ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ale super wiesci, nie ukrywam ze takich sie wlasnie spodziewalam ;) Foteczki sa poprostu genialne!!!! Aga wyrabiasz sie i z dnia na dzien robisz coraz lepsze zdjecia. Normalnie bedzie straszny dylemat, ktore wybrac do ogloszen :hmmmm: Ale ona jest piekna i do tego wymagajaca, moj typ jak nic :loveu: Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 To modelka taka fotogeniczna ;) Buba jest niesamowita, w mig chwytała, o co Asi chodzi. Wspaniała niunia :) Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Buba to piękna i młoda suczka w typie amstaffa. Ma świetny, chociaż wymagający charakter, który został sprawdzony przez profesjonalnego behawiorystę. Jest wesoła, kontaktowa, towarzyska i pozbawiona agresji do człowieka. W pełni zdrowa i wysterylizowana czeka na swój wymarzony domek (bez dzieci oraz innych zwierząt). Bubę wspaniale się szkoli, szybko chwyta komendy i z radością wypełnia polecenia. Ładnie wykonuje siad, waruj, podaj łapę, szukaj. Nie potrafi jednak chodzić na smyczy przy nodze i ciągnie oraz gryzie smycz w momencie ekscytacji. Jej nastawienie na ruch i pracę z człowiekiem sprawia, że będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów (agility, rower, pływanie, Taniec z psem, itp.). Buba jest bardzo dominująca i ma tendencję do „włażenia na głowę”. Idealnie potrafi wyczuć człowieka i wykorzystać to na swoją korzyść. Jej właścicielem może być jedynie osoba nie tylko fizycznie aktywna, ale również posiadająca doświadczenie w pracy z psami. Cos do zmiany, dodania? Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Napisałam dla Buby krótki tekst do ogłoszeń, nic innego nie wymyślę :eviltong: Buba to piękna 2 letnia suczka mix amstaffa. Jest wspaniałą, zdrową, radosną suczką, bez cienia agresji do człowieka. Będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów - agility, rower, pływanie, frisbee itp... Wspaniale się ją szkoli, szybko chwyta komendy i z radością je wykonuje. Świetnie współpracuje z człowiekiem, łatwo i szybko się uczy nowości. Buba została oceniona przez behawiorystę i szkoleniowca - szuka odpowiedzialnego właściciela, który ma doświadczenie w prowadzeniu psów energicznych i będzie z nią pracował poprzez ruch i zabawę. Buba powinna być jedynym zwierzakiem w domu. Z uwagi na temperament i niezwykle radosne usposobienie, szukamy dla Buby domku bez dzieci. Buba jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty przed i po adopcyjne. Kontakt w sprawie adopcji Buby: Agnieszka 600881691 Marta 517680264 Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ageralion napisał(a):Buba to piękna i młoda suczka w typie amstaffa. Ma świetny, chociaż wymagający charakter, który został sprawdzony przez profesjonalnego behawiorystę. Jest wesoła, kontaktowa, towarzyska i pozbawiona agresji do człowieka. W pełni zdrowa i wysterylizowana czeka na swój wymarzony domek (bez dzieci oraz innych zwierząt). Bubę wspaniale się szkoli, szybko chwyta komendy i z radością wypełnia polecenia. Ładnie wykonuje siad, waruj, podaj łapę, szukaj. Nie potrafi jednak chodzić na smyczy przy nodze i ciągnie oraz gryzie smycz w momencie ekscytacji. Jej nastawienie na ruch i pracę z człowiekiem sprawia, że będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów (agility, rower, pływanie, Taniec z psem, itp.). Buba jest bardzo dominująca i ma tendencję do „włażenia na głowę”. Idealnie potrafi wyczuć człowieka i wykorzystać to na swoją korzyść. Jej właścicielem może być jedynie osoba nie tylko fizycznie aktywna, ale również posiadająca doświadczenie w pracy z psami. agnieszka32 napisał(a):Buba to piękna 2 letnia suczka mix amstaffa. Jest wspaniałą, zdrową, radosną suczką, bez cienia agresji do człowieka. Będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów - agility, rower, pływanie, frisbee itp... Wspaniale się ją szkoli, szybko chwyta komendy i z radością je wykonuje. Świetnie współpracuje z człowiekiem, łatwo i szybko się uczy nowości. Buba została oceniona przez behawiorystę i szkoleniowca - szuka odpowiedzialnego właściciela, który