Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eriusiu, ale Hektorka można by było poustawiać:cool3: Wiem, że nie dorównuje w pozowaniu twoim artystą:loveu: Ale ładniutki jest:lol: Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 gdyby Hektor i Figa znały choć podstawy posłuszeństwa to dałoby się ustawic cztery psy ;) ... a fotki w przyszłym tygodniu jak kupie aparat. Quote
Usia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hej wam zdrajca wpadł do was zobaczyc nowe fotki a tu nima nic :( to kiedy ten nowy aparacik ?? Eria pozycz moze ten aparacik mi ja popstrykam troche fotek i ci oddam :eviltong: Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ni ma i nie będzie. za to potem Was zasypię foteczkami i galeria odżyje! Quote
Dobermania Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='eria']teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti: [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3113/tnp1010056op6.jpg[/IMG][/quote] Jak bym mojego Lachsa widziała:D:D:D:D Tyle że o to ejszcze do innych pokoi wynosi!:mad: :mad: :mad: Na brodzie i faflach, które ma mikroskopijne:diabloti: :cool3: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ania Miki robi to samo :lol: faceci chyba tak maja :evil_lol: Quote
eria Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Miałam się nie odzywać aż do nowych fotek, ale po prostu muszę Wam to powiedzieć bo ja jestem w szczerym szoku....Właśnie wróciłam do domu, nie było mnie całe dopołudnia....A tu babcia mi mówi , że : [SIZE=5][COLOR=blue]KREON PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI SPAŁ SOBIE SMACZNIE W ŁÓŻECZKU :sleep2: !!!!!!! :crazyeye: :niewiem: :mdleje: :mdleje: :-o [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] Quote
eria Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 babcia oczywiście była wściekła :roll: ponoć nawet łba nie podniósł jak weszła do pokoju, tak spał....no cóz, nie spał na jej łóżku tylko na moim to nie jej problem Quote
zaba14 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 buhahahaha :evil_lol: moj tata tez wyganiał psa z łóżka.. a teraz? juz nic nie mowi, sam go woła zeby wskoczył na kanape czy tez na poscielone łóżko :evil_lol: Quote
constancja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [B]Eria,[/B] [B]no w końcu normalnie:multi: . Pies na swoim miejscu:loveu: .[/B] Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [B]heh moj zawsze spi w łóżku wyjatek jest teraz bo jest chory[/B] Quote
Korenia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='milena182'][B]heh moj zawsze spi w łóżku wyjatek jest teraz bo jest chory[/B][/quote] Moja jak była chora to tylko w łóźku siedziała... ;) Quote
zaba14 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hm.. teraz mi się cos przypomniało :evil_lol: Często wstaje w nocy i idę do kuchni napić się czegoś i kilka razy zobaczyłam, ze moj pies spi w swoim koszyczku :-o byłam bardzo zdziwiona i zastanawiałam się czy przypadkiem nie jest chory :evil_lol: Quote
eria Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 dwie nędzne foty których nie wklejałam bo nie mieściły się w moich normach,ale z braku innych wkleję [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/7118/tnp1010001kk6.jpg[/IMG] [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/228/tnp1010005yy1.jpg[/IMG] Quote
mila_2 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='eria']Miałam się nie odzywać aż do nowych fotek, ale po prostu muszę Wam to powiedzieć bo ja jestem w szczerym szoku....Właśnie wróciłam do domu, nie było mnie całe dopołudnia....A tu babcia mi mówi , że : [SIZE=5][COLOR=blue]KREON PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI SPAŁ SOBIE SMACZNIE W ŁÓŻECZKU :sleep2: !!!!!!! :crazyeye: :niewiem: :mdleje: :mdleje: :-o [/COLOR][/SIZE] [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież to normalne, że olbrzymki spią w łóżeczku...nas jest sztuk 3 - ja, p. Małżonek i Becia - sznaucerka olbrzymka:lol::lol::lol:...trafia mnie tylko, że najwygodniej jest jej na MOJEJ poduszce:cool3::cool3: Quote
sota36 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='eria'] [SIZE=5][COLOR=blue]KREON PODCZAS MOJEJ NIEOBECNOŚCI SPAŁ SOBIE SMACZNIE W ŁÓŻECZKU :sleep2: !!!!!!! :crazyeye: :niewiem: :mdleje: :mdleje: :-o [/COLOR][/SIZE] [/quote] no a gdzie mial lezec? NA PODLODZE? sAMA SIE POLOZ! Quote
eria Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 jestem w jeszcze większym szoku, właśnie zobaczyłam na własne oczy Kreonka zwiniętego w kłębuszek na łóżku....był bardzo zdziwniony jak go wygoniłam :cool1: Quote
Dobcia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Widze że Kreon się poznał, co dobre:evil_lol: Moje pod żadnym pozorem nie mogą leżeć na kanapie w gościnnym, ciekawe więc skąd są te wygniecione kółeczka, kiedy wracam do domu?:p Psy są za mądre, by niewykorzystywać naszej nieobecności;) Więc nawet nie próbuje z tym walczyć:p Quote
dtos_rybnik Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Prześlidziłem cały wątek dotyczący Kreonka super że znalazł ciepły miękką poduche :) Komu sznaciu spojrzy raz w oczy nie oprze sie jego urokowi szkoda że ja już nie mam mojej sznauci :( mam nadzieje że sobie fruwa na jakims obłoczku :) eria jeszcze Cie nie raz zaskoczy a to że śpi na łóżku to norma to są wielkie wrażliwe pieszczuchy a Ty masz równie wielkie serducho Pozdrawiam wszystkich sznaucio maniaków ps poradzcie jak przekonac mame żeby zgodziła sie na psiaka ?? Quote
eria Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Cześć Daniel-miło widzieć kogoś zakochanego w olbrzymkach ;) mam nadzieję że odwiedzisz nas jak będą nowe fotki. Hmm, jak namówić rodziców to Ci raczej nie pomogę,ale myślę że na dogo są wątki na ten temat. ja też nie mam zamiaru walczyć z tym leżeniem w łóżku jak mnie nie ma, ale jakby se wszedł jak jestem w pokoju, to go wygonię i tyle ;) a sznaucery olbrzymy to pieszczochy niesamowite !!!! I nie mówię tego tylko na przykładzie Kreona !!a teraz robię pierwszy raz sama format kompa, jak nie zjawię się do 3 godzin, proszę wysłać do mnie informatyka :evil_lol: Quote
Korenia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='eria']a teraz robię pierwszy raz sama format kompa, jak nie zjawię się do 3 godzin, proszę wysłać do mnie informatyka :evil_lol:[/quote] To chyba juz czas... Quote
dtos_rybnik Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja nie tylko w olbrzymkach jestem zakochany ale we wszystkich sznauciach bede zaglądał do Kreona sytematycznie a Foksia też jest super nie ma co ukrywac :) ale losy tego pieszczocha bede śledzil na bieżąco i prosze o szczególowe info o Kreonie i czekam na focie :P Quote
Recommended Posts