Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doobre pieski :>
napisz coś więcej :cool3:

a o tym popaprańcu czytałam na innym fo... skurwiel totalny, ludzie na wystawie też :shake:

Posted

ale ja sama wiem tylko że to brat właściciela sznaucerki Kory :shake::evil_lol:
lece teraz do szpitala do babci :roll: bo się jej bardzo pogorszyło....

Posted

masz coś do tyłka Kreosia ? :mad::mad:

:evil_lol:
aha jeszcze się nie chwaliłam, zaczęłamm korespondencyjny kurs grafiki komputerowej w ESKK :) Właśnie przyszedł pierwszy pakiet lekcyjny :)

Posted

[quote name='eria']masz coś do tyłka Kreosia ? :mad::mad:

:evil_lol:
aha jeszcze się nie chwaliłam, zaczęłamm korespondencyjny kurs grafiki komputerowej w ESKK :) Właśnie przyszedł pierwszy pakiet lekcyjny :)[/quote]

ja kocham kreosiowy tyleczek:loveu: nawet taki pomarszczony:evil_lol::eviltong:

gratuluje:loveu::multi:
ile trwa ten kurs:cool3:

Posted

[quote name='eria']o kule , musze sie wyszykowac na 'randke' :diabloti:[/quote]
Witam z rana:p
Pokaż nam potencjalnego przyszłego męża:razz:
A filmik widziałam już wcześniej na innym forum - takiego sqrwysyna to ja bym tak samo potraktowała:angryy::mad:
A foteczki jak zwykle piękne, więc się nad nimi nie będę rozwodziła:eviltong::lol:;)

Posted

wróciłam :evil_lol::evil_lol: sprawa swatania troche śmiesznie wygląda :evil_lol: w każdym bądź razie obiekt całkiem sympatyczny :eviltong:

był spacer na 28 nóg ( 5 psów, 4 ludzi , bo doszedł Hektor z panem;)) i wiecie co.....zawaliłam sprawe:shake: wzięłam aparat......z rozladowanymi totalnie bateriami :shake: i nie mam ani jednej foty stada:shake:

Posted

wprawdzie dziś już były foty, ale dwie gratis wczorajsze
morderca
[IMG]http://i21.tinypic.com/vpkcyb.jpg[/IMG]
i królewienka moja:loveu:
[IMG]http://i22.tinypic.com/28wjo6h.jpg[/IMG]

Posted

naszczekał na małego ciułałę po drugiej stronie ulicy :-ocoraz gorzej z tą jego agresją :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: do dzisiaj darł sie tylko na duże psy :evil_lol:

Posted

[QUOTE]
naszczekał na małego ciułałę po drugiej stronie ulicy :-ocoraz gorzej z tą jego agresją :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: do dzisiaj darł sie tylko na duże psy :evil_lol:
[/QUOTE]

Ciułała wielki był duchem!:cool3: