Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tayga']Przelałam dzisiaj pieniążki na Korę...
Beluniu, przyjdzie 80 zł - 50 dla Kory, reszta dla Dziadunia.[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy , Taygo !

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']Amstafem usilowałam zainteresowac organizacje od astków. Niestety bezskutecznie... [/QUOTE]

niestety z ratowaniem psów w typie ttb jest masakra:( jest ich tyle, ze nie wiadomo którego najpierw ratować, do tego dochodzą koszty - dt nie ma...bo są zajęte na czekajace do adopcji psy...kasy na hotele brak...no niestety - to nie są małe pieseczki, na dodatek zgadzające się z innymi psami i dlatego ratowanie tych psów to jak jazda bez zapięcia samochodem - uda się albo nie:-(

wszyscy, którzy kochają te psy chcieliby je wszystkie widzieć w domach...niestety ...na miejce 1, który pójdzie do domu dostajemy wiadomosć o co najmniej kilku nowych:-(

a jeszcze o wczorajszym programie o kaliskim "producencie sceniacków" - jest 68 psów do ratowania - labki, beagle, azjaty...i ok. 30-40 ttb

tylko siąść i płakać:placz: jedyne co mi przychodzi do głowy - zrobić mu ładne zdjęcia, ogłaszać i...czekać na cud:(

Posted

Mlody astek juz niestety pojechał razem z reszta nieszczęsników do miejscowosci [B]Czartki k. Sieradza[/B]. Nie wiem jak tam jest, ale z tego co slyszałam, nic dobrego tam psów nie czeka. Podobno duze boksy, na dodatek niezadaszone.
[B]Wielka prośba do kogos, kto mieszka w tamtych okolicach ![/B] Aby pojechał, zobaczył, zrobił zdjecia psów, moze uda sie niektorym z nich pomóc.

Posted

[quote name='bela51']Mlody astek juz niestety pojechał razem z reszta nieszczęsników do miejscowosci [B]Czartki k. Sieradza[/B]. Nie wiem jak tam jest, ale z tego co slyszałam, nic dobrego tam psów nie czeka. Podobno duze boksy, na dodatek niezadaszone.
[B]Wielka prośba do kogos, kto mieszka w tamtych okolicach ![/B] Aby pojechał, zobaczył, zrobił zdjecia psów, moze uda sie niektorym z nich pomóc.[/QUOTE]

kurcze...a to jest schron "panstwowy" czy prywatny?...nie mam pojęcia kto jest z tych okolic...

Posted

Na jakim programie oglądałaś ten reportaż?
I na jakie konto wpłacać pieniążki? Czekam na wiadomość z dokładnymi danymi :)
Może zrobimy dla Kory jakiś bazarek? Tylko czy ktoś mógłby się tym zająć? Mam kilka gier komputerowych (może jakieś cioteczki kupią dla swoich pociech :) ), oryginalne filmy na DVD - z gazety, ale zawsze :) Coś się jeszcze znajdzie :)

Guest Elżbieta481
Posted

Czartki k. Sieradza?Przeciez to jest hotel dla psów i to drogi..No chyba,że coś nowego otworzyli..
- Mały Pies 25zł

- Duży Pies 30 zł
---------------------------
To tam trafić miały psy z Wielunia?

E/W

Posted

[quote name='pirania15_15']I proszę niech ktoś mi napisze jak się wstawia banerki i czy już dla Korci jakiś jest zrobiony :)[/QUOTE]
Właśnie też mam problem ze wstawieniem banerka. Próbowałam wczoraj cudować w ustawieniach, ale nie wychodzi. A jak już jest, to nieaktywny - że nie można, klikając na niego, przejść do konkretnej strony.

Posted

[quote name='waldi481']Czartki k. Sieradza?Przeciez to jest hotel dla psów i to drogi..No chyba,że coś nowego otworzyli..
- Mały Pies 25zł

- Duży Pies 30 zł
---------------------------
To tam trafić miały psy z Wielunia?

E/W[/QUOTE]
Nie sadze, aby to byl ten sam wlasciciel.Firma podobno powstala w maju. Dlatego dobrze by było, aby ktos to obejrzal na miejscu.

Posted

Cytuje , co Czarodziejka dowiedziała sie od pracowników likwidowanego schroniska w Wieluniu na temat Czartek

[B][I]Schron jest bardzo nowoczesny - na 400 psów, podobno kojce na kilka psów, podobno nie są zadaszone, co w przypadku straszliwych ulew jakie nawedzają nasz region obecnie jest jakimś totalnym nieporozumieniem! Piszę podobno, bo są to informacje od pracowników likwidowanego schroniska w Wieluniu. Tu na kilkadziesiąt psów są 3 osoby, tam na 400 będzie ich 6...[/I][/B]

Posted

Wpłynęła wplata dla Kory od Szarotki - 20 zł. Bardzo dziekujemy !
Pragne podac Wam link do watku Leo, ostatniego z ONkow, który zostal zabrany z wieluinskiego schroniska.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190321-ONek-Leo-potworny-stan-zapalny-uszu-POMOCY!!!-potrzebny-ka%C5%BCdy-grosik-na-leczenie!!!?p=15132579#post15132579[/url]

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-kochliwego-Dziadzia-i-chorego-Leo-bazarek-do-13-sierpnia-br.?p=15133680#post15133680[/url]
I zapraszam na bazarek dla kochliwego Dziadunia i dla Leo.

Posted

[quote name='Agmarek']A ja to co? :mad: Też kasę mam w kosmos wysłać? :diabloti:[/QUOTE]
Miło powitac, mysłałam Agmarku, ze Ty jeszcze sie wczasujesz? Juz wysyłam PW.