Barkelona Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 I również moim zdaniem Oscar to stafford pełną gębą :) I to jest właściwe miejsce dla niego :) Quote
Oscar Patric Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='phase']Zapraszam do Żabciowej galeryjki. :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/223167-Moje-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie[/url].[/QUOTE] zaraz wpadniemy :) Quote
Oscar Patric Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Witamy się cieplutko:) Dzisiaj Księciuniu sam się obsłużył,wlazł sobie na krzesło a z krzesła na stół,i zjadł moje dwa pączki i wypił capuccino :D a moje zaziębienie się pogorszyło,i mam zapalenie oskrzeli,dostałam antybiotyk i za tydzień mam iść do kontroli pozdrawiamy:) Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No to grzej dooopkę w domu i zdrowiej ;) Quote
Oscar Patric Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='magdabroy']No to grzej dooopkę w domu i zdrowiej ;)[/QUOTE] no dzięki,ale na L-4 nie mogę iść,grożą zwolnieniami praca mi się podoba,normalnie zero stresu,ludzie są ok jakoś dam radę:) Quote
łamAga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A ja dzisiaj poszlam po L4 , zdrowie ważniejsze :lol: kierownik puszczal teksty ze co to za choroba na 3 dni ale ja wiecej L4 nie chcialam chociaz proponowala mi do poniedziałku ;) Quote
panbazyl Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 oj nieładnie jak ktos robi :tyły" galerii z powodu braku papiera. Nie przejmuj się tym. To chyba ktoś nadinterpretuje nowelizację ustawy o ochronie zwierząt :p ech Ja i tak bede zaglądać do tej galerii Quote
phase Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Życzę szybkiego powrotu do zdrówka! No w końcu Oscar chciał sobie zrobić Tłusty Czwartek. :D Quote
łamAga Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='M&S']L4 trzeba brac razem z weekendem.......[/QUOTE] dlaczego ?? ja mam z sobota wlacznie ,jak bym im zaniosla do poniedzialku to ustawili by mnie calkiem gdzie indziej na linie i bym pozniej sie walesala co chwile na innej lini na innej zmianie itd Quote
Oscar Patric Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Witamy się cieplutko:) dziekuję bardzo:) ostatnio rozmawiałam z tatą i przyznał mi się że Oscar często wypijał mu piwo,raz go kiedyś przyłapał,a więc Synek wskakuje na krzesło,z krzesła na stół a ze stołu na meblościankę i myk chwyta puszkę,i leci sobie na swoje legowisko,i tam przegryza puszkę i liże piwko a niestety mój ojciec zamiast zareagować,to stał i się śmiał,a potem na około chwalił się jakiego to ma mądrego psiaka [COLOR="#a0522d"]Buszki Tobie także zdrówka[/COLOR]:) Quote
Kaaasia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Z Oscara jest pies samoobsługowy :lol:- co będzie czekał aż go nakarmią :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No proszę, jaki zdolny psiak... :D (mówią, że pies się upodabnia do właściciela? :D) Quote
Oscar Patric Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='kamilka91']No proszę, jaki zdolny psiak... :D (mówią, że pies się upodabnia do właściciela? :D)[/QUOTE] i to jak Oscar częściowo upodobnił się do każdego z Nas uparty jest jak mój ojciec,mądry jak mój Misiek,a charakter tak ciężki jak Domcia,a po mnie ma resztę a dzisiaj jak sprzątałam mieszkanie to Księciuniu postanowił mi pomóc,i zjadł mi tapetę,poszarpał pędzel do malowania i wylał rozpuszczalnik na mozaikę:( Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Korzystając z zaproszenia wpadliśmy Cudny psiak Pozdrawiamy Quote
Oscar Patric Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='Patka & Alan']Korzystając z zaproszenia wpadliśmy Cudny psiak Pozdrawiamy[/QUOTE] witamy w Naszych skromnych progach i zapraszamy częściej:) Quote
Don_Vito Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Odwiedzam galeryjką od jakiegoś czasu, ale zdjęć brakuje! Mało, mało, mało! :) Czekam na aktualizacje, a Oscarek jest śliczny! ;) ;) ;) Quote
Buszki Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Trzeba było powiedzieć Księciuniowi co ma zrobić.Bidulek nie wiedział,to łapał się za co mógł... Quote
Guest Dreaming Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy w Naszych skromnych progach i zapraszamy częściej:)[/QUOTE] Postaramy się :) i Prosimy o zdjęcia:) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zdrówka:) Mam nadzieje, że dzisiaj jest troche lepiej...? pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [COLOR="#556b2f"]Witamy się niedzielnie:) gorączki w końcu nie mam,ale katar i kaszel mnie okropnie męczą,w czwartek idę do kontroli jak już będę się lepiej czuła to porobię Ksieciuniowi parę fotek:) pozdrawiamy cieplutko:) :)[/COLOR] Quote
Recommended Posts