betty_labrador Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 ale fajne zdjecia zimowe :D jak Foxi tarza sie w sniegu :D i te widoki :) ah :loveu: a krokusiki bardzo przystojne :D Quote
Fides79 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jakie piękne i optymistyczne, az się oczy śmieją do tych Twoich zdjęc :lol: a banerek tez super :p Quote
Tekla64 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 doczekalas sie swoich krokusow no wiosna juz naprawde chce zagoscic u nas na stale Quote
jambi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 miałam chwilkę zaległości, myślałam, że u Ciebie nadal zima, ale doczekałam się! piękne krokusy! :) a i banerek niczego sobie! ;) Quote
eria Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Cieszę się,że się krokusiki podobają. Ja mam stres, za tydzień o tej porze będę albo już po,albo jeszcze w trakcie egzaminu. Brrrr... Quote
Vectra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='eria']Cieszę się,że się krokusiki podobają. Ja mam stres, za tydzień o tej porze będę albo już po,albo jeszcze w trakcie egzaminu. Brrrr...[/QUOTE] nie stresuj się , bo to absolutnie nie pomaga , przeciwnie - można się pogubić. myśl pozytywnie i podejdź na luzie , zdasz to zdasz , od niezdania nikt nie umarł jeszcze ;) bywa niestety tak , że czym bardziej się chce i stara i denerwuje , tym wsio nie wychodzi. Nie wiem jak teraz , ale za mojej kadencji 13 egzamin był gratis !!! ;) będziemy trzymać kciuki tu gromadnie i postresujemy się za Ciebie ... a Ty na luzie przelecisz przez plac i miasto. Uważając by nie rozjechać robali , bo co będziesz focić Quote
Doginka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 O właśnie, Vectra ujęła pięknie to, co myślę;-) Mam ustawione przypomnienie, więc nie zapomnę o kciukach;-) Quote
Saththa Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aaaaa jaki banerek :loveu: Nie stresuj sie ;) Będziesz miała tyle zaciśnietych kciuków, ze nie ma wyjscia ;) Quote
zuzolandia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Aaa tam zara koniec zimy...akurat zima na tych fotach jest cudownie cudnaaa........ Slicznotko wrzuc no na maila namiary na chaciorke dobrze? Kciukaski masz zapewnione ;-) niezaleznie czy zdasz czy nie powód do opijania i tak bedzie hihih Quote
eria Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Trzecią noc nie śniło mi się nic poza egzaminem. To już pojutrze . Na piątkowych jazdach dodatkowych się raczej nie popisałam , co nie napawa mnie optymizmem ehhh:roll:. Jutro jeszcze mam godzinkę na porobienie łuku. A w tej chwili sypie u nas piękny, biały śnieg wielkimi płatami i w ogromnej ilości :angryy::angryy::angryy: Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No co Ty:crazyeye: U nas w Wawie 15 na plusie jest i słonko świeci;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 U nas tez zima :( O kciukach pamiętamy :) Mamy dodatkowe łapki do zaciskania kciukoli ;) Quote
eria Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 No ostatnie przygotowania za mną ;) Teraz niech się dzieje wola nieba. Łuk jest loterią, albo wyjdzie ,albo nie i trudno. Jutro od 8.40 raz jeszcze proszę o kciuki. Quote
Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='eria']No ostatnie przygotowania za mną ;) Teraz niech się dzieje wola nieba. Łuk jest loterią, albo wyjdzie ,albo nie i trudno. Jutro od 8.40 raz jeszcze proszę o kciuki.[/QUOTE] Tak jest ;) Bedziemy trzymac ;) A na łuk masz pewnie 2 próby :) wiec jak za 1 razem nie wyjdzie ;) To za drugim wyjdzie :razz::) I tego się trzymaj;) Quote
Fides79 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 o to powodzonka, przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście i będę trzymać kciuki :kciuki::kciuki: Quote
Doginka Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 :modla::thumbs::modla::thumbs::modla::thumbs: Musi być dobrze:thumbs: Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja puściłam kciuki kilka dni temu, ale po robocie Dogo świat forumkowy mi się jakoś cofnął:roflt: Quote
eria Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 a tu co się stało ???? :crazyeye: zniknęło kilka dobrych stron wątku !!! ekhm 13. to nie jest prima aprilis i mnie się to nie podoba :angryy: Quote
Recommended Posts