Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale nagadane ło matko, już stracłam nadzieje ze sie dokopie do ostatniej strony :D
Kurde ale te Twoje koszatniczki sa boskie :loveu: a Gizmuś to już nie wspomne :loveu:
Imion a bardzo mi sie podobaja :) ja na swoje bierzmowanie sobie nie wybierałam tylko ksiądz mi wybrał :O

Posted

Gizmo sie wywalił kołami do góry, a Ty zamiast go głaskać to foty strzelałaś :diabloti: Gdybym nie była taka leniwa to sama bym sobie taką koszatniczke sprawiła, ale obawiam się, że nie chciało by mi się sprzątać klatki :diabloti: Dobranoc :calus:

Posted

Ja mam na 3-cie Helena:lol::lol::lol:
Od naziwska..bo Na przezwisko Mam Helcia ;) tak osiedlowo...wole Jka na Mnie mówią Aneta,Anett. Tyle że na 18-stce miałam problem...bo Ludzie z Oski wołali Hela, a Ludzie ze szkoły Anett i Mi sie myliło:lol::lol:

Posted

Samturia napisał(a):
hej ale wyrąbiste fotki ale jak ty te koszki odróżniasz? :)

Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne. :cool3: Choć u Justy to troche trudniejsze bo jej kosze są wręcz identyczne, a moje Futra mają np. różne ogony. :razz:
Ja już nawet nauczyłam się odróżniać Syriusza od Bulika (po zachowaniu, bo co do wyglądu to jeszcze pewnie bym miała małe problemy :diabloti:).