Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Besti']Nie mów:placz:
U nas zasypało totalnie, śnieg pada dalej, jest śnieżyca i wichura- wszytko razem wzięte!!!!!! Załamka[/QUOTE]
U Nas lekko jest śniegiem popruszone

[quote name='phase']Jakie piękne. :) [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/tulipany_zps30068c20.jpg[/URL][/QUOTE]

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/dre2_zps86a15ee0.jpg[/URL]
uwielbiam takie roześmiane morduchy:loveu:

zasypało nas na amen.[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Piękny uśmiechnięty Oskarek :loveu: [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Os_zpsf0ab1747.jpg[/URL][/QUOTE]
dzięki:) :)

[quote name='lula2010']....u nas tak samo...!!!!gdzie ta WIOSNA ????:shake:[/QUOTE]
chyba jeszcze nie tak prędko zawita:placz:

[quote name='M&S']Doberek Oskar:)

U nas biało....[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Ale zamyślony ;)[/QUOTE]
doberek:)

Posted

[quote name='Sonka95']Zaglądamy wieczorkiem :)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

Witamy się:)

Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Witamy się:)

Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.[/QUOTE]

:multi: to za chwilę będziesz zdrowa jak rybka

Posted

Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.[/QUOTE]

To dobrze , ze wiesz przynajmniej co ci jest ;)

Posted

Eee tam, zdrowa jesteś jak ryba:)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']oby Kochana[/QUOTE]

na pewno!:calus:

Posted

[quote name='lula2010']zdrowka zyczymy :calus::calus:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']My też życzymy zdrowia :)[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Cześć wieczornie i dużo zdróweczka życzę :smile:[/QUOTE]

dziękuje Kochane:)

[quote name='M&S']Dzień dobry Oskarki:)

Miłego dnia.[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']hejka Księciunie;)[/QUOTE]

[quote name='phase']Dzień dobry. ;)[/QUOTE]
doberek :)

Akurat zaczął u Nas śnieg sobie padać,byłam u lekarza rodzinnego,dostałam lekarstwo,mam ukryte zapalenie oskrzeli,za tydzień mam przyjść do kontroli.Gotuję rosół,Księciunio zaś dupsko sobie grzeje:eviltong:,jestem ciekawa czy też będzie zemną jadł rosół:mad:,zrobiłam do niego domowy makaron.

Posted

[quote name='magdabroy']Domowy makaron :loveu: Zjadłabym :)[/QUOTE]
szkoda ze mieszkasz tak daleko
od kond pamietam mama zawsze robila makaron,Ja obecnie tez,nawet kupilam sobie maszynke do makaronu,taka reczna

Posted

[quote name='unikatowydiament']szkoda ze mieszkasz tak daleko
od kond pamietam mama zawsze robila makaron,Ja obecnie tez,nawet kupilam sobie maszynke do makaronu,taka reczna[/QUOTE]

Moje teściowa robi sama makaron ;) Więc jak jestem w PL, to zupki są ze swojskim makaronem :loveu: