Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy się cieplutko:)

Dzisiaj Księciuniu sam się obsłużył,wlazł sobie na krzesło a z krzesła na stół,i zjadł moje dwa pączki i wypił capuccino :D

a moje zaziębienie się pogorszyło,i mam zapalenie oskrzeli,dostałam antybiotyk i za tydzień mam iść do kontroli

pozdrawiamy:)

Posted

A ja dzisiaj poszlam po L4 , zdrowie ważniejsze :lol: kierownik puszczal teksty ze co to za choroba na 3 dni ale ja wiecej L4 nie chcialam chociaz proponowala mi do poniedziałku ;)

Posted

oj nieładnie jak ktos robi :tyły" galerii z powodu braku papiera. Nie przejmuj się tym. To chyba ktoś nadinterpretuje nowelizację ustawy o ochronie zwierząt :p ech
Ja i tak bede zaglądać do tej galerii

Posted

[quote name='M&S']L4 trzeba brac razem z weekendem.......[/QUOTE]

dlaczego ??

ja mam z sobota wlacznie ,jak bym im zaniosla do poniedzialku to ustawili by mnie calkiem gdzie indziej na linie i bym pozniej sie walesala co chwile na innej lini na innej zmianie itd

Posted

Witamy się cieplutko:)

dziekuję bardzo:)

ostatnio rozmawiałam z tatą i przyznał mi się że Oscar często wypijał mu piwo,raz go kiedyś przyłapał,a więc Synek wskakuje na krzesło,z krzesła na stół a ze stołu na meblościankę i myk chwyta puszkę,i leci sobie na swoje legowisko,i tam przegryza puszkę i liże piwko
a niestety mój ojciec zamiast zareagować,to stał i się śmiał,a potem na około chwalił się jakiego to ma mądrego psiaka

[COLOR="#a0522d"]Buszki Tobie także zdrówka[/COLOR]:)

Posted

[quote name='kamilka91']No proszę, jaki zdolny psiak... :D

(mówią, że pies się upodabnia do właściciela? :D)[/QUOTE]

i to jak Oscar częściowo upodobnił się do każdego z Nas

uparty jest jak mój ojciec,mądry jak mój Misiek,a charakter tak ciężki jak Domcia,a po mnie ma resztę

a dzisiaj jak sprzątałam mieszkanie to Księciuniu postanowił mi pomóc,i zjadł mi tapetę,poszarpał pędzel do malowania i wylał rozpuszczalnik na mozaikę:(

Guest Dreaming
Posted

Korzystając z zaproszenia wpadliśmy
Cudny psiak
Pozdrawiamy

Guest Dreaming
Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy w Naszych skromnych progach i zapraszamy częściej:)[/QUOTE]

Postaramy się :) i Prosimy o zdjęcia:)

Posted

[COLOR="#556b2f"]Witamy się niedzielnie:)

gorączki w końcu nie mam,ale katar i kaszel mnie okropnie męczą,w czwartek idę do kontroli

jak już będę się lepiej czuła to porobię Ksieciuniowi parę fotek:)

pozdrawiamy cieplutko:) :)[/COLOR]