Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inka33']A czy Kajtuniasty wie, że mam awaryjnie tymczasa 8-tygodniowego na kilka dni...? :p[/QUOTE]
Proszę natychmiast o więcej informacji! :crazyeye:
Doszedł email? Dziś wysłałam jeszcze raz.
I zaraz przeleję dyszkę za bazarek :)

Posted (edited)

Na ten tychmiast - proszę bardzo:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239930-Kto-chce-szczeniaczka-Będzie-mały-Czeka-na-dom?p=20439828#post20439828[/URL]

Jak bazarkową dyszkę dostrzegę, to potwierdzę na bazarku.

A mail...? zaraz sprawdzę... i editnę tu.

[COLOR=#0000ff][B]Edit:[/B][/COLOR]
Nie, nie doszedł... :(

Edited by inka33
Posted

Berbeć już do DS pojechał, ale jeszcze trochę kciuków dla niego się przyda.

A cioteczka inka się rozchorowała i ledwie zipie, a tu bazarek rozliczać trza... :(
Książę Kajtun niech się zaniedbywany nie czuje, tylko zdrowia niech mi życzy, jak ja jemu Cudownego Domku. :p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A próbowałyście ogłaszać go na facebooku na PSYgarnij ?
Tam jest duzy odzew, ludzie ostatnimi czasy wola szukać tam, niż przeglądać ogłoszenia.[/QUOTE]

[B]Diana79[/B], pomocy! Ja nie rozumiem, co ona do mnie mówi... :(

Posted

Dostałam dziś pokaźne pudełko fantów na bazarek dla Kajtuna od [B]mmd[/B]. :multi:
Dzięki, Cioteczko Wielkiego Serca! :Rose:

Są 23 filmy, próbki kosmetyków, 2 lakiery, kolczyki i cuś jeszcze.
Czyli to tylko od Ciebie, tak?
Pytam, żeby potem na bazarkach zanotować.

Jak mój fader zobaczył taka ilość filmów, to podarował też kilka od siebie. :)
Będzie można poszaleć. :evil_lol:

Tylko nie wiem, czy wobec tego dawać razem z książkami i puzzlami, czy osobno, bo się boję, że nie ogarnę...

Posted

Melduję, że zajrzałam w paszczękę Kajtuśka i nic tam niepokojącego nie ma. Podobnie na szyjce - nie drapie sobie ranki. Zawijające pazurki podcięliśmy (zebrałam się i kupiłam w końcu własny obcinak). Chłopak zdrowy i wesoły :)

Niestety na tym dobre wieści się kończą, bo w sprawie domku cisza :( Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze, totalna cisza w eterze. Dla pocieszenia powiem, że to nie tylko Kajtuśka dotyczy. Ogólnie mamy zastój i brak konkretnych telefonów. Wiosna tuż, tuż, może wtedy coś ruszy...

Posted

[quote name='Murka']Melduję, że zajrzałam w paszczękę Kajtuśka i nic tam niepokojącego nie ma. Podobnie na szyjce - nie drapie sobie ranki. Zawijające pazurki podcięliśmy (zebrałam się i kupiłam w końcu własny obcinak). Chłopak zdrowy i wesoły :)

Niestety na tym dobre wieści się kończą, bo w sprawie domku cisza :( Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze, totalna cisza w eterze. Dla pocieszenia powiem, że to nie tylko Kajtuśka dotyczy. Ogólnie mamy zastój i brak konkretnych telefonów. Wiosna tuż, tuż, może wtedy coś ruszy...[/QUOTE]

Dzięki za info - zwłaszcza te pozytywne. :)

Poproszę jeszcze o potwierdzenie wpłaty, jeśli można...

Posted

[quote name='inka33'][B]Diana79[/B], pomocy! Ja nie rozumiem, co ona do mnie mówi... :([/QUOTE]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A próbowałyście ogłaszać go na facebooku na PSYgarnij ?
Tam jest duzy odzew, ludzie ostatnimi czasy wola szukać tam, niż przeglądać ogłoszenia.[/QUOTE]

tam jeszcze nie, spróbuję go tam wrzucić ;)

Posted

[quote name='diana79']tam jeszcze nie, spróbuję go tam wrzucić ;)[/QUOTE]
Dzięki, Dianuś! :loveu:

[quote name='Czorcik']inka miałam Ci dzisiaj pomóc, przepraszam nie dam rady :( w niedzielę sprobuje[/QUOTE]
Nie szkodzi, Czorciu - jak by Ci się udało do końca lutego, to będzie OK. :loveu:

Posted

[quote name='inka33']...

Są 23 filmy, próbki kosmetyków, 2 lakiery, kolczyki i cuś jeszcze.
Czyli to tylko od Ciebie, tak?

[/QUOTE]

Tak, wszystko ode mnie.

Książki i filmy razem się dobrze sprzedają i później pakują :) A im więcej, tym lepiej, bo jak ktoś widzi więcej dla siebie i może mieć wspólną wysyłkę, to się prędzej zdecyduje, bo wysyłki drogie przecież. Ale rób tak, żeby ogarnąć :)

Murka - buziaki dla Kajtuna!

Posted

[quote name='mmd']Tak, wszystko ode mnie.

Książki i filmy razem się dobrze sprzedają i później pakują :) A im więcej, tym lepiej, bo jak ktoś widzi więcej dla siebie i może mieć wspólną wysyłkę, to się prędzej zdecyduje, bo wysyłki drogie przecież. Ale rób tak, żeby ogarnąć :)[/QUOTE]
Kochana, jak przegląd płytek w domu zrobilismy, to razem z Twoimi i Guliwerowymi wyjdzie ok. 50 fantów...
Razem z książkami nie dam rady... Może "symultanicznie", ale nie razem. :oops:

A tak w ogóle, to może jakieś sugestie cenowe do płytek na Priv...? :modla:

[quote name='mmd']Murka - buziaki dla Kajtuna![/QUOTE]
Ode mnie też! :buzi:

Posted

Kochany Kajtunku tyle ogłoszeń Ciocia Ci zrobiła i nic.. :-(
Jak jeszcze można mu pomóc z domkiem no nie mam pojecia :mad:
Cioteczki ilee fantów czekam ma bazarek i zapro :cool3: