sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='zuzolandia'][quote name='sota36'] My takie Anulkowe mateczki :loveu::loveu::loveu:[/quote] jo zodna matka ani jakos mateczka! w dowodzie mnie ni mo! jo na taka staro frela zech za mlodo! Quote
zuzolandia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='sota36'][quote name='zuzolandia'] jo zodna matka ani jakos mateczka! w dowodzie mnie ni mo! jo na taka staro frela zech za mlodo![/quote] a tam cjicho byc ....:evil_lol::evil_lol: wieku na czole ani my ani UNA napisane ni ma :eviltong: mogymy robic za nibymateczki fest gryfne laseczki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Zuzol coś Ty dzisioj piła ? p.s. jo mom mniami wiśniówka w doma:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='eria']Zuzol coś Ty dzisioj piła ? [FONT=Arial Black][COLOR=indigo]No jeszcze nic nie piłam....do roboty dopiero ida za godzina :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT] p.s. jo mom mniami wiśniówka w doma:loveu:[/quote] ........[COLOR=indigo]dostaniesz zelki to dosz skosztowac nalewki ....:diabloti::diabloti:[/COLOR] Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='eria']Zuzol coś Ty dzisioj piła ? p.s. jo mom mniami wiśniówka w doma:loveu:[/quote] ZAS PIJYMY? FUJ! Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 a JO JUZ PIJA! zA POMYSLNOSC RANDKI - SOK JABLKOWY Quote
Od-Nowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ślaska mowa pikna ale jo nie kumom :hmmmm::stupid::razz: Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Od-Nowa']ślaska mowa pikna ale jo nie kumom :hmmmm::stupid::razz:[/quote] No to ja duzymi literami:) [SIZE=5] Anula mo karlusa i poszla z nim na wander! Czekomy, co bydzie dalij. Moze bydom w kupie?! [/SIZE] Quote
Od-Nowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 tłumaczę: [I]Ania z karłem poszli na włam.[/I] [I]Czekamy co z tego wyjdzie.[/I] [I] Może ich zamkną w ciupie[/I] Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Od-Nowa']tłumaczę: [I]Ania z karłem poszli na włam.[/I] [I]Czekamy co z tego wyjdzie.[/I] [I] Może ich zamkną w ciupie[/I][/quote] Swietni Ci poszlo!!!!! ps. Aniula cie zabije! Zabije za zdolnosci lingwistyczne!:):):) Quote
zaba14 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Od-Nowa']tłumaczę: [I]Ania z karłem poszli na włam.[/I] [I]Czekamy co z tego wyjdzie.[/I] [I]Może ich zamkną w ciupie[/I][/quote] omg :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Twoje tlumaczenie jest lepsze od orginału nawet hehehe :D:D Quote
eria Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 TANIA PO PROSTU..... BOMBOWE TŁUMACZENIE :evil_lol: Ale powiem Wam ciotki żeśta kciuki trzymały fest bo było zajedwabiście!!!!!!!!!!!!!!!!:razz: Quote
weszka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tom się obśmiała :evil_lol: Dajecie po śląsku popalić :-o [B]eria [/B]to fajnie że było właśnie tak jak było :multi: kimkolwiek jest ten szczęśliwiec :razz: Quote
eria Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 a ja....nie mam już fot :oops: reszta z Pławniowic [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157977.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157979.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157983.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157985.jpg[/IMG] [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157988.jpg[/IMG] Quote
zuzolandia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='eria']TANIA PO PROSTU..... BOMBOWE TŁUMACZENIE :evil_lol: Ale powiem Wam ciotki żeśta kciuki trzymały fest bo było zajedwabiście!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:[/quote] noooooooooooooooooooooooooooo........... to trza opic bo na trzezwo sie nie da :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='sota36']No to ja duzymi literami:) [SIZE=5] Anula mo karlusa i poszla z nim na wander! Czekomy, co bydzie dalij. Moze bydom w kupie?! [/SIZE][/quote] [quote name='Od-Nowa']tłumaczę: [I]Ania z karłem poszli na włam.[/I] [I]Czekamy co z tego wyjdzie.[/I] [I] Może ich zamkną w ciupie[/I][/quote] Buhahaha padlam:evil_lol: [quote name='eria']TANIA PO PROSTU..... BOMBOWE TŁUMACZENIE :evil_lol: Ale powiem Wam ciotki żeśta kciuki trzymały fest bo było zajedwabiście!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:[/quote] Suuper i oby tak dalej:multi::loveu: Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A foty owego karlusa?! Aniula - dawaj, bo jaknie to ja dam! Quote
zuzolandia Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='sota36']A foty owego karlusa?! Aniula - dawaj, bo jaknie to ja dam![/quote] eeee !!!!!!!!!!!!!TAKICH FOT TO NIY DOWEJJ :diabloti::diabloti::diabloti: Anusia lepsiejsze zrobila.....jak karlus zrobi przeglad to pedziala ze nom tu wstawi ....coby my mogły sie slinic :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='zuzolandia']eeee !!!!!!!!!!!!!TAKICH FOT TO NIY DOWEJJ :diabloti::diabloti::diabloti: Anusia lepsiejsze zrobila.....[B]jak karlus zrobi przeglad [/B]to pedziala ze nom tu wstawi ....coby my mogły sie slinic :evil_lol::evil_lol:[/quote] kogo????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Doginka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='eria']toć to bydle z 10cm mialo[/quote] Bo to chyba był szarańcz:crazyeye::evil_lol: [quote name='weszka']Jak trza będzie to się stawim - ze sforą wściekłych psów :evil_lol:[/quote] Mogę pożyczyć swoje brytany:diabloti: No i już doczytałam, że randka z jakimś Karlusem udana:crazyeye::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 no właśnie, nie wiem jak reszta Ciotek ale ja na pewno nie na zdjęcia szacownych piesków dziś czekałam tylko na płomienne wieści :cool3: Aneczko, bardzo się cieszę z tych zajedwabiów :loveu: :calus: Quote
Recommended Posts