Talia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kto się wybiera?[/COLOR][/SIZE] Obsada sędziowska: [B] [FONT=Tahoma] FCI 1[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Beata Klawińska Albin Majsniar (SK)[/B] Owczarki niemieckie[/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 2[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Wanda Kotik[/B] Bernardyn długowłosy Bernardyn krótkowłosy Dog niemiecki Dog kanaryjski Dogue de Bordeaux Leonberger Rottweiler [B]Małgorzata Sowińska[/B] Aidi Anatolian Broholmer Ca de Bou Duży szwajcarski pies pasterski Hovawart Landseer Nowofundland Owczarek kaukaski Owczarek środkowoazjatycki Pirenejski pies górski Sharplaninac [B]Marek Maciej Bork-Grabkowski [/B] Buldog angielski Bullmastiff Cane Corso Italiano Cao Fila de Sao Miguel Dog argentyński Fila Brasileiro Mastiff angielski Mastiff hiszpański Mastiff pirenejski Mastiff tybetański Mastiff neapolitański Shar pei Tosa [B]Zygmunt Jakubowski[/B] Bokser Berneński pies pasterski [B]Anna Winiarska [/B] Czarny terier Pinczery Sznaucery [/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 3[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Jarosław Grunt[/B] Airedale terrier Bullterrier Bullterrier miniaturowy Foksterrier krótkowłosy Foksterier szorstkowłosy Staffordshire bullterrier Terier walijski [B]Małgorzata Zakrzewska[/B] American Staffordshire Terrier Bedlington Terrier Border Terrier Irish Glen of Imal Terrier Jack Russell Terrier Kerry Blue Terrier Lakeland Terrier Manchester terrier Niemiecki terier myśliwski Parson Russell Terrier Terier irlandzki [B]Chris Kilpatrick (UK)[/B] Australian Silky Terrier Cairn Terrier Czeski terier Dandie Dimont Terrier Norfolk Terrier Norwich Terrier Szkocki terier Selyham Terrier Skye Terrier Terier australijski West highland white terrier Yorkshire Terrier[/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 4[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Małgorzata Lewandowska[/B][/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 5[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Vladimir Piskay (SK)[/B][/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 6[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Andrzej Brabletz[/B][/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 7[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Anna Winiarska[/B] Wyżeł niemiecki krótkowłosy Wyżeł niemiecki szorstkowłosy Wyżeł niemiecki długowłosy [B]Zygmunt Jakubowski[/B] pozostałe rasy z grupy 7[/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 8[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Judith Charlton (UK)[/B] Labrador Retriever [B]Tomasz Mroczek[/B] pozostałe rasy z grupy 8[/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 9[/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B] Jerzy Olszewski[/B] Bichon Frise Bolończyk Brabantczyk Chihuahua Chin japoński Chiński grzywacz Coton de Tulear Hawańczyk Lhasa Apso Maltańczyk Pudle Papillon Phalene [B]Adam Chabik[/B] Boston Terrier Buldog francuski Cavalier King Charles Spaniel Gryfonik belgijski Gryfonik brukselski King Charles Spaniel Mops Shih tzu[/SIZE][/FONT] [B] [FONT=Tahoma] FCI 10[/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2] Tomasz Kuszyk[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][B]Maria Bruska [/B] Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) [/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Quote
KaRa_ Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Chciałam się zgłosić ale nieźle sobie liczą za psa z zagranicznym rodowodem w klasie baby :-o a do tego czasu polski nie dojdzie. Quote
Shaluka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 My jestesmy zgloszeni, zajrzymy tam w drodze powrotnej z urlopu:) Quote
Squ Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='KaRa_']Chciałam się zgłosić ale nieźle sobie liczą za psa z zagranicznym rodowodem w klasie baby :-o a do tego czasu polski nie dojdzie.[/QUOTE] Z tego samego powodu się waham :/ Choć zgłosiłam do Chojnic, gdzie sobie życzą 25E... Drożej niż CACIB sopocki! Quote
KaRa_ Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Squ']Z tego samego powodu się waham :/ Choć zgłosiłam do Chojnic, gdzie sobie życzą 25E... Drożej niż CACIB sopocki![/QUOTE] Jak dla mnie to zdzierstwo na zagranicznych wystawcach.... Quote
kropka77 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A gdzie planujecie nocleg w Toruniu? Ja już ostatkiem sił ciągnę. Chyba namiot wezmę.. Nigdzie nas nie chcą.. Quote
Talia Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Squ']Jednak zgłosiłam psa ;)[/QUOTE] A z czym Ty jedziesz? ;) Quote
Squ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Talia']A z czym Ty jedziesz? ;)[/QUOTE] Z whippetem ;) Quote
Talia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Aaa ;) To chętnie zobaczę ;) Jak się psiak nazywa? To oglądnę Was jak kupię katalog ;) Quote
Blow Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Izanagi Urashima Dominija ;) Ja się planuję wprosić do "czyjegoś" samochodu ;D Quote
Squ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Blow']Ja się planuję wprosić do "czyjegoś" samochodu ;D[/QUOTE] Dobrze wiedzieć :diabloti: Quote
-Aga- Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 czy jest juz gdzieś podana stawka psów zgłoszonych na tą wystawę? Quote
łamAga Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Chyba jeszcze nie ma , to z reguły pojawia się jak rozsyłają numerki do domów a my jeszcze swojego nie otrzymalismy ;) Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ja bedę wystawiał akitę amerykańską i shiba inu :D Quote
Talia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 JAk się Wasze psiaki nazywają, bo nie wiem komu kibicować ;) Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Talia kibicuj akicie amerykańskiej - Tajga hokkaido Guadeamus camos :D a niestety nie pamiętam jak shiba się zwie :) a wie ktoś może ile będzie akit amerykańskich i shib?? Quote
łamAga Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 W mastifach tybetanskich możecie kibicować Qwendi Gampo Nan Sakya :lol: Quote
Matagi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='kacperub']Talia kibicuj akicie amerykańskiej - Tajga hokkaido Guadeamus camos :D a niestety nie pamiętam jak shiba się zwie :) a wie ktoś może ile będzie akit amerykańskich i shib??[/QUOTE] Shiba,którą masz na myśli, zwie się O`SATSUKI Matagiinu PL:p Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Matagi a skąd mas ztakie info?? :) mogę wiedzieć jaką ma konkurencję?? a Tajga wiadomo?? Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Matagi a skąd masz takie informację?? ;) mam pytanie wiesz ile jest shib?? i ile akit amerykańskich?? Quote
jovi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Plan sędziowania i spis wystawców dostępne na stronie oddziału . Quote
Talia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [quote name='kacperub']Talia kibicuj akicie amerykańskiej - Tajga hokkaido Guadeamus camos :D a niestety nie pamiętam jak shiba się zwie :) a wie ktoś może ile będzie akit amerykańskich i shib??[/QUOTE] & [quote name='dOgLoV']W mastifach tybetanskich możecie kibicować Qwendi Gampo Nan Sakya :lol:[/QUOTE] Oczywiście, że będę kibicować ;) Chociaż i tak zapewne większość czasu spędzę przy labkach, borderach i innych pastuchach ;) Quote
Matagi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='kacperub']Matagi a skąd mas ztakie info?? :) mogę wiedzieć jaką ma konkurencję?? a Tajga wiadomo??[/QUOTE] Skąd takie info....bo przeważnie wiem komu sprzedaje psy ze swoim przydomkiem:diabloti::evil_lol:Nie znam konkurencji,nie wybieram sie do Torunia,więc jakos mnie to nie zaima...:shake: Quote
Recommended Posts