Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie, poznałam dziś Kajtuna. Zanim Kajtun sobie zaczął latać, to coś tam mi powiedziano, że on coś tam....
Ale jak go zobaczyłam i miałam bezpośredni z nim kontakt, to jako obca osoba, nieznająca psa, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.
Wesoły, miły, społeczny psiak. Podchodził na głaska, radosny, fajny psiaczek.

Posted

[quote name='Awit']No właśnie, poznałam dziś Kajtuna. Zanim Kajtun sobie zaczął latać, to coś tam mi powiedziano, że on coś tam....
Ale jak go zobaczyłam i miałam bezpośredni z nim kontakt, to jako obca osoba, nieznająca psa, odniosłam bardzo pozytywne wrażenie.
Wesoły, miły, społeczny psiak. Podchodził na głaska, radosny, fajny psiaczek.[/QUOTE]

CIotki i wujkowie czy wy to widzicie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Czorcik']CIotki i wujkowie czy wy to widzicie :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No właśnie widzę :) Oczy przecieram ze zdumienia ;)
To Wasza zasługa - Wam Kajtun będzie zawdzięczał dom. Świetna robota.

Posted

zasługa jest nas wszystkich po kolei, każdy jakiś udział miał jak nie finansowy , to osobisty kontakt :):)

wg najnowszych informacji , dosłownie sprzed kilku sekund ,
to Kajtun będzie miał jutro kolejna wizyte , jedzie tradycyjnie Guli i jego tz-tka, jedzie Borsuq , no i najważniejsze jedzie p. Lenka z córką , i ze swoim facetem :):)
korzystamy z dobrego humoru szanownego p. Kajtuna

Posted

[quote name='Guliwer89']a tam wstrzasowa ;) nie bedzie źle zawsze mówiłem że to fajny psiak ;) trzymajcie kciuki będzie nam raźniej ;)[/QUOTE]
Trzymamy bardzo mocno! :)

Posted

[quote name='mmd']Czyli znów zmasowany atak :diabloti:
Biedny Kajtunio - siła złego na jednego :evil_lol:[/QUOTE]
Bedzie dobrze!!!!!!!!!!!:)
Ja znowu trzymam kciuki, czy to znaczy,ze jak dzisiaj wszystko bedzie ok , to Kajtun od razu pojedzie do domu?:)

Posted

[quote name='Guliwer89']a tam wstrzasowa ;) nie bedzie źle zawsze mówiłem że to fajny psiak ;) trzymajcie kciuki będzie nam raźniej ;)[/QUOTE]
Guliwer trzymamy z calych sil!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ellig']Bedzie dobrze!!!!!!!!!!!:)
Ja znowu trzymam kciuki, czy to znaczy,ze jak dzisiaj wszystko bedzie ok , to Kajtun od razu pojedzie do domu?:)[/QUOTE]

jeżeli będzie wszystko w porządku , to będzie trzeba sprawdzić jak się zachowuje w mieszkaniu p. Leny:)
pojedzie wtedy z którymś z nas w odwiedziny na warszawskie Bródno i tam się zaważą jego losy :)

Posted

[quote name='Czorcik']jeżeli będzie wszystko w porządku , to będzie trzeba sprawdzić jak się zachowuje w mieszkaniu p. Leny:)
pojedzie wtedy z którymś z nas w odwiedziny na warszawskie Bródno i tam się zaważą jego losy :)[/QUOTE]
Szkoda ,ze nie moze od razu pojechac, dzisiaj nie mozna sprawdzic? Dalej trzymam kciuki, normalnie zawalu mozna dostac......

Posted

nie wiem jak to rozegrają , Guliwer i Borsuq pojechali z Lenką i jej rodziną do Kajtuna. Ale to rozsądni ludzie , dlatego na pewno załatwia tak żeby wszystkim było dobrze

Posted

[quote name='Czorcik']nie wiem jak to rozegrają , Guliwer i Borsuq pojechali z Lenką i jej rodziną do Kajtuna. Ale to rozsądni ludzie , dlatego na pewno załatwia tak żeby wszystkim było dobrze[/QUOTE]
Oczywiscie :)

Posted

Wieczorem dopiero się dowiem jak było, bo na razie zmykam do znajomych :) A mój pies do psiej koleżanki i ... kota - za nas też trzymajcie kciuki, żeby mój pies po ryju nie dostał ;)

Posted

[quote name='mmd']Wieczorem dopiero się dowiem jak było, bo na razie zmykam do znajomych :) A mój pies do psiej koleżanki i ... kota - za nas też trzymajcie kciuki, żeby mój pies po ryju nie dostał ;)[/QUOTE]

oj tam po ryju...

no cóż..wygląda na to, że Kajtun pojedzie w przyszłą sobotę do nowego domu:lol::lol::lol:
rozmawiałam z Panią Leną, wstępnie ustalone sprawy będą wymagały już tylko dopięcia na ostatni guzik.

Posted

[quote name='alice midnight']oj tam po ryju...

no cóż..wygląda na to, że Kajtun pojedzie w przyszłą sobotę do nowego domu:lol::lol::lol:
rozmawiałam z Panią Leną, wstępnie ustalone sprawy będą wymagały już tylko dopięcia na ostatni guzik.[/QUOTE]

Alice, siedzę cicho i trzymam łapy przednie i tylnie...

Posted

było dobrze tyle wam powiem :) a bedzie jeszcze lepiej :) tylko Kajta będzie brakować :( ale licze na jakies warszawskie spacerki Lenka myślę że jest najlepszą kandydatką na Kajtuchową Mamcie i ma super smaczne smaczki ;)

Posted

Kajta mi też będzie brakować. Ale go nie adoptuję, więc super, że będzie miał wreszcie dom, tyle czasu czekał. Na pewno wszystko będzie dobrze :)
Zupełnie nie wiem, co mnie teraz zmotywuje do robienia bazarków ;)

[quote name='alice midnight']oj tam po ryju... .[/QUOTE]
Dostał, dostał. Co prawda nie od kota, ale jak się szaleje, gania i skacze z 3 razy cięższą koleżanką to ma się później regularne LIMO :diabloti:

Posted

jak to co kolejna bida jak zawsze chyba po to tu jesteśmy wszyscy ;) Już mogę ci podrzucić nową psinkę do bazarków też z Noska :( Kasy brak długi za hotelik potrzebujemy pomocy bo nie mamy doświadczenia w pozyskiwaniu funduszy ;( Sara bo o niej mowa miała sponsora ale jak to często bywa sponsor się wycofał a na jej wątku pustki ;( Czorcik i reszta myślą cały czas co zrobić troszkę zaległości udało nam się spłacić ale nie wiemy co będzie dalej ;(

A Kajt zdecydowanie zasługuje w końcu na nowy domek ;) zmienił się strasznie przez ostatni okres i to głównie zasługa p. Małgosi i oczywiście Kajta ;)