eria Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='kwiatek82']ojojojojoj !!!! bardzo przepraszam, oczywiscie ze ta cudna suczka to Foxi ! :loveu: wybaczysz? :evil_lol:[/quote] też pytanie !!!! :multi::multi: Tekla - trochę poczekam , ale marzenie o wielkim czarnym kudłatym się spełni i tak ! Quote
kwiatek82 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria']Witam serdecznie :multi: Pomyliłas pierwszą literkę imienia mojej panienki :cool3::cool3: Foxi :loveu: A Agama mieszka w zoo w Wrocławiu gdzie byłam na wycieczce ;)[/quote] ojojojojoj !!!! bardzo przepraszam, oczywiscie ze ta cudna suczka to Foxi ! :loveu: wybaczysz? :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [url]http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P6200925.jpg[/url] coo to za roobal ? pogooda straaasznaa:placz::placz: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria'] Tekla - trochę poczekam , ale marzenie o wielkim czarnym kudłatym się spełni i tak ![/quote] tylko pytanie czy będzie to sznupowy kudłaty czy niufkowy bo kiedyś o niufku pisałaś :cool3: Quote
eria Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Waszka - czy to nie oczywiste ze pies MUSI mieć brodę ???? Sznup będzie! :):) Dibełkowa - to najpewniej larwa biedronki Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria']Waszka - czy to nie oczywiste ze pies MUSI mieć brodę ???? Sznup będzie! :):)[/quote] :klacz: :loveu: dobra odpowiedź :lol: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sznup ma dodatkową zaletę - nie gubi włosa i w domku nie ma pałętających się kłaków:p Minusik malutki to mokra podłoga po piciu:evil_lol: Eria, ja poproszę więcej takich staroci:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Doginka']Sznup ma dodatkową zaletę - nie gubi włosa i w domku nie ma pałętających się kłaków:p Minusik malutki to mokra podłoga po piciu:evil_lol: [/quote] czas na reklamę :evil_lol: Quote
eria Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Doginka']Sznup ma dodatkową zaletę - nie gubi włosa i w domku nie ma pałętających się kłaków:p Minusik malutki to mokra podłoga po piciu:evil_lol: Eria, ja poproszę więcej takich staroci:loveu::loveu::loveu:[/quote] ziemia do Doginki :evil_lol: ja te zalety znam doskonale :cool3: a brodę wycierać wstawałam, w nocy nawet, przez 3 lata :D [quote name='malawaszka']czas na reklamę :evil_lol:[/quote] jakbym sznupa nie miała :evil_lol: Quote
tangerine74 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Na ów maleńki minusik - mokrą podłogę - udało mi sie ciut zaradzić. Kupiłam michę z zawijanymi brzegami (w animalia.pl są białe i czarne). [IMG]http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/auto/a17107589.jpg[/IMG] Gimlasińska broda pieknie opływa te zawijane brzegi i sie nie moczy. Ale musze dodać, że on nigdy mocno nie chlapał, wszak to Jego Gimlowska Mość - arystokrata w manierach (kundel z pochodzenia) ;) Quote
Cerber Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 śliczne zdjęcia robaczków i kropelek wody :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a marzenia się spełniają wiem coś o tym, więc miej marzenie o czarnuchu a na pewno się spełni... :):):) Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria']ziemia do Doginki :evil_lol: [/quote] No już dobra dobra, złazę na lond:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewcia przedłuża - ukradła mi normalnie psa, a ja czekam i jajo znoszę:placz: Quote
DorkaWD Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria']Waszka - czy to nie oczywiste ze pies MUSI mieć brodę ???? Sznup będzie! :):) [/quote] [B]Bearded Collie też ma brodę[/B] :multi: Nie trzeba go skubać ;) A czesanie to sama przyjemność :cool3: I w taki oto sposób naraziłam się wszystkim Sznaucerom na dogo :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='eria']ziemia do Doginki :evil_lol: ja te zalety znam doskonale :cool3: a brodę wycierać wstawałam, w nocy nawet, przez 3 lata :D jakbym sznupa nie miała :evil_lol:[/quote] ze jak nawet nocy:crazyeye: Ania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tos mnie rozbawila:evil_lol: Quote
