Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaba.......boję się iść do kuchni zobaczyć....pójdę rano....:roll:

taaa ludzie przed naszym stadem uciekają, a ja bym chciała żeby jakieś inne pieski ( w sensie suczki :evil_lol:) do nas dołączały:-(

Ale dobrze że przynajmniej nasza ekipa nierozerwalna. Gdy na spacerze jest cała trójka -Figa,Foxi i Hektor - są szaleńcze zabawy (łącznie z powalaniem Figi przez Foxi :diabloti: i z ranami zadawanymi Fidze przez Foxi itp:diabloti:). Jak jest tylko Figa i Foxi - zabawy nie ma, czasem się trochę poszturchają i każda idzie w swoją stronę. Jak nas nie ma - Figa z Hektorem też się w ogóle nie bawią ze sobą :lol:więc każdy element jest niezbędny do zaistnienia zabawy:evil_lol: nooo może poza Kreonem, bo on stanowi element neutralny:evil_lol:

[IMG]http://i10.tinypic.com/721ma0y.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='olekg18']Ej a po co sznaucerowi kubraczek?;>[/quote]
bo sznaucer przychodzi wtedy do domu z czystym podwoziem :loveu: i do umycia mam tylko łapy :lol: dodatkowo grzeje go jak jest tak lodowaty wiatr jak ostatnimi czasy.

Majcia dalej się męczy :placz: jak wstałam rano to leżała na boku, byłam pewna że już martwa, ale jak się przyjrzałam zobaczyłam że nadal oddycha:placz:
teraz siedzi taka skulona ,ale pewnie niebawem znów straci równowagę i upadnie:shake:

teraz przechodziłam koło weta z psami ze spaceru i kurde jak na złość zamknięte :shake: żadnej kartki nie było że nieczynne :shake: więc liczę że może otworzy :placz: jak jest potrzebna to jej nigdy nie ma nooo :cool1:

edit-czynne-ide:(