Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Hotelik opłaciłam do poniedziałku 23.08.2010 r. Od początku pobytu Buby, czyli od 23 lipca 2010 r. daje to kwotę 800 zł ...

800 zł za miesiąc ?? :O to ona jest w pałacyku co jedzenie złotem posypują ??

Posted

kamilqax95x napisał(a):
800 zł za miesiąc ?? :O to ona jest w pałacyku co jedzenie złotem posypują ??

Cena to 25 zł za dzień. W weekend będę w hoteliku, to może coś "wytarguję", chociaż jestem w tym beznadziejna ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Hotelik opłaciłam do poniedziałku 23.08.2010 r. Od początku pobytu Buby, czyli od 23 lipca 2010 r. daje to kwotę 800 zł ...

no to buba ma niezły dług u ciebie.....

ciotki, trzeba jakieś bazarki, by agnieszce oddać choć część tej kwoty! przecież buba nie miała zostać pod agi opieką!:crazyeye::crazyeye::shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
no to buba ma niezły dług u ciebie.....

ciotki, trzeba jakieś bazarki, by agnieszce oddać choć część tej kwoty! przecież buba nie miała zostać pod agi opieką!:crazyeye::crazyeye::shake:

Ageralion zrobiła mi przelew na chyba 500 zł, o ile sobie przypominam ;). No, ale jeszcze sporo do zapłacenia zostało, no i Buba nadal w hoteliku ... :roll:
Bazarki baaaardzi mile widziane :lol::lol::lol:

Posted

Też mam nadzieję, że się znajdzie DT... jak przeczytałam "studenci" automatycznie przypomniała mi się D. i jej równie odpowiedzialne współlokatorki, trzeba uważać ale oczywiście i ja ;) i Ty Aga też kiedyś byłyśmy studentkami a mimo to wychodziłyśmy z psami i ich NIE BIŁYŚMY ! (jakoś tak od razu założyłam, że miałaś wtedy psa :D) Buba & Adi do góry.

Posted

Widziałyśmy dzisiaj Bubę w hoteliku na wybiegu. Dziewczyna wygląda przecudnie! Szkoda tylko, że ma mały kontakt z ludźmi... Hotelik w Gryfinie to wspaniałe miejsce, gdzie można zostawić psiaka na kilka dni. Ale pobyt amstaffa w kojcu tygodniami źle na niego wpływa :( Tak bym chciała, by znalazło się DT dla Buby. Zaraz ponowię ogłoszenie...

Posted

agaga21 napisał(a):
jak poszły negocjacje?

Dzisiaj nie negocjowałyśmy, przyjechałyśmy późno i nie było za bardzo czasu na rozmowy. Ale będziemy z ageralion w Gryfinie w sobotę, więc negocjacje przełożyłyśmy też na sobotę ;)

Posted

Byłyśmy dzisiaj z ageralion w hoteliku u Buby i Adiego.
Ageralion wyczyściła Adiemu chore uszko (wygląda straaasznie) oraz zakropiłyśmy go frotlinem. Adi dostał też nową smyczkę od cioci Agi :)

Adi i Buba były na wspólnym spacerze, ale Buba niezbyt przychylnie patrzy na swojego kolegę, właściwie to zupełnie jej nie interesował, a próby bliższego poznania, który Adi podejmował, spełzły na niczym - laska nie miała ochoty na tą znajomość :roll:. Buba jest bardzo zazdrosna o pana Pawła, męża p.Kasi, który spędza z nią każdego dnia sporo czasu - bardzo jest w niego wpatrzona, a p. Paweł ogromnie Bubę chwali za czystość i bezproblemowość. :cool3:

Buba spędziła ciekawie poranek - byłyśmy w potencjalnym nowym domku w odwiedzinach - domek totalny niewypał i ludzie wylądują na Czarnych Kwiatkach... :shake: :shake:

Potem wstawię parę fotek ;)

Posted

Ageralion dusi Bubę :diabloti: (już nie pierwszy raz ageralion dusi psa, wcześniej dusiła dziadzia ze schroniska w Szczecinie :evil_lol:, no i przyznała się, że klepie swojego psa :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

A tu ageralion ciągnie Bubę za uszy, żeby się uśmiechnęła :mad::evil_lol:

Posted

Zgłosiły się dwa domki chętne zaopiekować się Bubą jako DT (w tym jeden bardzo obiecujący ;)). Dziś ponowię ogłoszenia, może zgłosi się więcej i wszystkie w przyszłym tygodniu dokładnie sprawdzimy :diabloti: