Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Melduję kolejne wpłaty:[/B]

- [B]AleksandraF[/B] - 06.05 - 10zł - deklaracja
- [B]Lida[/B] - 06.05 - 40zł - deklaracja
- [B]lipsik[/B] - 08.05 - 50zł - wpłata jednorazowa

[COLOR=#ff0000]Ogromnie dziękuję![/COLOR] :Rose: :Rose: :Rose:

Rozliczenie jeszcze nie zaktualizowane, bo jestem m.in. w trakcie ogarniania zakończonego bazarku... :huh:

Posted

[SIZE=2]Właśnie zrobiłam przelew 360zł do Murki i zaktualizowałam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=21718880#post21718880"]rozliczenie konta Kajtuna[/URL] i na dziś wygląda to tak:[/SIZE]

[SIZE=2][U][B]MAJ[/B][/U]
[COLOR=#800080]+[SIZE=2][SIZE=2]294,65[/SIZE][/SIZE][/COLOR] zł - SALDO z poprzedniego m-ca
[COLOR=#0000ff]+154,25[/COLOR] zł - 25% z bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/251587"]ogłoszeniowego[/URL] Ziutki i kejciu - 02.05
[SIZE=2] [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+10[/COLOR] zł - AleksandraF ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] V) 06.05
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=#0000ff]+40[/COLOR] zł - Lida ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] V) 06.05
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+50[/COLOR] zł - lipsik (jednorazowa) 08.05 [/SIZE][/SIZE]
[COLOR=#ff0000]-360[/COLOR] zł - hotelowanie (6 IV - 5 V)[/SIZE][SIZE=2] - 11.05[/SIZE][SIZE=2]
[SIZE=2]będzie +xx zł - bazarek ANTYKWARIAT DLA KAŻDEGO - xx.05[/SIZE]
--------------------------------------------------------
[B][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][B][SIZE=2][COLOR=#b22222][B][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]+188,90[/COLOR][/B] zł[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=3][B] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222]11.05.2014 [/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

[/B]
06.06 będzie do zapłacenia 360 zł za hotelowanie (6 V - 4 VI) + odrobaczenie 7zł [/SIZE][SIZE=2]- [COLOR=#ff8c00]brakuje [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]na dziś[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#ff8c00] 178,10 zł[/COLOR]...
ale będzie ponad 200zł z bazarku[/SIZE] [SIZE=2][SIZE=2]ANTYKWARIAT DLA KAŻDEGO, więc na czerwiec spokojnie wystarczy! [/SIZE][/SIZE]:multi:

[SIZE=3][COLOR=#b22222][B]Najserdeczniej dziękuję za każde wsparcie Kajtuna [/B]
wszystkim deklarowiczom i jednorazowym wspomagaczom oraz klientom bazarków![/COLOR] :Rose:

Gdyby nie Wy, to los łobuziaka zawisłby szybko na włosku...
[/SIZE]
Już nie mam pomysłu, jak go ogłaszać, żeby chociaż jeden telefon o niego zadzwonił :niewiem:
Oczywiście, najlepiej ten jedyny najwłaściwszy...

Posted

[quote name='Marycha35']No musi się do cholery wreszcie udać!!!!!!!:)[/QUOTE]
Ale jak?!?!?!? :niewiem:

[quote name='Poprawna']Cały Złoty Pies udostępnia Kajtuna na FB .... jakieś czary czy co :([/QUOTE]
Chyba czarna magia... :sad:

[quote name='Marycha35']Czarom mówimy: spadóweczka!!![/QUOTE]
Ale tylko czarnym! :mad:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']Ups, czarnych lubimy;)[/QUOTE]
Czarnych i czarne tak, ale czarnej magii nie! :mad:

[quote name='reksio7']co tu tak cicho?[/QUOTE]
Bo mam odwyk od kompa. ;)

[quote name='Poprawna']Załamka totalna ...[/QUOTE]
Prawda... :sad:

[quote name='milagros19853201']hopa watek wysoko[/QUOTE]
Ano hopa.

[quote name='Marycha35']Nadal zero tele???????:crazyeye:[/QUOTE]
Gdyby jakiś był, to by Murka da la znać w te pędy...

