Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super wiesci, nie ukrywam ze takich sie wlasnie spodziewalam ;) Foteczki sa poprostu genialne!!!! Aga wyrabiasz sie i z dnia na dzien robisz coraz lepsze zdjecia. Normalnie bedzie straszny dylemat, ktore wybrac do ogloszen :hmmmm:

Ale ona jest piekna i do tego wymagajaca, moj typ jak nic :loveu:

Posted

Buba to piękna i młoda suczka w typie amstaffa. Ma świetny, chociaż wymagający charakter, który został sprawdzony przez profesjonalnego behawiorystę. Jest wesoła, kontaktowa, towarzyska i pozbawiona agresji do człowieka. W pełni zdrowa i wysterylizowana czeka na swój wymarzony domek (bez dzieci oraz innych zwierząt).

Bubę wspaniale się szkoli, szybko chwyta komendy i z radością wypełnia polecenia. Ładnie wykonuje siad, waruj, podaj łapę, szukaj. Nie potrafi jednak chodzić na smyczy przy nodze i ciągnie oraz gryzie smycz w momencie ekscytacji. Jej nastawienie na ruch i pracę z człowiekiem sprawia, że będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów (agility, rower, pływanie, Taniec z psem, itp.).

Buba jest bardzo dominująca i ma tendencję do „włażenia na głowę”. Idealnie potrafi wyczuć człowieka i wykorzystać to na swoją korzyść. Jej właścicielem może być jedynie osoba nie tylko fizycznie aktywna, ale również posiadająca doświadczenie w pracy z psami.

Cos do zmiany, dodania?

Posted

Napisałam dla Buby krótki tekst do ogłoszeń, nic innego nie wymyślę :eviltong:

Buba to piękna 2 letnia suczka mix amstaffa.
Jest wspaniałą, zdrową, radosną suczką, bez cienia agresji do człowieka. Będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów - agility, rower, pływanie, frisbee itp... Wspaniale się ją szkoli, szybko chwyta komendy i z radością je wykonuje. Świetnie współpracuje z człowiekiem, łatwo i szybko się uczy nowości.

Buba została oceniona przez behawiorystę i szkoleniowca - szuka odpowiedzialnego właściciela, który ma doświadczenie w prowadzeniu psów energicznych i będzie z nią pracował poprzez ruch i zabawę. Buba powinna być jedynym zwierzakiem w domu.
Z uwagi na temperament i niezwykle radosne usposobienie, szukamy dla Buby domku bez dzieci.

Buba jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty przed i po adopcyjne.
Kontakt w sprawie adopcji Buby:
Agnieszka 600881691
Marta 517680264

Posted

ageralion napisał(a):
Buba to piękna i młoda suczka w typie amstaffa. Ma świetny, chociaż wymagający charakter, który został sprawdzony przez profesjonalnego behawiorystę. Jest wesoła, kontaktowa, towarzyska i pozbawiona agresji do człowieka. W pełni zdrowa i wysterylizowana czeka na swój wymarzony domek (bez dzieci oraz innych zwierząt).

Bubę wspaniale się szkoli, szybko chwyta komendy i z radością wypełnia polecenia. Ładnie wykonuje siad, waruj, podaj łapę, szukaj. Nie potrafi jednak chodzić na smyczy przy nodze i ciągnie oraz gryzie smycz w momencie ekscytacji. Jej nastawienie na ruch i pracę z człowiekiem sprawia, że będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów (agility, rower, pływanie, Taniec z psem, itp.).

Buba jest bardzo dominująca i ma tendencję do „włażenia na głowę”. Idealnie potrafi wyczuć człowieka i wykorzystać to na swoją korzyść. Jej właścicielem może być jedynie osoba nie tylko fizycznie aktywna, ale również posiadająca doświadczenie w pracy z psami.

agnieszka32 napisał(a):
Buba to piękna 2 letnia suczka mix amstaffa.
Jest wspaniałą, zdrową, radosną suczką, bez cienia agresji do człowieka. Będzie świetnym kompanem do wszelkiego rodzaju zabaw i sportów - agility, rower, pływanie, frisbee itp... Wspaniale się ją szkoli, szybko chwyta komendy i z radością je wykonuje. Świetnie współpracuje z człowiekiem, łatwo i szybko się uczy nowości.

Buba została oceniona przez behawiorystę i szkoleniowca - szuka odpowiedzialnego właściciela, który ma doświadczenie w prowadzeniu psów energicznych i będzie z nią pracował poprzez ruch i zabawę. Buba powinna być jedynym zwierzakiem w domu.
Z uwagi na temperament i niezwykle radosne usposobienie, szukamy dla Buby domku bez dzieci.

Buba jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz zgoda na wizyty przed i po adopcyjne.
Kontakt w sprawie adopcji Buby:
Agnieszka 600881691
Marta 517680264

No to mamy juz 2 teksty :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
Aga zwracaj uwage, zeby na koncu linka do watku nie bylo tego "/page2" ;)

A co? Nie otwiera się wtedy wątek? Bo ja po prostu kopiuję linka i wklejam i już :eviltong::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A co? Nie otwiera się wtedy wątek? Bo ja po prostu kopiuję linka i wklejam i już :eviltong::evil_lol:

Otwiera ale na drugiej stronie ;)

PS Buba wrzucona na cafeanimal.pl

Posted

Zapomniałam wczoraj napisać - zapłaciłam za hotelik na razie 200 zł za 8 dni pobytu Buby. Mam nadzieję, że Buba długo bez domku nie będzie, bo zbankrutujemy :diabloti:
I jeszcze jedno - Buba już się ładnie zaokrągliła. Ma też jakąś rankę na łapce, może sobie przetarła gdzieś, mam nadzieję, że sobie nie wygryzła tego sama :(

Buba jest baaardzo wpatrzona w męża Kasi - wodzi za nim wzrokiem cały czas, kiedy pojawi się w pobliżu :loveu:

Posted

blacky764 napisał(a):
Cicho tutaj od 2 dni...
Idę w poniedziałek do Pani Kasi. Postaram się wkręcić na przejażdżkę do hoteliku ;)

To świetnie - wymiziaj Bubę od nas bardzo mocno! Tylko uważaj na spacerze, jeśli będziesz chciała się z nią przejść - ciągnie na smyczy i łatwo wychodzi z obroży. Zostawiłam jej ostatnio taką błękitną zaciskową obrożę Rogza, jest dla niej idealna, nie powinna się wysmyknąć z niej ;)

Posted

bull-gang napisał(a):
jest jakis plan jesli chodzi o Bube?

Na razie niestety, nie. Wykupiłam jej ogłoszenia na bazarku, na 75 portalach ogłoszeniowych. I czeka w kolejce do Szczecinka ;)