bela51 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='tayga']Przelałam dzisiaj pieniążki na Korę... Beluniu, przyjdzie 80 zł - 50 dla Kory, reszta dla Dziadunia.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy , Taygo ! Quote
andzia69 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='bela51']Amstafem usilowałam zainteresowac organizacje od astków. Niestety bezskutecznie... [/QUOTE] niestety z ratowaniem psów w typie ttb jest masakra:( jest ich tyle, ze nie wiadomo którego najpierw ratować, do tego dochodzą koszty - dt nie ma...bo są zajęte na czekajace do adopcji psy...kasy na hotele brak...no niestety - to nie są małe pieseczki, na dodatek zgadzające się z innymi psami i dlatego ratowanie tych psów to jak jazda bez zapięcia samochodem - uda się albo nie:-( wszyscy, którzy kochają te psy chcieliby je wszystkie widzieć w domach...niestety ...na miejce 1, który pójdzie do domu dostajemy wiadomosć o co najmniej kilku nowych:-( a jeszcze o wczorajszym programie o kaliskim "producencie sceniacków" - jest 68 psów do ratowania - labki, beagle, azjaty...i ok. 30-40 ttb tylko siąść i płakać:placz: jedyne co mi przychodzi do głowy - zrobić mu ładne zdjęcia, ogłaszać i...czekać na cud:( Quote
bela51 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Mlody astek juz niestety pojechał razem z reszta nieszczęsników do miejscowosci [B]Czartki k. Sieradza[/B]. Nie wiem jak tam jest, ale z tego co slyszałam, nic dobrego tam psów nie czeka. Podobno duze boksy, na dodatek niezadaszone. [B]Wielka prośba do kogos, kto mieszka w tamtych okolicach ![/B] Aby pojechał, zobaczył, zrobił zdjecia psów, moze uda sie niektorym z nich pomóc. Quote
andzia69 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='bela51']Mlody astek juz niestety pojechał razem z reszta nieszczęsników do miejscowosci [B]Czartki k. Sieradza[/B]. Nie wiem jak tam jest, ale z tego co slyszałam, nic dobrego tam psów nie czeka. Podobno duze boksy, na dodatek niezadaszone. [B]Wielka prośba do kogos, kto mieszka w tamtych okolicach ![/B] Aby pojechał, zobaczył, zrobił zdjecia psów, moze uda sie niektorym z nich pomóc.[/QUOTE] kurcze...a to jest schron "panstwowy" czy prywatny?...nie mam pojęcia kto jest z tych okolic... Quote
pirania15_15 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Na jakim programie oglądałaś ten reportaż? I na jakie konto wpłacać pieniążki? Czekam na wiadomość z dokładnymi danymi :) Może zrobimy dla Kory jakiś bazarek? Tylko czy ktoś mógłby się tym zająć? Mam kilka gier komputerowych (może jakieś cioteczki kupią dla swoich pociech :) ), oryginalne filmy na DVD - z gazety, ale zawsze :) Coś się jeszcze znajdzie :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Czartki k. Sieradza?Przeciez to jest hotel dla psów i to drogi..No chyba,że coś nowego otworzyli.. - Mały Pies 25zł - Duży Pies 30 zł --------------------------- To tam trafić miały psy z Wielunia? E/W Quote
pirania15_15 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 I proszę niech ktoś mi napisze jak się wstawia banerki i czy już dla Korci jakiś jest zrobiony :) Quote
olivetshka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='pirania15_15']I proszę niech ktoś mi napisze jak się wstawia banerki i czy już dla Korci jakiś jest zrobiony :)[/QUOTE] Właśnie też mam problem ze wstawieniem banerka. Próbowałam wczoraj cudować w ustawieniach, ale nie wychodzi. A jak już jest, to nieaktywny - że nie można, klikając na niego, przejść do konkretnej strony. Quote
bela51 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 [quote name='waldi481']Czartki k. Sieradza?Przeciez to jest hotel dla psów i to drogi..No chyba,że coś nowego otworzyli.. - Mały Pies 25zł - Duży Pies 30 zł --------------------------- To tam trafić miały psy z Wielunia? E/W[/QUOTE] Nie sadze, aby to byl ten sam wlasciciel.Firma podobno powstala w maju. Dlatego dobrze by było, aby ktos to obejrzal na miejscu. Quote
bela51 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Cytuje , co Czarodziejka dowiedziała sie od pracowników likwidowanego schroniska w Wieluniu na temat Czartek [B][I]Schron jest bardzo nowoczesny - na 400 psów, podobno kojce na kilka psów, podobno nie są zadaszone, co w przypadku straszliwych ulew jakie nawedzają nasz region obecnie jest jakimś totalnym nieporozumieniem! Piszę podobno, bo są to informacje od pracowników likwidowanego schroniska w Wieluniu. Tu na kilkadziesiąt psów są 3 osoby, tam na 400 będzie ich 6...[/I][/B] Quote
pirania15_15 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 KONTO! Ludziska, nie wiem gdzie wpłacać. Już któryś raz się dopominam o konto. Aż głupio :( Quote
bela51 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Przepraszam, juz wyslałam.:oops: I dziekuję bardzo za pomoc. Quote
pirania15_15 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Nie ma sprawy. Rozumiem, że się gubisz :) Wpłaciłam 25zł. Dodatkowo 15zł - widziałam, że mały dług się zrobił ;) Pieniążki powinny dojść w poniedziałek :) Quote
Zofija Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Doczytałam się, ze sunia jest już u Czarodziejki- SUPER!!!! Quote
bela51 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Wpłyneła dzisiaj wplata od pirania15_15 - 25 zł. Bardzo serdecznie dziekuje .:loveu: Quote
Szarotka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja jeszcze wisze te 20 zl. ktore obiecalam, dojdzie na dniach. Quote
bela51 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='beka']a ja niedostałm nr konta...[/QUOTE] Wybacz, juz wysyłam i dziekuje.:oops: Quote
bela51 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Wpłynęła wplata dla Kory od Szarotki - 20 zł. Bardzo dziekujemy ! Pragne podac Wam link do watku Leo, ostatniego z ONkow, który zostal zabrany z wieluinskiego schroniska. [url]http://www.dogomania.pl/threads/190321-ONek-Leo-potworny-stan-zapalny-uszu-POMOCY!!!-potrzebny-ka%C5%BCdy-grosik-na-leczenie!!!?p=15132579#post15132579[/url] Quote
bela51 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-kochliwego-Dziadzia-i-chorego-Leo-bazarek-do-13-sierpnia-br.?p=15133680#post15133680[/url] I zapraszam na bazarek dla kochliwego Dziadunia i dla Leo. Quote
Czarodziejka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Korunia ma się nieźle. Nie było mnie 3 dni i pieski pod opieką rodziny. Kora siedzi z Gromem, ale pięknie 3 razy na spacerki wychodziła i nie było dąsów i szarpania. Quote
Agmarek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A ja to co? :mad: Też kasę mam w kosmos wysłać? :diabloti: Quote
bela51 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Agmarek']A ja to co? :mad: Też kasę mam w kosmos wysłać? :diabloti:[/QUOTE] Miło powitac, mysłałam Agmarku, ze Ty jeszcze sie wczasujesz? Juz wysyłam PW. Quote
Recommended Posts