puzzle Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Przyszlam po ponad miesiacu nieobecnosci i nadrabiam wszystko... niestety nadrobilam bardzo zle wiesci:-(. Strasznie mi przykro z powodu Kreosia, jeszcze w tym roku przy Katowickiej wystawie powiedzialam sobie, ze trudno, ale w przyszlym roku nie odpuszcze i poznam tego pyskatego czarnucha. Teraz juz tylko [*] dla pyskolka... Aniu dzielnie sobie radzisz i oby tak dalej:calus: Quote
Rinuś Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [I][B]Cześć Aniu :loveu: A mi się wydaje, że ten Sznup będzie szybciej niż nam się wszystkim wydaje [/B][/I]:eviltong: Quote
eria Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='DorkaWD'][B]Bearded Collie też ma brodę[/B] :multi: Nie trzeba go skubać ;) A czesanie to sama przyjemność :cool3: I w taki oto sposób naraziłam się wszystkim Sznaucerom na dogo :evil_lol:[/quote] NIE NARAZIŁAŚ SIĘ !!! JA KOCHAM BEARDEDY - DZIĘKI SONI ! I w przyszłości dalekiej rozpatrzam tą rasę :loveu: Puzzle - no ...potoczyło się bardzo szbko :( Pegaza-tak własnie, jak tylko słyszałam ze pies pije, zrywałam sie na równe nogi i biegiem wytrzeć japę :D p.s.nie mam fot- leje , stale leje, ide se kupic jedzonko jakies i do pracy [QUOTE] [I][B]Cześć Aniu :loveu: A mi się wydaje, że ten Sznup będzie szybciej niż nam się wszystkim wydaje [/B][/I]:eviltong: [/QUOTE] czyli co,zyczysz Foksikowi szybkiego kopnięcia w kalendarz? :D:D Quote
wiq Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 nikt Foxiastej źle nie życzy, po prostu 1 pies to super sprawa, a 2 jeszcze lepsza :mdrmed: Quote
eria Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='wiq']nikt Foxiastej źle nie życzy, po prostu 1 pies to super sprawa, a 2 jeszcze lepsza :mdrmed:[/quote] do niedawna też tak twierdzilam :p Quote
wiq Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 może jesteś wygodnicka :mdrmed: ale mnie by się z jednym, zwłaszcza grzecznym i miłym, okropnie nudziło :P chociaż nie wykluczam w przyszłości posiadania jednej sztuki, ale musiałoby być to coś pokroju TTB albo CSV, żeby mi ciśnienie podnosiło :grin: teraz nawet z moją trójeczką jest spokojnie.. ;) Quote
eria Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Pewnie jestem wygodnicka,bo chcę mieć jednego psa by móc się na nim skupić i dobrze go ułożyć. ;) p.s. napisałam długi post i wyskoczył busy server:angryy: Quote
Rinuś Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='eria'] czyli co,zyczysz Foksikowi szybkiego kopnięcia w kalendarz? :D:D[/quote] [I][B]Ależ oczwiście, że nie :p ale Foxiasta jest grzeczna więc możesz wziąć drugiego psa się na nim skupić :diabloti:[/B][/I] [quote name='wiq']nikt Foxiastej źle nie życzy, po prostu 1 pies to super sprawa, a 2 jeszcze lepsza :mdrmed:[/quote] [I][B]ooo właśnie :loveu::loveu:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='DorkaWD'][B]Bearded Collie też ma brodę[/B] :multi: Nie trzeba go skubać ;) A czesanie to sama przyjemność :cool3: I w taki oto sposób naraziłam się wszystkim Sznaucerom na dogo :evil_lol:[/quote] ależ bzdura - sznaucery kochają beardedy :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
DorkaWD Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='malawaszka']... sznaucery kochają beardedy :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:[/quote] No to Erii pozostaje trio składające się z Foxi, Sznupka i pierdoły-birdoły :lol: U mnie następnym razem będzie jakiś golas :evil_lol: Quote
eria Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='DorkaWD']No to Erii pozostaje trio składające się z Foxi, Sznupka i pierdoły-birdoły :lol: U mnie następnym razem będzie jakiś golas :evil_lol:[/quote] jak jeszcze bylam przekonana że zawsze bede mieć dwa psy to mi przyszło do głowy połączenie sznup+birdołek, ale szybko sobie to wybiłam bo bym chyba oszalała z dwoma takimi wulkanami :diabloti: Quote
Recommended Posts