Oscar Patric Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 19 godzin temu, Tyś napisał: Przystojniacha :))) dziękujemy Justyna :) Księciu waży 29 kg,kupiłam mu MSM i wit.C dla lepszej kondycji stawów,kryl i czystek,mięso mam zamówione trzeba je tylko odebrać,braciszek się zaoferował. Quote
Oscar Patric Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 19 godzin temu, Paulina94 napisał: Piękny Oskarek :) dziękuję :) 17 godzin temu, Tyś napisał: Jaki on leciutki :) Musi tak mało ważyć bo ma za słabe kolana aby mu dużą wagę utrzymały,wyszła jego duża waga,kiedyś Oscar ważył prawie 45 kg Quote
Tyśka) Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Właśnie coś wydawało mi się, że ważył o wiele więcej :) Quote
Oscar Patric Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 O 8.09.2016 o 18:51, Tyś napisał: Właśnie coś wydawało mi się, że ważył o wiele więcej :) Kiedyś tak,ale zdrowie jest ważniejsze,Synek ma słabe kolana,Ortopeda mówi że jemu starość" w kości "weszła,zaczęłyśmy bu podawać MSM,wit C oraz wapń i wit D3,ma mu pomóc na problemy ze stawami.Dobrze że Księciulowi kupiłam legowisko ortopedyczne,musi unikać mokrych i wilgotnych miejsc. Quote
Tyśka) Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Bardzo rozsądnie : Cieszy mnie ten stan rzeczy. Quote
Oscar Patric Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 3 godziny temu, Tyś napisał: Bardzo rozsądnie : Cieszy mnie ten stan rzeczy. Dzięki staram się jak mogę aby Syno miał to co najlepsze :) Quote
Oscar Patric Posted September 26, 2016 Author Posted September 26, 2016 21 godzin temu, majoka napisał: obłęd w oczach hehehe 19 godzin temu, Tyś napisał: Buhahahaha, ześwirował. Dziewczyny,Księciu na starość dostał świra jakie go TTB mają za młodu:) U Nas już jesień czuć,w nocy dość zimno,a w południe słońce świeci i da się wytrzymać,mama z Gdańska wróciła i cieszy się że drugi raz miała ładną pogodę.Siostra 01/10 ma swoją wymarzoną szkołę,informatykę,jest dobra więc w jej przypadku jest ok.Misiek zabrał Księciunia do Rumunii,brakuje go chociaż wiem że jest w dobrych rękach. Quote
Tyśka) Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Super, że u Was tak się układa :) Mój też z wiekiem coraz młodszy (umysłowo) :D A co będzie robił w Rumunii?! Quote
Oscar Patric Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 W Rumunii Syno Księcia Dracule będzie szukał :) Mamy w ogródku Księcia dziką różę,postanowiłam ją zerwać,a teraz mam tak opłakane dłonie,ale trudno wiadomo co się robi dla kogoś kogo się kocha :) Quote
Oscar Patric Posted September 28, 2016 Author Posted September 28, 2016 Hejka Księciu teraz na Krecie siedzi a Ja mu kupiłam koście ze szpikiem,oczywiście do BARFa,ale ciężko je dostać,podzieliłam i myk do zamrażarki.Ale jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie,chętnie bym zwiała do mojej samotni a tu ni dy rydy. Quote
Oscar Patric Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Jakoś tak ostatnio na wspominki mnie wzięło,Księciu :) Quote
Oscar Patric Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Jakoś tak ostatnio na wspominki mnie wzięło,Księciu :) Quote
Oscar Patric Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Ale się mi podublowało cholerka Quote
dwbem Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 A po co taka olczasta obroża, przecież jeżeli się pies będzie bawił z innym to może go pokaleczyć i powód do draki jak znalazł. Bo ten skaleczony nie posądzi o zło obroży tylko psa, który ja nosi. A taki sposób szpanowania jest dziecinny i niebezpieczny dla otoczenia. Bo nawet człowiekowi może uszkodzić nogę. Quote
Oscar Patric Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 20 godzin temu, dwbem napisał: A po co taka olczasta obroża, przecież jeżeli się pies będzie bawił z innym to może go pokaleczyć i powód do draki jak znalazł. Bo ten skaleczony nie posądzi o zło obroży tylko psa, który ja nosi. A taki sposób szpanowania jest dziecinny i niebezpieczny dla otoczenia. Bo nawet człowiekowi może uszkodzić nogę. Mój pies nie bawi się z innymi psami,a obrożę z kolcami nosi od kilku lat i nikt nie ucierpiał,a jaki szpan.Jak bym chciała poszpanować to bym pod blok zajechała nową BMW. A po drugie jak każdy TTB mój piesio lubi ludzi wiec nie wiem po co hallo robisz,tyle w tym temacie. Quote
mar....ka Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 patrząc na śnieg, chcę święta i choinkę! Quote
Recommended Posts