_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale nagadane ło matko, już stracłam nadzieje ze sie dokopie do ostatniej strony :D Kurde ale te Twoje koszatniczki sa boskie :loveu: a Gizmuś to już nie wspomne :loveu: Imion a bardzo mi sie podobaja :) ja na swoje bierzmowanie sobie nie wybierałam tylko ksiądz mi wybrał :O Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O rany na tej fotce nie wiadomo gdzie się Gizmo kończy,a gdzie zaczyna ;) Jak już poszłaś spać, to dobranoc :) Quote
BBeta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Gizmo sie wywalił kołami do góry, a Ty zamiast go głaskać to foty strzelałaś :diabloti: Gdybym nie była taka leniwa to sama bym sobie taką koszatniczke sprawiła, ale obawiam się, że nie chciało by mi się sprzątać klatki :diabloti: Dobranoc :calus: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czesc. Fotki pierwsza klasa. Jedna lepsza od drugiej. Te pozycje Gizmusia - wysportowany ten Two chopok. :klacz: Pozdr. Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc :) Gizmoniak sliczny :loveu::loveu: wymizianka i pozdrowka dla Was :) Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cześć Siostra :multi: Ale śliczne fotki Gizmola! :loveu::loveu::loveu: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejcia ;) Justyna sie gdzies zapodziala :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja też :diabloti: a przy okazji sie przywitać :) Quote
Anecioreczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ja mam na 3-cie Helena:lol::lol::lol: Od naziwska..bo Na przezwisko Mam Helcia ;) tak osiedlowo...wole Jka na Mnie mówią Aneta,Anett. Tyle że na 18-stce miałam problem...bo Ludzie z Oski wołali Hela, a Ludzie ze szkoły Anett i Mi sie myliło:lol::lol: Quote
Samturia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hej ale wyrąbiste fotki ale jak ty te koszki odróżniasz? :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dzień dobry. Co dobrego u Was słychac? Miłego dzionka życzymy... :evil_lol: Quote
Patkant Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Samturia napisał(a):hej ale wyrąbiste fotki ale jak ty te koszki odróżniasz? :) Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne. :cool3: Choć u Justy to troche trudniejsze bo jej kosze są wręcz identyczne, a moje Futra mają np. różne ogony. :razz: Ja już nawet nauczyłam się odróżniać Syriusza od Bulika (po zachowaniu, bo co do wyglądu to jeszcze pewnie bym miała małe problemy :diabloti:). Quote
Recommended Posts