Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że są miejsca w hotelikach, ale niestety nie mamy ani grosza, aby Fido mógł tam pojechać...a bez kompletu deklaracji nie możemy go nigdzie umieścić :(

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OK, wiem ze macie tam za duzo podopiecznych, a za malo czasu.
moge wyslac na psinke teraz 100 zl.
bede sie w razie potrzeby pozniej dokladac, ale sama nie dam rady
tylko czy macie go gdzie umiescic?
awaryjnie, choc na miesiac? teraz najgorszy chyba czas na adopcje, ale pod koniec sierpnia wszyscy powracaja z wakacji i moze uda sie go wypromowac.
jesli mialby szanse bezpiecznie czekac, wykupilabym ogloszenia (jest swietny bazarek bounty i reyes):
http://www.dogomania.pl/threads/189938-OGŁOSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-ogloszeń-za-grosze!-)-na-2-cele!-do-15.08

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/189434-4-miesi%C4%99czny-Asper-pilnie-szuka-domu!

to jest link do wątku Aspera, którego moja znajoma znalazła i szukała mu domku.Wątek ma zaledwie jedną stronę i na dole tej strony , ostatnia wypowiedź-wczorajsza- należy do kobiety z Żoliboża/ Warszawa ,która chciała dać mu dom tymczasowy-darmowy. Jako, że Asper wczoraj znalazł dom stały :p,może napiszecie do niej. Pieski są podobne- małe i czarne.
Może się zgodzi?!:roll:

Posted

ja tez napisalam wczesniej, ze sie doloze, ale napiszcie jak sprawy stoja i co z Fido.
luisien podala wczesniej namiary na kogos, kto moglby ofiarowac pomoc - cos sie dzieje???

Posted

[quote name='jotpeg']ja tez napisalam wczesniej, ze sie doloze, ale napiszcie jak sprawy stoja i co z Fido.
luisien podala wczesniej namiary na kogos, kto moglby ofiarowac pomoc - cos sie dzieje???

Nie wiemy czy Fiduś jeszcze jest...
Może jutro będziemy miały 100% pewność...
Ostatnio Go nie widziałam...
Może się gdzieś schował...

Posted

Dzisiaj znalazłam temat Fidusia.Nazywa się tak samo, jak mój piesek.Mam nadzieję, że jeszcze jest i nie pojechał.Będę obserwować wątek.:-(