[quote name='Panna Marple']Klątwa jakaś...:shake:[/QUOTE]
...czy co? :niewiem:

[B]Zaktualizowałam właśnie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=21718880#post21718880"]post rozliczeniowy[/URL] o ostatnie wpływy:[/B]

[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+301,90[/COLOR] zł - bazarek ANTYKWARIAT DLA KAŻDEGO - 21.05
[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=#0000ff]+20[/COLOR] zł - mmd ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] VI) 30.05[/SIZE][/SIZE]

[B]Na dziś saldo wygląda tak: [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#b22222][SIZE=3][COLOR=#b22222]+510,80[/COLOR] zł[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B] ,
co oznacza, że wystarczy na opłacenie bieżącego m-ca u Murki :multi: i jeszcze zostanie trochę na kolejny. :)

[COLOR=#b22222][B][SIZE=3]DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA NIEUSTAJĄCE WSPARCIE! :Rose:[/SIZE][/B][/COLOR]

Teraz chyba poleci niezadługi bazarek kieckowy... :hmmmm:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']ooo kiecki brzmia fajnie :)[/QUOTE]
Bądźmy szczerzy - to tylko troszeczkę kiecek. :roll:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ode mnie poleciała w weekend stała dla Kajtusia :)[/QUOTE]
Dzięki! :Rose:
Doleciała z wczorajszą datą już po mojej buchalterii. Zanotuję, jak będę robić przelew do Murki, więc na dniach.

[quote name='Poprawna']Dobrze chociaż, że Kajtun nie został bankrutem.[/QUOTE]
Też ogromnie mnie to cieszy! :)

[quote name='Marycha35']Hi, hi, zawsze jest i dobra strona:);):)[/QUOTE]
Najlepsza strona Kajtuna: brak bankructwa...? ;)

Posted

Tak czytam o tym Kajtunie i sobie myślę, że on by doskonale pasował do Ulki z Krakowa, a w zasadzie nie do Uli, tylko do Jej spanielki Rózi. Ten sam charakterek :evil_lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']hahahahaha:evil_lol:[/QUOTE]
:)

[quote name='Poprawna']Tak czytam o tym Kajtunie i sobie myślę, że on by doskonale pasował do Ulki z Krakowa, a w zasadzie nie do Uli, tylko do Jej spanielki Rózi. Ten sam charakterek :evil_lol:[/QUOTE]
Kto zacz owa Rózia? Może jakiś namiar...? :hmmmm:
Albo może podeślij owej Uli wątek Kajtuna... Może by do kompletu adoptowała - nie nudziłoby się im. ;)

Posted

Ula jest z Krakowa i będę się z Nią widziała w najbliższy weekend. Kiedyś adoptowała od nas Misia
[*] mając trzy inne psiaki..... Po śmierci Misia, adoptowała diablę wcielone Rózię zamiast retrivera od Złotego Psa.... To niech teraz ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak na poważnie to drugiego takiego domu to ze świecą szukać :loveu:

Posted

[quote name='Poprawna']Ula jest z Krakowa i będę się z Nią widziała w najbliższy weekend. Kiedyś adoptowała od nas Misia
[*] mając trzy inne psiaki..... Po śmierci Misia, adoptowała diablę wcielone Rózię zamiast retrivera od Złotego Psa.... To niech teraz ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak na poważnie to drugiego takiego domu to ze świecą szukać :loveu:[/QUOTE]
Znalazłam! :multi:

[URL]http://www.zlotypies.org/forum/printview.php?t=119&start=120&sid=01e3138861c5e6285cc86dd03040595e[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229944-Krak%C3%B3w-york-bez-oka-ma-wspania%C5%82%C4%85-rodzin%C4%99-dzi%C4%99kujemy-!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229944-Krak%C3%B3w-york-bez-oka-ma-wspania%C5%82%C4%85-rodzin%C4%99-dzi%C4%99kujemy-![/URL]

Ale niestety Rózi na dogo nie znalazłam... :roll:

[quote name='Marycha35']Kciukam za Kajtucha, jego przód i tył;):)[/QUOTE]
A co z (e zbyt zaokrąglonymi) boczkami...? ;)