Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej! :)

Cieszy czytanie takich dobrych wieści :) Gratuluję :)

No i super, że piesowi służy surowizna. Zeus na Barfie jest już 1,5 roku i ani ja ani on nie zamienilibyśmy tej dietki na nic innego. Przerobiliśmy już też karmienie Barfem na wakacjach. Bez lodówki ani rusz. Mieliśmy karmę, ale już w drugim dniu pieseczkowi się odwidziało i patrzył na mnie z miną "Matka pogięło cię??? Gdzie mięcho?!" i trzeba było improwizować. Znalezienie mięsa w małej, wypoczynkowej mieścince łatwe nie było, ale udało się i pies przeżył :P

Posted
O 9.08.2016 o 19:25, Paulina94 napisał:

To świetnie :)

O 10.08.2016 o 15:53, Chesti napisał:

Hej! :)

Cieszy czytanie takich dobrych wieści :) Gratuluję :)

No i super, że piesowi służy surowizna. Zeus na Barfie jest już 1,5 roku i ani ja ani on nie zamienilibyśmy tej dietki na nic innego. Przerobiliśmy już też karmienie Barfem na wakacjach. Bez lodówki ani rusz. Mieliśmy karmę, ale już w drugim dniu pieseczkowi się odwidziało i patrzył na mnie z miną "Matka pogięło cię??? Gdzie mięcho?!" i trzeba było improwizować. Znalezienie mięsa w małej, wypoczynkowej mieścince łatwe nie było, ale udało się i pies przeżył :P

witamy się :)

Pomału zaczyna się wszystko układać w jeden cały kawałek,krok po kroku i do przodu :)

Razem z siostrą pracujemy,muszę ją wyszkolić aby mogła sama pracować,jesteśmy na etapie ogarniania wszystkiego w pracy,ostatni partner zostawił ogromny syf i brud

Posted
O 13.08.2016 o 21:23, dOgLoV napisał:

Przystojniak <3

dzięki :)

23 godzin temu, Tyś napisał:

Jaki wpatrzony :D

23 godzin temu, majoka napisał:

dokładnie :)

bo marchewkę mama mu pokazała :)

Muszę jutro podpisać umowę w biurze rachunkowym,potem dać umowę siostrze,pomyśleć nad telefonem na firmę,ale tego wszystkiego jest,normalnie czasu mi brakuje.A na dodatek zaziębiła się,a tu na mojej głowie wszystko.

Posted
3 godziny temu, Oscar Patric napisał:

dzięki :)

bo marchewkę mama mu pokazała :)

Muszę jutro podpisać umowę w biurze rachunkowym,potem dać umowę siostrze,pomyśleć nad telefonem na firmę,ale tego wszystkiego jest,normalnie czasu mi brakuje.A na dodatek zaziębiła się,a tu na mojej głowie wszystko.

młoda Jesteś, dasz radę :)

Posted

witanko :)

Dzięki dziewczyny,u mnie brak czasu jak nigdy,pełno mam na głowie,w pracy same usterki,uczę się w między czasie być szefową,ale to nie takie łatwe.Nie dawno zdałam sobie sprawę że Synol za 5 miesięcy skończy 10 lat,kiedy ten czas tak smyrnoł?!

Na dworze zaś upały wróciły,dobijają mnie,bo chora jestem,nie umie się gorączki pozbyć,bo cały czas na nogach,wszystko załatwiam.

pozdrawiam cieplutko,jak tylko trochę czasu znajdę zaś wpadnę na Dogo :)

Posted
O 19.08.2016 o 14:41, Tyś napisał:

Hej :)
Ty trochę odsapnij, bo taka bieganina na zdrowie Ci nie wyjdzie ;)

Dzisiaj mam kilka godzin wolnych,siostra do pracy mi wróciła,będę musiała się do urzędu wybrać,zapytać się o stażystkę,może mi dadzą

Posted

Hej,siostra do pracy wróciła,całą niedzielę mam wolną hura,jutro jadę po kasę ze stacji,zaś na kuriera czekam dla Księciunia przyjdzie nagroda.Na dworze jest ciepło,miałam jedną pracownicę,ale jest kiepska,więc zrezygnowałam z Niej.Poszukam sobie lepszej,takiej która chce pracować,a nie całą dniówkę siedzieć na FB,esmesować i mizdrzyć się do facetów,a potem wielce ździwienie że jej nie chcę.Zawsze zastanawiałam się jak być szefem,teraz jestem nie jest źle,tylko mam wszystko na głowie i ogrom obowiązków,ale nie narzekam bo chciałam i mam.

Posted
O 26.08.2016 o 08:54, Paulina94 napisał:

Ale za to jaka satysfakcja, że TY tu jesteś szefem :D

Trochę dziwnie się w takiej roli czuję,ale źle nie jest,będzie lepiej jak kogoś sobie znajdziemy.Ma także w końcu wejść zakaz handlu w niedzielę,było by zajebiście

Księciulino :)  

14068562_693378374161301_8838021749009091343_o.jpg

Posted
3 godziny temu, Tyś napisał:

Pan i władca :D

oj tak,On uważa mnie za swojego niewolnika niczym kot ;)

Dzisiaj do pracy przyszedł do mnie kot,pospał sobie,przeciągnął się i poszedł,a na mnie nawet nie spojrzał.Dałam już ogłoszenie że potrzebuję kogoś do pracy w weekend,wierzę że szybko znajdę osobę sumienną,uczciwą i chcącą pracować,najbardziej boję się kradzieży.Ale wiem że nie każdy taki jest.Mama zaś za 3 tygodnie jedzie do Gdańska a My mamy wolną chatę hihi.

Posted

Siostra już po szkoleniu lotto,teraz może bez obaw sprzedawać,na dal mamy ładnie ciepło,wczoraj zamiast grilla zrobiłyśmy sobie zwykłe rożno,kiełbasę na patykach piekłyśmy,ale jaj normalnie były.Muszę przyznać że była o wiele lepsza niż z grilla.Oscar już 3 miesiąc na Barfie,zrobiłam mu badania aby wiedzieć czy wszystko jest ok,chodzi o karmienie.

Posted
16 godzin temu, Tyś napisał:

Dałaś ogłoszenie, że szukasz pracownika... zgłosił się kot :D

Masz już wyniki badan Oscarka?

Hej,jednak nikogo nie będziemy szukać,zmiana planów

Postanowiłam być mikroskopijnym filantropem,znalazłam fundację która pomaga dzieciom(przemoc domowa),muszę coś robić,aby było ważne,tak samo jak zeszłoroczna pomoc w fundacji.

Nie mam jeszcze badań