Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 godzin temu, Tyś napisał:

Przystojniacha :)))

dziękujemy Justyna :)

Księciu waży 29 kg,kupiłam mu MSM i wit.C dla lepszej kondycji stawów,kryl i czystek,mięso mam zamówione trzeba je tylko odebrać,braciszek się zaoferował.

Posted
19 godzin temu, Paulina94 napisał:

Piękny Oskarek :)

dziękuję :)

17 godzin temu, Tyś napisał:

Jaki on leciutki :)

Musi tak mało ważyć bo ma za słabe kolana aby mu dużą wagę utrzymały,wyszła jego duża waga,kiedyś Oscar ważył prawie 45 kg

Posted
O 8.09.2016 o 18:51, Tyś napisał:

Właśnie coś wydawało mi się, że ważył o wiele więcej :)

Kiedyś tak,ale zdrowie jest ważniejsze,Synek ma słabe kolana,Ortopeda mówi że jemu starość" w kości "weszła,zaczęłyśmy bu podawać MSM,wit C oraz wapń i wit D3,ma mu pomóc na problemy ze stawami.Dobrze że  Księciulowi kupiłam legowisko ortopedyczne,musi unikać mokrych i wilgotnych miejsc.

• 2 weeks later...
Posted
21 godzin temu, majoka napisał:

DSC_0018_zpsdnpcr6pz.jpg

obłęd w oczach hehehe

19 godzin temu, Tyś napisał:

Buhahahaha, ześwirował.

Dziewczyny,Księciu na starość dostał świra jakie go TTB mają za młodu:)

U Nas już jesień czuć,w nocy dość zimno,a w południe słońce świeci i da się wytrzymać,mama z Gdańska wróciła i cieszy się że drugi raz miała ładną pogodę.Siostra 01/10 ma swoją wymarzoną szkołę,informatykę,jest dobra więc w jej przypadku jest ok.Misiek zabrał Księciunia do Rumunii,brakuje go chociaż wiem że jest w dobrych rękach.

Posted

W Rumunii Syno Księcia Dracule będzie szukał :)

Mamy w ogródku Księcia dziką różę,postanowiłam ją zerwać,a teraz mam tak opłakane dłonie,ale trudno wiadomo co się robi dla kogoś kogo się kocha :)

Posted

Hejka Księciu teraz na Krecie siedzi a Ja mu kupiłam koście ze szpikiem,oczywiście do BARFa,ale ciężko je dostać,podzieliłam i myk do zamrażarki.Ale jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie,chętnie bym zwiała do mojej samotni a tu ni dy rydy.

Posted

A po co taka olczasta obroża, przecież jeżeli się pies będzie bawił z innym to może go pokaleczyć i powód do draki jak znalazł. Bo ten skaleczony nie posądzi o zło obroży tylko psa, który ja nosi. A taki sposób szpanowania jest dziecinny i niebezpieczny dla otoczenia. Bo nawet człowiekowi może uszkodzić nogę.

Posted

20 godzin temu, dwbem napisał:

A po co taka olczasta obroża, przecież jeżeli się pies będzie bawił z innym to może go pokaleczyć i powód do draki jak znalazł. Bo ten skaleczony nie posądzi o zło obroży tylko psa, który ja nosi. A taki sposób szpanowania jest dziecinny i niebezpieczny dla otoczenia. Bo nawet człowiekowi może uszkodzić nogę.

Mój pies nie bawi się z innymi psami,a obrożę z kolcami nosi od kilku lat i nikt nie ucierpiał,a jaki szpan.Jak bym chciała poszpanować to bym pod blok zajechała nową BMW.

A po drugie jak każdy TTB mój piesio  lubi ludzi wiec nie wiem po co hallo robisz,tyle w tym temacie.