Oscar Patric Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Cześć Dziewczyny:) pina_collie dzięki bardzo za banerek,jest wow mizianki i buziaczki będą przekazane Quote
pina_collie Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witamy przystojniaka ,posyłam buziaki ;) Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='pina_collie']Witamy przystojniaka ,posyłam buziaki ;)[/QUOTE] dzięki,będą przekazane i łapka od Księciunia :) :) Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 O widzę, że nowy bannerek! śliczny:loveu: Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='magdabroy']Linka się bardzo dobrze sprawdza jak pies nie zawsze wraca na wołanie ;) Masz poprostu smycz (np.20m) i jak zawołasz psa, a on nie chce wrócić, to zawsze można go na lince szarpnąć, żeby odwrócić jego uwagę od czegoś co go interesowało, można ją szybko skrócić ;) Pies jest pod stałą kontrolą :) Linka też jest fajną sprawą jak suczka ma cieczkę. Może pobiegać, a nie ucieknie do psa ;)[/QUOTE] Ja całe szczęście problemu takiego nie mam.. Czok pilnuje się nogi jak nic a za suczkami nie poleci bo jest kastracikiem :) Quote
Oscar Patric Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='roadtonowhere']O widzę, że nowy bannerek! śliczny:loveu:[/QUOTE] dzięki :) :) Quote
panbazyl Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 dawno mnie tu nie było, banerek slicznosci :) Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Piękny Oscar :loveu: Mizianko dla niego :cool3: Quote
jonQuilla Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 witam :multi::multi: wygłaszcz i wycałuj Oscarka ode mnie :loveu: Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 cieszę się bardzo że mój gnojek się podoba,mizianki będą przekazane:eviltong: Lucyfer we własnej osobie:diabloti::diabloti::diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/94/dedeocw.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/6797/dedeocw.jpg[/IMG][/URL] Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='magdabroy']Jak możesz Oscarka nazywać Lucyferem :mad:[/QUOTE] no bo to z niego diabeł wcielony,jest niedobry,niegrzeczny,nie słucha się,i na okrągło by tylko psocił a nic nie chce się uczyć,więc albo jest za inteligentny że wszystko go nudzi,albo niestety na odwrót Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 To zostańmy przy tym, że jest za inteligentny :) Quote
Oscar Patric Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='magdabroy']To zostańmy przy tym, że jest za inteligentny :)[/QUOTE] Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:( Quote
*Magda* Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Może warto go zmotywować czymś nowym? skoro już mu nie sprawia radości wykonywanie komend :( Quote
taxelina Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='unikatowydiament']Misiek nawet ostatnio mówił że Oscar zrobił się tak jakoś głupszy,ma problemy z komendami,nie pamięta ich i nie chce się uczyć nowych,a zawsze z Michałek wykonywał w mig komendy:([/QUOTE] A co dostaje w nagrode? Quote
Kaaasia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='unikatowydiament']cieszę się bardzo że mój gnojek się podoba,mizianki będą przekazane:eviltong: Lucyfer we własnej osobie:diabloti::diabloti::diabloti: [URL]http://img94.imageshack.us/img94/6797/dedeocw.jpg[/URL] [/QUOTE] W takim razie głaski i całuski ode mnie i mojego Lucyfera zwanego też Diablątkiem :diabloti: Quote
roadtonowhere Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Hejka :sweetCyb:miłego dzionka życzę :razz: ostatnie zdjęcie Oscarka piękne ;) Quote
Recommended Posts