kikou Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ...mocny Kandydat do uśpienia.... może nawet nie bedzie konieczna taka fatyga...bo Mopi sam umiera... siedzi juz kilka miesięcy we wrocławskim schronisku, jego zdięcia wysyłałam w sumie 4 razy do 4 różnych osób z prośbą o pomoc, założenie wątka, ogłoszenia, cokolwiek.... niestety albo wiosna albo po wiośnie albo przed wakacjami albo wakacje, każdy ma na głowie ważniejsze sprawy... na początku kiedy biedak trafił do schroniska był po prostu staruszeczkiem, sarym śmiećkiem leżącym w schroniskowym boksie, zafajdany, cały w dredach... kiedy lało cierpiał koszmarnie... kiedy świeci cierpi koszmarnie.... ale dni leciały... w tej chwili jest jeszcze straszliwa zmiana na jądrach...oraz katastrofalnie złe wyniki krwi.... być może trzy miesiące temu miał lepsze wyniki i można by go było operować.... no ale dopóki sie nie przewrócił...nie zrobiono mu badań.... pewnie ma z 13-15 lat..... ile mu zostało? zależy od nas..... albo juz nie..... może byc zbyt późno :( :( :( Quote
Reksiu21 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kasiu, takim tekstem to dobijasz mnie. :( Masz jakies zdjecie biedaka? Jak moge pomoc? wyslac ci pieniadze? Jak i gdzie go wyciagac, zeby nieumieral na betonie? Quote
kikou Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Reksiu21 napisał(a):Kasiu, takim tekstem to dobijasz mnie. :( Masz jakies zdjecie biedaka? Jak moge pomoc? wyslac ci pieniadze? Jak i gdzie go wyciagac, zeby nieumieral na betonie? jeejku miałam pełno tych zdiec, co chwilę komuś wysyłałam, a teraz coś ani w poczcie ani na dysku nie moge sie dogrzebać ale zaraz jutro poprosze znowu Iwonke, Ona ma porządek w psich sprawach to jutro wstawimy.... Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 są już zdięcia.... kto nam może pomóc??? Quote
lika1771 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Moze napisac do Malawaszki, on taki sznaucerowaty jest? Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 napisz do kogo tylko możesz, każda pomoc na wage złota.... chociaż Mopi to chyba bardziej pudlowaty niż sznaucerowaty jest ;) Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 wszystko dupa Mopi właśnie w słońcu skonał na betonie Quote
lika1771 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Do dupy juz miałam pisac błagac o pomoc:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 kikou napisał(a):wszystko dupa Mopi właśnie w słońcu skonał na betonie Strasznie smutny i przygnębiający wątek...pies w cierpieniu i samotności skonał w upale na rozgrzanym betonie:-( :-( Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 w tym boksie gdzie siedział Mopi jest jeszcze 14 innych staruszków czekających na uśpienie.... czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami, dt i/lub ewentualnymi deklaracjami.. kilka z nich ma wątki: http://www.dogomania.pl/threads/1895...ZO-MAŁO-CZASU!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1895...8#post15069368 Quote
kikou Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 kolejna konająca psina: http://www.dogomania.pl/threads/189593-poraniona-cała-zaropiała-mała-starowina-wyrzucona-jak-worek-ze-smieciami...?p=15069883#post15069883 Quote
Reksiu21 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ............ za pozno :( Piec minut temu opowiadalam znajomej o nim, jak mu koniecznie musze pomoc, dlatego weszlam tu odrazu po przyjsciu ..........okropne:( Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 nie straszcie mnie, ze to ten sam pudlowaty, co byl kiedys juz kilka miesiecy temu, w jakims pomieszczeniu, w jakims kojcu do uspienia, z 4 kolegami? tamten cbyha poszedl na jakis dt, czy to ten sam? biedny piesek :( Quote
Recommended Posts