Oscar Patric Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Besti']Nie mów:placz: U nas zasypało totalnie, śnieg pada dalej, jest śnieżyca i wichura- wszytko razem wzięte!!!!!! Załamka[/QUOTE] U Nas lekko jest śniegiem popruszone [quote name='phase']Jakie piękne. :) [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/tulipany_zps30068c20.jpg[/URL][/QUOTE] [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/dre2_zps86a15ee0.jpg[/URL] uwielbiam takie roześmiane morduchy:loveu: zasypało nas na amen.[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Piękny uśmiechnięty Oskarek :loveu: [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Os_zpsf0ab1747.jpg[/URL][/QUOTE] dzięki:) :) [quote name='lula2010']....u nas tak samo...!!!!gdzie ta WIOSNA ????:shake:[/QUOTE] chyba jeszcze nie tak prędko zawita:placz: [quote name='M&S']Doberek Oskar:) U nas biało....[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Ale zamyślony ;)[/QUOTE] doberek:) Quote
Oscar Patric Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Sonka95']Zaglądamy wieczorkiem :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Witamy się:) Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze. Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']Witamy się:) Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.[/QUOTE] :multi: to za chwilę będziesz zdrowa jak rybka Quote
Sonka95 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']Witamy się:) Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.[/QUOTE] To dobrze , ze wiesz przynajmniej co ci jest ;) Quote
Oscar Patric Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='marta.k9080']:multi: to za chwilę będziesz zdrowa jak rybka[/QUOTE] oby Kochana Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']Witamy się:) Onkolog powiedział,że więcej się już nie spotkamy,daj mi na RTG płuc,ale z wynikiem mam iść do lekarza rodzinnego,za 3 dni mam urodzinki,więc mam małą imprezkę w pracy,a potem w domu.Jakoś nie chce mi się piec,wiec zamówiłam dwa małe torty i trochę ciasta.Czuję się jakoś nie za ciekawie,a Onkolog powiedział mi że mój kaszel,ból serca i w mostku,jest przez zły wymaz krwi,a jak skończę leczenie powinno być dobrze.[/QUOTE] Eee tam, zdrowa jesteś jak ryba:) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']oby Kochana[/QUOTE] na pewno!:calus: Quote
Oscar Patric Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='marta.k9080']na pewno!:calus:[/QUOTE] dzięki :):) Quote
Kaaasia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Cześć wieczornie i dużo zdróweczka życzę :smile: Quote
Oscar Patric Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='lula2010']zdrowka zyczymy :calus::calus:[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']My też życzymy zdrowia :)[/QUOTE] [quote name='Kaaasia']Cześć wieczornie i dużo zdróweczka życzę :smile:[/QUOTE] dziękuje Kochane:) [quote name='M&S']Dzień dobry Oskarki:) Miłego dnia.[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']hejka Księciunie;)[/QUOTE] [quote name='phase']Dzień dobry. ;)[/QUOTE] doberek :) Akurat zaczął u Nas śnieg sobie padać,byłam u lekarza rodzinnego,dostałam lekarstwo,mam ukryte zapalenie oskrzeli,za tydzień mam przyjść do kontroli.Gotuję rosół,Księciunio zaś dupsko sobie grzeje:eviltong:,jestem ciekawa czy też będzie zemną jadł rosół:mad:,zrobiłam do niego domowy makaron. Quote
Oscar Patric Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']Domowy makaron :loveu: Zjadłabym :)[/QUOTE] szkoda ze mieszkasz tak daleko od kond pamietam mama zawsze robila makaron,Ja obecnie tez,nawet kupilam sobie maszynke do makaronu,taka reczna Quote
Sonka95 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 U nas rano padał śnieżek ,ale teraz na szczęście przestał ;) Quote
Buszki Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Hejka :).Widzę,że dzisiaj mamy to samo na obiad ;). Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='unikatowydiament']szkoda ze mieszkasz tak daleko od kond pamietam mama zawsze robila makaron,Ja obecnie tez,nawet kupilam sobie maszynke do makaronu,taka reczna[/QUOTE] Moje teściowa robi sama makaron ;) Więc jak jestem w PL, to zupki są ze swojskim makaronem :loveu: Quote
Recommended Posts