Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']hej:)

U Nas po pruszyło śniegiem,i mieliśmy przymrozek,Oscar od wczoraj znowu robi głodówkę:mad:,normalnie ręce mi opadają,wypił tylko mleko i poszedł spać.[/QUOTE]

chyba się z Luną zgadał,bo ona wczoraj i dzisiaj marudziła przy jedzeniu:angryy:

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba się z Luną zgadał,bo ona wczoraj i dzisiaj marudziła przy jedzeniu:angryy:[/QUOTE]

I z Torą też :evil_lol: Wczoraj nie zjadła nic, dziś rano też nie :mad: Dopiero dziś wieczorem raczyła coś zjeść ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']I z Torą też :evil_lol: Wczoraj nie zjadła nic, dziś rano też nie :mad: Dopiero dziś wieczorem raczyła coś zjeść ;)[/QUOTE]

Co im odbija? Zima idzie trzeba tłuszczyk magazynować...;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Qwendi 2 dni nic nie jadla , teraz zjadla troche gotowanego ;)[/QUOTE]

o następna maruda:evil_lol:

Posted

hej:)

Ale nie ma mowy aby Księciunio coś zjadł,rano nawet do miski nie zaglądnoł:mad:,Misek się śmiał,że Osci czeka na jego goloneczkę,bo to też górnik:lol:,imprezka barbórkowa udana:eviltong:.Synek lubi śnieg,i biegać za śnieżkami.

Posted

[quote name='unikatowydiament']hej:)

Ale nie ma mowy aby Księciunio coś zjadł,rano nawet do miski nie zaglądnoł:mad:,Misek się śmiał,że Osci czeka na jego goloneczkę,bo to też górnik:lol:,imprezka barbórkowa udana:eviltong:.Synek lubi śnieg,i biegać za śnieżkami.[/QUOTE]

To dobrze , że impreza udana :) A dużo u was śniegu ?
Bo u nas niewiele z dnia na dzień coraz mniej ....

Posted

U Nas jak patrzę przez okno,to pomaleńku jest go co raz więcej:placz:,a gdzie moje ukochane słoneczko?!,za 13 dni moja Księżniczka będzie miała urodzinki,już 16:-o,prezencik już mam,w nowym roku,chcę dać jej na kurs "baristy",a zaś za rok na kurs "barmański",bo musi mieć skończone 17 lat.Za niedługo mamy małe przyjęcie w domciu,bo braciszek jest górnikiem[SIZE=5][COLOR=#ff8c00]"Najlepszego Misiek,tyle samo wyjazdów co zjazdów,zdrowia"[/COLOR][/SIZE]

Posted

Witamy się po długiej przerwie :)
[quote name='unikatowydiament'][SIZE=5][COLOR=#ff8c00]"Najlepszego Misiek,tyle samo wyjazdów co zjazdów,zdrowia"[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

:thumbs::thumbs::thumbs:

Pzdr

Posted

doberek popołudniowy:)

My to górnicza rodzina,obecnie brat i kuzyn na kopalni pracują,a Ja też,tylko "pod"kopalnię pracuję.Dziękuję w imieniu braciszka.

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/1ddZdj1190cie-0092.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0099-1.jpg[/IMG]