Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Od-Nowa']Weszko a ja myślałam,że Ty żonatka :lol:[/quote]

Od 3 lat już nie :diabloti:

[quote name='eria']i to jest główny problem :roll:

[/quote]

I problem i zaleta. Zależy z której strony spojrzeć :roll:

A zielony skurczybyk wymiata :crazyeye:

Posted

ja tam kciuków nie trzymam bo nie ma za co. Eria jaka jest każdy widzi i albo się szacowny kolega na ten skarb decyduje albo :mad: :cool3:
niech sam wybiera :evil_lol:

Posted

[I][B]Eria boskie zdjęcia owadów :loveu::loveu:[/B][/I]

[URL="http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157965.jpg"][I][B]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8157965.jpg[/B][/I][/URL]

[I][B]mordka prawie jak u dobka :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[url]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8198055.jpg[/url] A co to za śliczne stworzonko? :cool3:
[SIZE="1"]I ja się do kciuków dołączam :cool3:[/SIZE]

Posted

[quote name='weszka']Jak trza będzie to się stawim - ze sforą wściekłych psów :evil_lol:[/quote]

JO TYZ JO TYZ ...Zuzola na niego nakreca :diabloti::diabloti::diabloti:....

Doberek ........hmmm.....pogoda jak narazie oki wiec.....czekam na relacje :eviltong::eviltong::eviltong:....

Posted

[quote name='weszka']Jak trza będzie to się stawim - ze sforą wściekłych psów :evil_lol:[/quote]
jajuz Inie gadalam, ze trzeba "go" przeswietlic, sp[rawdzic! A jakbyco - to tez dolacze z moim "agresywnym" psem ...po tatuniu :):):P)

Posted

[quote name='eria']O Wy Dwie Briardzie Mendy-juŻ Sie Zuzola WypaplaŁa ![/quote]
On juz spawdzony na nk!
ps dobrze, ze narazie mojego opisu na gg nie widzisz!

Posted

[quote name='sota36']On juz spawdzony na nk![/quote]
jak un wos znajdzie w odwiedzających to bydzie przekichane ! :mad: sie zapyto co to za jedze dwie kudłate go podglądują:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']O Wy Dwie Briardzie Mendy-juŻ Sie Zuzola WypaplaŁa ![/quote]
a tam zaro wypaplałą :eviltong::eviltong: tyły trza zabezpieczac nie ma to tamto :diabloti::diabloti:
.....po toniu Cie niy łoddomy ...:diabloti::diabloti:

[quote name='Dobcia']biedak:evil_lol: nie chciałabym być w jego skórze, jak podpadnie:evil_lol:[/quote]
noooooooooo ja tez nie :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']jak un wos znajdzie w odwiedzających to bydzie przekichane ! :mad: sie zapyto co to za jedze dwie kudłate go podglądują:evil_lol:[/quote] jo go zaprosza do znajomych!

Posted

[quote name='eria']tys je niepoważno!

Anula dopiero teraz tos odkryła????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zuzola juz Ci nic a nic nie powiem! boś papla![/quote]

Nie PAPLA :diabloti: ....szczesciem trzeba sie dzielic z przyjaciółmi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']NO JAK GO FUTRA ANULI ZAAKCEPTUJA TO JO GO TYZ ZAPROSZA :eviltong:[:eviltong:/quote] i jo! Niech sie synek zastanawio, co my za durne baby!

Posted

[quote name='sota36'][quote name='zuzolandia']NO JAK GO FUTRA ANULI ZAAKCEPTUJA TO JO GO TYZ ZAPROSZA :eviltong:[:eviltong:/quote] i jo! Niech sie synek zastanawio, co my za durne baby![/quote]

My takie Anulkowe mateczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sota36'][quote name='zuzolandia']NO JAK GO FUTRA ANULI ZAAKCEPTUJA TO JO GO TYZ ZAPROSZA :eviltong:[:eviltong:/quote] i jo! Niech sie synek zastanawio, co my za durne baby![/quote]
moje futra kochają wszystkich, mom przekichane :placz: musiałabych Figa pozyczyć ona je agresywno :evil_lol:
[quote name='zuzolandia']Nie PAPLA :diabloti: ....szczesciem trzeba sie dzielic z przyjaciółmi :loveu::loveu::loveu:[/quote]
nic Ci nie powiem!