Dziś też Tebel zostaje pod moją opieką, bo brat musiał wyjechać na jeden dzień... Gizmo ciągle siedzi w drugim pokoju, nie chce się bawić, a jak widzi, że siedzę i głaskam Tebel, to od razu robi zawrót i usuwa się z miejsca zdarzenia :( Eh muszę w weekend zabrać go na jakiś długi spacer, tylko ta pogoda... :shake: Za to odwaliłam dzisiaj z Tebel drugą wizytę u weterynarza - wirusówki i wścieklizna załatwione :) Jutro jedziemy na odrobaczenie z Wibrysem, dziś też skończył się termin szczepienia Gizmatego... oj zarobią Ci weci, zarobią :evil_lol: Fotki z serii Złapana na gorącym uczynku, czyli jak to Gizmo odkrywa, że Tebel śpi na jego posłaniu... ;) Wujek... przepraszam... :loveu: Ona to zawsze znajdzie na niego sposób... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 c.d. zabawy ;) :cool3: The end :) Quote
Olusia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://i24.tinypic.com/11cco7c.jpg Ale się całują :loveu: Gratuluję 400 :bigcool::Cool!::drink1::beerchug: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Werka']Gratujuję 400 :loveu: Foty gites :D A dziękuję :) :loveu: [quote name='Olusia']http://i24.tinypic.com/11cco7c.jpg Ale się całują :loveu: Gratuluję 400 :bigcool::Cool!::drink1::beerchug: Bo oni się kochają, tak bardzio, bardzio :loveu: Uciekamy na spacerek, a potem na LOST! :cool3: pa :loveu: Quote
Pianka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://i24.tinypic.com/2mheb2h.jpg śliczna niunia:loveu: i grzeczna:loveu: jak spi:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 fajne foteczki :loveu: O BOZIEŚ TY MÓJ!!!! DZISIAJ LOST! <skleroza nie boli> Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Byłam w trakcie oglądania fotek i wywaliło mnie z netu...musiałam sobie w wiaderku przynieść...:evil_lol::diabloti: A co to za ściągę mieli Rozrabiaki cio???? Dumcia dziękuje Cioci za życzonka :loveu::loveu: Quote
Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Hehehehe :evil_lol: Jakie one są cudowne :loveu: Zawitałam w galerii :D Wreszcie się tu dostałam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 uuu to będzie śmieszne :lol: będzie się kołysał :evil_lol: :loveu: haha! http://i22.tinypic.com/ic7pkz.jpg wyglądają, jakby spali :loveu: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Pianka']http://i24.tinypic.com/2mheb2h.jpg śliczna niunia:loveu: i grzeczna:loveu: jak spi:evil_lol: Co do tego, że grzeczna to polemizowałabym... ale śliczniutka :loveu: :cool3: [quote name='Tina.Sara']fajne foteczki :loveu: O BOZIEŚ TY MÓJ!!!! DZISIAJ LOST! <skleroza nie boli> I już po... :p [quote name='Celina12']Byłam w trakcie oglądania fotek i wywaliło mnie z netu...musiałam sobie w wiaderku przynieść...:evil_lol::diabloti: A co to za ściągę mieli Rozrabiaki cio???? Dumcia dziękuje Cioci za życzonka :loveu::loveu: Z geografii, panci podkradli :roll: :razz: Nie ma za co, jeszcze raz 100 lat dla Solenizantki :loveu: [quote name='Dorkaa']Hehehehe :evil_lol: Jakie one są cudowne :loveu: Zawitałam w galerii :D Wreszcie się tu dostałam :evil_lol: Witam serdecznie poraz pierwszy w galerii :) Widzę, że bazarek Cię przygnał do nas... :evil_lol: Zaraz lecę z rewizytą :loveu: [quote name='basia bonnie']uuu to będzie śmieszne :lol: będzie się kołysał :evil_lol: :loveu: haha! http://i22.tinypic.com/ic7pkz.jpg wyglądają, jakby spali :loveu: :evil_lol: Oj no niestety jeszcze takie widoki nie są im dane :roll: Ja uciekam spać - dzisiaj dzielę łóżko z Tebel... :cool3: Dobranoc :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ojjj i dupa zbita przegapiłam 400 stronke :shake: Ale i tak sobie chlapne :drinking: Gizmaty obrażony?? nu nu.... napweno mu przejdzie jak pańcia zabierze na długo spacerek :) a na tym 1 zdjęciu prze wzrok :loveu: Tabel już taka duża jak Gizmo prawie :loveu: dawaj jeszcze fotki Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy :multi: http://i22.tinypic.com/20av1w8.jpg ale piękny Gizmuś :loveu: pozuje jak model :cool3: http://i21.tinypic.com/11b3gqw.jpg zabawa na całego :loveu: :evil_lol: Jak te patyczaki rodowodowe, to możesz sobie za nie sporo policzyć :cool3: :evil_lol: EDIT: jak mogłam zapomnieć.... :drinking: za 402 :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja uciekam spać - dzisiaj dzielę łóżko z Tebel... :cool3: Dobranoc :loveu: O mosz to fotek nie będzie :shake: w takim razie kolorowych snów:loveu: bynajmniej zdążyłam się pożegnać :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']O mosz to fotek nie będzie :shake: w takim razie kolorowych snów:loveu: bynajmniej zdążyłam się pożegnać :buzi: Edytka... okulary Ci kupię :razz: [quote name='Dorkaa']Własnie dawaj fotki :evil_lol: Były 2 strony temu ;) Ale specjalnie dla Was 2 fotki Antosi, żeby Wam się dobrze spało :evil_lol: Buziaki dla wszystkich :loveu: Jutro piątek, piątuś, piąteczek! :multi: Quote
Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 My chcemy jeszcze :evil_lol: No ale dobra, przecierpimy :evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A Gizmuś i Tebel jak reagują na miłość Twoją też i do patyczaków????:diabloti: Quote
Matusz Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy wieczornie :loveu::loveu: i znów te patyczaki, brrr :lying::lying::eek2: Quote
Recommended Posts