ma doświadczenie w prowadzeniu psów energicznych i będzie z nią pracował poprzez ruch i zabawę. Buba powinna być jedynym zwierzakiem w domu. Z uwagi na temperament i niezwykle radosne usposobienie, szukamy dla Buby domku bez dzieci. Buba jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty przed i po adopcyjne. Kontakt w sprawie adopcji Buby: Agnieszka 600881691 Marta 517680264 No to mamy juz 2 teksty :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Hi hi Na szybko 2 ogłoszenia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6150223_buba_amstaffka_kochajaca_ruch_i_zabawe.html http://ogl.infoludek.pl/ogloszenia/info/343206.xhtml W wolnej chwili zrobię więcej Agaga21 - czy mogę Cię prosić o allegro dla Buby? ;) Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Aga zwracaj uwage, zeby na koncu linka do watku nie bylo tego "/page2" ;) Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 ageralion napisał(a):Aga zwracaj uwage, zeby na koncu linka do watku nie bylo tego "/page2" ;) A co? Nie otwiera się wtedy wątek? Bo ja po prostu kopiuję linka i wklejam i już :eviltong::evil_lol: Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 agnieszka32 napisał(a):A co? Nie otwiera się wtedy wątek? Bo ja po prostu kopiuję linka i wklejam i już :eviltong::evil_lol: Otwiera ale na drugiej stronie ;) PS Buba wrzucona na cafeanimal.pl Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Zapomniałam wczoraj napisać - zapłaciłam za hotelik na razie 200 zł za 8 dni pobytu Buby. Mam nadzieję, że Buba długo bez domku nie będzie, bo zbankrutujemy :diabloti: I jeszcze jedno - Buba już się ładnie zaokrągliła. Ma też jakąś rankę na łapce, może sobie przetarła gdzieś, mam nadzieję, że sobie nie wygryzła tego sama :( Buba jest baaardzo wpatrzona w męża Kasi - wodzi za nim wzrokiem cały czas, kiedy pojawi się w pobliżu :loveu: Quote
agnieszka32 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Buba,19087 Może Bubę wydrukują w Metrze? ;) Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='agnieszka32']http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Buba,19087 Może Bubę wydrukują w Metrze? ;) Oby ;) Dodalam ja tez na szerlok.pl Quote
agaga21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1168518344 allegro buby Quote
blacky. Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cicho tutaj od 2 dni... Idę w poniedziałek do Pani Kasi. Postaram się wkręcić na przejażdżkę do hoteliku ;) Quote
agnieszka32 Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 blacky764 napisał(a):Cicho tutaj od 2 dni... Idę w poniedziałek do Pani Kasi. Postaram się wkręcić na przejażdżkę do hoteliku ;) To świetnie - wymiziaj Bubę od nas bardzo mocno! Tylko uważaj na spacerze, jeśli będziesz chciała się z nią przejść - ciągnie na smyczy i łatwo wychodzi z obroży. Zostawiłam jej ostatnio taką błękitną zaciskową obrożę Rogza, jest dla niej idealna, nie powinna się wysmyknąć z niej ;) Quote
blacky. Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Agnieszko przyjemność spaceru zostawie Panu Pawłowi ;) Ja mu potowarzysze i porobie zdjęcia ;) Chyba że odmówi spaceru to wtedy zobaczymy ;) Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Filmik Buby http://www.youtube.com/watch?v=bnGrgDYADCw (tylko jest jeden błąd :roll: zamiast "Takim prawdziwym" jest "Takim prawdziwy" :eviltong: ) EDIT. Narazie zrobiłam tylko Bubie bo miała pełno zdjęć ale czekam też na zdjecia Babet i Fussa :) Quote
ania z poznania Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Cioteczki kochane, zapraszam serdecznie na nowy bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29?p=15128169#post15128169 Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='kamilqax95x'] Filmik Buby http://www.youtube.com/watch?v=bnGrgDYADCw Nie wiem czy ktoś zauważył, ale jak nie to przypominam :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 bull-gang napisał(a):jest jakis plan jesli chodzi o Bube? Na razie niestety, nie. Wykupiłam jej ogłoszenia na bazarku, na 75 portalach ogłoszeniowych. I czeka w kolejce do Szczecinka ;) Quote
Recommended Posts