Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asencja']Kurcze,żeby nie brak dobrego weta to mogłabym go wziąć do mojego przyjaznego stada.Miejsca mam dużo ale niestety do weterynarza muszę jechać 42km w jedną stronę.Wśród moich pokrzywionych psychicznie ale tulących się do siebie i każdego psa babek szybko wracał by do zdrowia.[/QUOTE]

chyba posty Asencji umknęły, a tu jest oferta chyba konkretnej pomocy

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asencja']Wiem,wiem można edytować ale nie mam czasu-słuchajcie ponieważ czasem nie mam jak zajrzeć na dogo to podaję wszystkim zainteresowanym w tej czy innej sprawie mój nr tel. i proszę o sms'a -treści np -zajrzyj na ten czy inny wątek czy takie tam.OK?
604438803
teraz zrobiłam edit bo trąba zapomniałam podać nr tel.:shake:[/QUOTE]

i kontakt jak Klaudia zajrzy na wątek

Posted

[I]Wywóz ma być 02.08 - może to być 03.08 nie jestem w stanie dać sobie głowę urwać.
Mi powiedziano,że jadą 02...
Napewno nie wywiozą wszystkich.
Najpierw mają jechać 'największe'. Jednak nie koniecznie tak będzie - robią co chcą - ja na to wpływu nie mam żadnego...
Fart jest jesdnym z większych psów jakie tam są.
Psy które wymieniła powyżej Ada jadą na 100% tyle mi powiedziano.
Jest wielkie prawdopodobieństwo,że i Fart się załapię :bigcry:
Jednak nie możemy na to pozwolić...[/I]

Posted

[I]Asencja - Twoja propozycja to wybawienie.[/I]
[I]Jednak aktualnie strasznie kiepsko z transportem [i od Ciebie do weta] i [i od nas do Ciebie]...[/I]
[I]Może mogłybyśmy się umówić,że jak będziemy mieli Go zdiagnozowanego i po ewentualnych zabiegach, to wtedy mógłby u Ciebie się kurować ? :oops:
Numer zapisałam :cool3:[/I]

Posted

Dzięki za link, mikoado
jakieś konkretne propozycje są kasa jak widac się znajdzie. ja też pomogę. . Pytanie o weta jest zasadnicze, wiem z rozmowy z dr. OLENDER, cudowna osobą, że w takim przypadku zdiagnozuje i udzieli pomocy niejako kredytowo ,w dodatku taryfą ekstra bo pies nie może czekać a kasa będzie. Takie ustalenia miałam z NiĄ w sprawie tyskiej gwiiazdy, nieco zapomnianej chwilowo, Pysia. Trzeba natychmiast się skontaktować z cioteczką znaną pani doktor, tą ktora leczy u niej swe zwierzaki, aby pomogła zorganizować wizytę .Jest na wątku kilka postów wcześniej .

Asencjo gdzie mieszkasz, bo twoja propozycja jest super, nie musiśz kłopotać sie wetem, pradzą na to jak widać inne cioteczki, zaoferujesz schronienie i serce a to teraz najważniejsze, ważniejsze od kasy. Podaj miejsce zobaczymy co sie da zrobić w sprawie transportu. KLAUDUS SAMA NIESTETY NIE PORADZI NA TAKIE MULTUM PSICH TRAGEDII, NAWET JAK JĄ SKLONUJEMY.

Ja mam dwa ponadplanowe psiaki na dt , w tym jeden pszczyński Rodzynek. Ale sztafetką jaka się własnie tworzy damy radę. Klaudus jak zwykle wyciąganie, chyba że pomoże jakas cioteczka, oferowała sie na wątku Pyzuni chyba Budrysek. o ile sie nie mylę 2, wet - cioteczka która się praktycznie zaoferowała pomóc u dr OLENDER. 3.ASENCJA schronienie i serce. 4. Transport zorganizuje sie jakoś, w miarę bezpłatny. Pomyślę o tym. Kasę zbieramy na już, konto konieczne na teraż, bazarek niezawodnej zawsze cioteczki zachary (podziwiam!!)zamknie dług w lecznicy. Jak już psiak sie bezpiecznie przytuli do Asencji, działamy dalej. Ja podeśle grosiki końcem tygodnia. niewiele ale zawsze. ustalcie szybciutko konto i podliczcie co zadeklarowane.

ADO-dobrze że jesteś, wybieram się do Ciebie i serdecznie pozdrawiam. pomożesz też małemu?

Posted

Pani Tereso dobrze, że Pani jest :) Oczywiście w miarę możliwości pomogę. Na chwilę obecną mogę zaproponować transport na terenie śląska. Myślę, że jak już Farcik będzie umówiony na wizytę będzie on niezbędny. Farciku damy radę, wszystko będzie dobrze :)

Posted

[quote name='ilon_n']przypominam się z prośbą o numer konta do przelewu .. bo może umknęło ..[/QUOTE]

przepraszamy, niestety umknęło, numer już wysłany :)

Posted

Już wysłałam PW :) Wydaje mi się, że wszystkie osoby chętne wspomóc Farta otrzymały już nr konta, gdybym kogoś przeoczyła to bardzo przepraszam i proszę o info :)

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Poszajcie numer do wsyyzstkich kto sie deklarowal, do mnie tez choc musze na wysylke poczekac do konca tygodnia. Literki szaleja alternator !!!!![/QUOTE]

[I]Pani Teresko!!
Bardzo proszę nie przesadzać!
Tak jakby Pani mało na głowie miała!![/I]

Posted

[quote name='YxNinaxY']Jestem na zaproszenie.
Niestety pomóc mogę jedynie "podrzucając" bidulkę na pierwszą stronę. Dziewczyny trzymam kciuki za wasze działania.[/QUOTE]
a o ogłoszenia mozemy prosić

Posted

Teresko Borcz, czy Ty w ogóle śpisz w ciągu doby??? Jedziesz na jakichś dopalaczach, czy jesteś Aniołem:evil_lol:;)....
A o mnie mikoada zapomniała i nie dostałam pw z nr konta...:mad::placz:

Posted

[quote name='zachary']Teresko Borcz, czy Ty w ogóle śpisz w ciągu doby??? Jedziesz na jakichś dopalaczach, czy jesteś Aniołem:evil_lol:;)....
A o mnie mikoada zapomniała i nie dostałam pw z nr konta...:mad::placz:[/QUOTE]

Numer konta wysłany.

Posted

[quote name='Avilia']Numer konta wysłany.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję a cioteczkę Zachary przepraszam za niedopatrzenie. Faktycznie Fart wygląda potwornie jak dzisiaj zobaczyłam jak stawia łapkę to mnie samą wszystko zaczęło boleć, coś strasznego ile ten psiak musi cierpieć :( a żebra chłopakowi normalnie wystają ja nie wiem czy on w ogóle coś je...