Leokadia Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wiesz chyba dziewczynom chodzi i to , że łańcuszek w takim przypadku działa podobnie i może dźwięk podobny wydawać, a wystające kocle mogłyby zrobić np. Tobie krzywdę a na mrozie jak ci po nodze przejedzie to nic miłego, bo w końcy kolczatka była stworzona by inaczej jej używać. Quote
Oscar Patric Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='leónowa']Wiesz chyba dziewczynom chodzi i to , że łańcuszek w takim przypadku działa podobnie i może dźwięk podobny wydawać, a wystające kocle mogłyby zrobić np. Tobie krzywdę a na mrozie jak ci po nodze przejedzie to nic miłego, bo w końcy kolczatka była stworzona by inaczej jej używać.[/QUOTE] no tak,Ja się staram aby Oscar miał ją jak najmniej założoną,co raz częściej mu ją zdejmuje,będę z nim tak ćwiczyć,do momentu,kiedy jej w ogóle nie będzie miał założonej,a będzie wyprowadzany na zwykłej.Tylko w jego przypadku jakiś czas do zajmie Quote
kalyna Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='leónowa']Wiesz chyba dziewczynom chodzi i to , że łańcuszek w takim przypadku działa podobnie i może dźwięk podobny wydawać, a wystające kocle mogłyby zrobić np. Tobie krzywdę a na mrozie jak ci po nodze przejedzie to nic miłego, bo w końcy kolczatka była stworzona by inaczej jej używać.[/QUOTE] no dokładnie o to mi chodzi :) Ja rozumiem po co ubiera się kolczatkę. Rozumiem, ze u Was ona pomaga. Tylko jak już jej używasz to używaj tak jak się powinno. Wtedy może przyniesie to szybciej efekt. A nie tak ubrana, bo to jest bez sensu. Pisałaś, że reaguje na odgłos, no bo tak założone to kolce wcale nie działają, przynajmniej nie na Oskara. Więc kolczatka jest z metalu, tak samo jak różne łańcuszki. Może na łańcuszku lepiej pracowałoby się Wam? przynajmniej sobie krzywdy nie zrobisz. A on nie chodzi na równaj przy nodze? przecież w ten sposób bardzo szybko może zrobić Ci krzywdę. ja rozumiem, ze jest agresywny itp, bo to samo przerabiałam z Sonią i nie dążę do tego, abyś ściągnęła mu kolczatkę już, teraz. Chce abyś mu założyła prawidłowo kolce. Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Oscar potrafi chodzi na smyczy i bez przy nodze,a dzisiaj w ogóle nie miał założonej kolczatki,chcę tak go nauczyć aby jej w ogóle nie nosił. Mam na niego kilka nowych sposobów co do jego nie reagowania na psy,na razie to poskutkowało kilka razy,ale nie wiem czy na długo. Quote
Sonka95 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Trzymam kciuki , aby sposoby poskutkowały na długo :) Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='M&S']Cześć w sobotnie popołudnie:)[/QUOTE] hej:) [quote name='Sonka95']Trzymam kciuki , aby sposoby poskutkowały na długo :)[/QUOTE] dzięki [quote name='dOgLoV']Dzień doberek ;)[/QUOTE] oj,dobry,dobry:eviltong: [quote name='faith35']Zawsze warto próbować! :)[/QUOTE] fakt [quote name='marta.k9080']cześć Oscarki[/QUOTE] Hej:) Randkuje sobie ze Stachem,ale jest tak nudno jak flaki z olejem,nie wiem czy będę miała ochotę się zaś spotkać:evil_lol:,czas pokaże,no chyba aby sobie czas zabić z nudów:lol: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 (edited) [quote name='Sonka95']Może się potem Stachu rozkręci :)[/QUOTE] Stachu:evil_lol: [quote name='dOgLoV']hehehehe może musi się rozkręcić ;)[/QUOTE] może macie rację,ale najgorsze aby bardziej nie zbzikował:diabloti: Ostatnio wymyślił sobie,ze w nocy ok 02.00/03.00 trzeba wychodzić na siku,a robi to tak dobitnie,cały dom stawia na nogi,On musi i już :mad: ,a Pańcia chcąc nie chcąc idzie.A przecież na nocny spacerek idzie ok 23.30 na 40 minut:angryy: , gdzie wszystkie sprawy załatwia jak należy. Edited April 6, 2013 by unikatowydiament Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Yana']pozdrowienia dla Oskarka :-)[/QUOTE] dziękuję w imieniu Synalka,buziaczki od niego dla Was:cool3: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :)[/QUOTE] nawet super dobry Magduś:loveu: Miska upiekła ciasto bananowe do filmu"Pachnidło",uwielbiam takie Nasze seanse,gdzie prawie jest cała rodzinka,brata nie było,jest z dziewczyną,wiadomo... Quote
Besti Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']dziękuję w imieniu Synalka,buziaczki od niego dla Was:cool3:[/QUOTE] Dla mnie tez?:razz: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Besti']Dla mnie tez?:razz:[/QUOTE] ależ oczywiście że też:cool3: Oscar uwielbia rozdawać całuski,a w szczególności kiedy jajca umyje:lol: odgonić go nie idzie:diabloti: Quote
Besti Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='unikatowydiament']ależ oczywiście że też:cool3: Oscar uwielbia rozdawać całuski,a w szczególności kiedy jajca umyje:lol: odgonić go nie idzie:diabloti:[/QUOTE] mmmmmm zachęcające:loveu: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Besti']mmmmmm zachęcające:loveu:[/QUOTE] oooooo,jak nie przeszkadza,zapraszamy:lol: Oscar zawsze skory do rozdawania całuskow Quote
Sonka95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='unikatowydiament'] Miska upiekła ciasto bananowe do filmu"Pachnidło",uwielbiam takie Nasze seanse,gdzie prawie jest cała rodzinka,brata nie było,jest z dziewczyną,wiadomo...[/QUOTE] Fajne macie te wasze seanse :cool3: Quote
Recommended Posts