Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się,że się krokusiki podobają.
Ja mam stres, za tydzień o tej porze będę albo już po,albo jeszcze w trakcie egzaminu. Brrrr...

Posted

[quote name='eria']Cieszę się,że się krokusiki podobają.
Ja mam stres, za tydzień o tej porze będę albo już po,albo jeszcze w trakcie egzaminu. Brrrr...[/QUOTE]

nie stresuj się , bo to absolutnie nie pomaga , przeciwnie - można się pogubić.
myśl pozytywnie i podejdź na luzie , zdasz to zdasz , od niezdania nikt nie umarł jeszcze ;)
bywa niestety tak , że czym bardziej się chce i stara i denerwuje , tym wsio nie wychodzi.

Nie wiem jak teraz , ale za mojej kadencji 13 egzamin był gratis !!! ;)
będziemy trzymać kciuki tu gromadnie i postresujemy się za Ciebie ... a Ty na luzie przelecisz przez plac i miasto. Uważając by nie rozjechać robali , bo co będziesz focić

Posted

Aaa tam zara koniec zimy...akurat zima na tych fotach jest cudownie cudnaaa........

Slicznotko wrzuc no na maila namiary na chaciorke dobrze?

Kciukaski masz zapewnione ;-) niezaleznie czy zdasz czy nie powód do opijania i tak bedzie hihih

Posted

Trzecią noc nie śniło mi się nic poza egzaminem. To już pojutrze . Na piątkowych jazdach dodatkowych się raczej nie popisałam , co nie napawa mnie optymizmem ehhh:roll:. Jutro jeszcze mam godzinkę na porobienie łuku.

A w tej chwili sypie u nas piękny, biały śnieg wielkimi płatami i w ogromnej ilości :angryy::angryy::angryy:

Posted

No ostatnie przygotowania za mną ;)
Teraz niech się dzieje wola nieba. Łuk jest loterią, albo wyjdzie ,albo nie i trudno.
Jutro od 8.40 raz jeszcze proszę o kciuki.

Posted

[quote name='eria']No ostatnie przygotowania za mną ;)
Teraz niech się dzieje wola nieba. Łuk jest loterią, albo wyjdzie ,albo nie i trudno.
Jutro od 8.40 raz jeszcze proszę o kciuki.[/QUOTE]

Tak jest ;) Bedziemy trzymac ;) A na łuk masz pewnie 2 próby :) wiec jak za 1 razem nie wyjdzie ;) To za drugim wyjdzie :razz::) I tego się trzymaj;)

• 2 weeks later...
Posted

a tu co się stało ???? :crazyeye: zniknęło kilka dobrych stron wątku !!!
ekhm 13. to nie jest prima aprilis i mnie się to nie podoba :angryy: